Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da ste medved, mogli biste lepo da prespavate ovu zimu i da vas glava ne boli, jer ionako je odnos sa partnerom nekako njanjav. No, niste medved nego Lav i jeste da vam ova sumornost spolja samo dodatno potencira na sumornosti u emotivnom životu, ali nemate drugu opciju nego da ustanete i borite se. Malo se u ovoj nedelji stvari mogu popraviti, pogotovo jer su strasti živnule pa možete na njih da se vadite. Dakle, strasno popravljajte svoj odnos sa partnerom – evo mladog Meseca, možda i uspete! Slobodni – da se zabavite možete, da uđete u vezu – ne možete. A vi sad kako god vam drago.

Posao

U ovoj nedelji se neki Lavovi mogu odlučiti za promenu posla ili prekid na postojećem radnom mestu. Razlozi mogu biti različiti, a na prvom mestu su prevelika količina obaveza i prezasićenje kada je postojeći posao u pitanju. Takođe, Lavovima u ovoj nedelji stoje nove poslovne ponude, novi dogovori ili novi projekti. Mogu vas situacije iznenaditi, a čini mi se da će vreme pokazati da je ovo bilo jako pozitivno po vas. Nije loša nedelja, iako povremeno može biti naporna i doneti vam nerviranje.

Novac

Opa! Novi izvori prihoda, neki dodatni poslovni angažmani. Nisu ogromne pare, ali su skroz ok.

Zdravlje

Isceđeni ste i umorni. Samo povremeno bljesnete onim vašim, starim sjajem.

Hrana

Sunce, vaša planeta – prilično je zarozana u Jarcu a u ovoj nedelji ulazi u Vodoliju gde je slaba da slabija ne može biti. Dižite se energetski mesom, zelenišom, dižite se cveklama, celerima, dižite se vitaminima i mineralima, dižite se jakim doručcima, medom. Ipak ste vi Lav, ne stoji vam kad ste mlitavi i slabi....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.