Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 06.11.2021 - 12.12.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nije savršeno, ali će se lakše pronaći neki model funkcionisanja koji će odgovarati i partneru i vama. Lakše ćete razgovarati i dogovoriti se oko svega. I dalje postoje situacije da ima nerazumevanja i sumnji i nezadovoljstva (kod oboje, mada je kod vas to izraženije) ali sa malo truda i sa više kompromisa (naročito kod onih koji žive zajedno ili su u braku) – biće uglavnom sve kako treba. Slobodni Lavovi – neke čudne situacije u ovoj nedelji – kontakti sa više osoba (sa nekima su ti kontakti javni, sa nekima tajni), kao da ste na nekoj raskrsnici i ne znate koji bi put bio pravi za vas. Raščistiće se, polako.

Posao

Deluje kao da ćete se u ovoj nedelji ipak pokrenuti više, ipak lakše doći do rešenja, do dogovora, do pozitivnih informacija koje vam idu na ruku, do okončanja papirologije koja vas je opterećivala. Ok, kod nekih detalja ćemo imati zastoje, biće tu malo i nerviranja – prosto rečeno, izgledaće vam kao da sreća nije na vašoj strani, već sve morate na mišiće jer se ništa neće otvoriti samo od sebe i lagano. No, bitno je da će poslovni segment krenuti na bolje, napred. Finansije će vas mučiti, mada će priliva biti više.

Novac

Zdravlje

Mogućnost bakterioloških i virusnih infekcija. Stariji – problemi sa pritiskom.

Hrana

U ovoj nedelji ćete osećati potrebu da jedete u večernjim satima, ili da se uvalite u krevet i grickate nešto gledajući tv ili čitajući knjigu. Napadi gladi će biti intenzivniji u prvih par dana sledeće sedmice, posle pronalazite balans…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter