Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jedino što trenutno daje podršku partnerskim odnosima jeste Merkur iz znaka Blizanaca i vašeg polja prijatelja i budućnosti. Što bi značilo – pričajte sa voljenom osobom lako, lepo i lepršavo (iako vam do toga baš i nije nešto naročito), uključite sve senzore za razumevanje (iako biste najradije izdramili najstrašnije) i pređite preko svog ponosa u nekim situacijama. Jer, ako budete išli iz ega i partner i vi – nema ništa ni od kakvog sklada. Neko mora da popusti, a bojim se da ste to u ovom periodu samo vi. Slobodni – neki deo vašeg srca, do sada zatvoren – polako počinje da se otvara. I neka, vreme mu je.

Posao

U poslu i dalje možete osećati kočnice i blokade, možete osećati veliki pritisak na sebe i težinu koju ne podnosite baš junački. Ali, sa druge strane – od ovog perioda ste sposobni da pregovarate, da se dogovarate, da makar ostavite utisak na druge – a taj utisak će sada zlata vredeti. Jer, što ste više spremni da pričate onako kako vi umete, da iz sebe isijavate i znanje i sposobnost i onu lepu energiju koju posedujete – poslovi i dogovori će se brže i lakše sklapati. A pred vama jesu novi saradnici i projekti

Novac

Početak nedelje donosi malu zabrinutost po pitanju finansija. Kasnije kreće na bolje.

Zdravlje

To što vas guši i pritiska prestaće uskoro. Spavajte, šetajte, odmarajte se, budite u prirodi, družite se.

Hrana

Još jedna naporna nedelja po vaš probavni trakt i željenu kilažu. I dalje ste u vrlo hedonističkom raspoloženju i očigledno je da previše popuštate sebi. Pokušajte da razmislite šta je to što radite pogrešno. Jeste vreme za promene, priznajte to sebi konačno.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.