Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Iz dana u dan, odnos sa partnerom će se popravljati. Iako će koraci ka stabilizaciji biti mali, ipak ćete oboje istrajno ići napred. I vi lično osećate priliv pozitivnije energije pa ćete opuštenije i lakše funkcionisati sa voljenom osobom. Možda ova sedmica neće biti ekstatična, ali će između vas dvoje ipak postojati dobre vibracije i olakšana komunikacija. Ukoliko ste sami – izlazite, družite se. Ušli ste u period koji bi trebao da vam donese pregršt zabavnih i zanimljivih trenutaka sa suprotnim polom. Za sada vam nije na pameti ozbiljnije vezivanje već samo opuštanje i uživanje. Dajte sebi malo na volju – i jeste pravi momenat da se opustite i izađete iz statične faze u kojoj se već neko vreme...

Posao

Problema ima pa ima, ali vi u ovoj sedmici lakše izlazite sa njima na kraj. Iako vas je prethodni period prilično umorio i ostavio bez energije za nove poslovne planove i dešavanja, bićete iznenađeni prilivom nove snage i optimizma. Mnogobrojne informacije dolaze od vas a neke bi vam mogle biti od koristi na dalje. U ovoj vas sedmici očekuje mnogo dogovora, sastanaka, mnogo kontakata od kojih će neki biti isplativi po vas. Drago vam je što shvatate da vas podržavaju osobe koje su vam bitne.

Novac

Koliki god da su trenutni prilivi, finansije su vam još uvek nestabilne.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom.

Hrana

Iako više vodite računa o svojoj ishrani, još uvek ne primećujete neke konkretne pomake na bolje. Ništa nije došlo preko noći, koliko god se vama žurilo, bar kada je kilaža u pitanju. Ipak, sigurna sam da ćete primetiti da se osećate lakše, manje naduveno i da vam je varenje bolje.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.