Nedeljni horoskop Lav


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U odnosu sa voljenom osobom ima uspona i padova. Možete imati osećaj da vas partner na neki način usporava, ograničava, da nije u istoj energiji i aktivnosti kao vi. Vama su potrebne promene, da se nešto dešava, da postoji jača aktivnost – a nisam sigurna da će partner sada moći da vas prati. To može povremeno proizvoditi napetosti u vašem odnosu. Slobodni Lavovi – vi ste pod prilivom odlične energije, ali ona je bar trenutno najbolja za druženje i društvene aktivnosti, za vaše dobro raspoloženje i uživanje sa onima koji su vam bliski. Za prava emotivna dešavanja još uvek nije povoljno vreme.

Posao

Osećaj da ste blokirani ili usporeni po nekim vama bitnim poslovnim pitanjima počeće da popušta od ove nedelje, a od ulaska u narednu već možemo očekivati zaista konkretna dešavanja. Ta dešavanja mogu biti nagoveštena sada kroz priliv interesantnih, mada vama iznenađujućih informacija. Neke obaveze, ali i osobe sa kojima sarađujete – sada vas mogu pomalo iscrpljivati, nervirati – ne rešavajte ništa po kratkom postupku i ne unosite tenziju u odnose koji su vam bitni. Finansije – promenljivo, nestabilno.

Novac

Zdravlje

Stariji Lavovi neka više odmaraju. Mlađi – dobra energija.

Hrana

Potreba da hranom lečite raspoloženja možda izgleda kao dobar plan, ali nije. Manje brze hrane I slatkiša. Neka obroci budu raznovrsni, sa naglaskom na svežem voću i povrću

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter