Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Postali ste borac za ljubav, borac za partnera, borac za porodicu....Samo nemojte baš da u toj borbi preterujete i da napravite više štete nego koristi. Ta povremena ključanja u vama davaće vam inicijativu u odnosu sa partnerom, ali ako na tu inicijativu ne bude odgovoreno onako kako vi želite ili kako ste vi zamislili – eto razloga da proključate još više. Vaše je emocionalno stanje sada u potpunosti destabilizovano i varijabilno, pa dobro razmislite pre nego što povučete neke poteze. Ukoliko ste sami, neko vam je jasno pokazao zainteresovanost, a vi ste se skroz ušeprtljali....Čas napadate, čas se povlačite...kao da sami sa sobom ne uspevate da se dogovorite šta želite....

Posao

O svakom svom potezu sada tri puta razmislite i nemojte donositi bilo kakve odluke u momentima kada ste besni ili potreseni. Dobro obratite pažnju na ono što se dešava u vašoj poslovnoj okolini jer vam tokom ove sedmice mogu doći neke potpuno neočekivane šanse ili mogućnosti za dobre dogovore. Više se fokusirajte na korektan odnos sa nadređenima, da ne biste tokom ove sedmice bili „prozvani“ zbog svojih reči ili ishitrenih postupaka.

Novac

Prilivi će biti korektni u ovoj nedelji, ali novac vam dosta haotično odlazi. Uglavnom na kućne troškove.

Zdravlje

Nervoza, pojačan umor i problemi sa varenjem.

Hrana

U ovoj nedelji će vaše raspoloženje, a na prvom mestu preosetljivost i razdražljivost itekako uticati na vaše apetite. Ne morate baš svaki porodični ručak „začiniti“ nervozom. Vašim nemirima više će prijati hrana sa većim procentom biljnih vlakana. Popijte s vremena na vreme čaj od matičnjaka.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.