Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan – takav će i ostati. Povremena nervoza koja će i voljenu osobu i vas doticati tokom ove sedmice, proći će brzo i neće imati nikakav uticaj na vaš odnos. Šta više – može vas oboje pokrenuti i učiniti da živnete i probudite strasti. No, ako je vaša veza već na klimavim nožicama, obratite pažnju na drugi deo sedmice koji donosi napetost a nakon nje – mogućnost obostranog distanciranja i povlačenja. Slobodni Ovnovi – fina dešavanja sa suprotnim polom. Zanimljivo vam je i uživate u kontaktu sa više osoba, a može vam se javiti i neko od bivših emotivnih partnera.

Posao

Nedelja u kojoj će dogovori ići lakše nego u prethodnom periodu. Lepo ćete se povezivati sa drugima i imate dobru priliku da ostvarite zadovoljavajuće saradnje i poslovne konekcije. No, imaćete probleme sa papirima i sa tehničkim uređajima, što će vam povremeno donositi zavrzlame, konfuziju i vraćati vas korak unazad. Kad god budete očekivali da ćete nešto završiti očas posla, verovatno je da ćete uspeti tek iz drugog pokušaja. Polako, ionako vam nije vreme da žurite. Sve će to doći na svoje mesto.

Novac

Neke obaveze rešavate u ovoj nedelji. Mogućnost uzimanja ili planiranja kredita.

Zdravlje

U ovoj sedmici povedite više računa u saobraćaju. Mogućnost povreda.

Hrana

I dalje je kvantitet naglašen u vašoj ishrani. Nije prolem u većem broju kalorija – zimski je period, vi se dosta trošite – samo je potrebno da energiju crpite iz mesa, ribe, povrća, jaja, sireva, koštunjavih plodova a ne iz slatkiša, peciva, grickalica.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.