Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sam početak nedelje i pun Mesec u znaku koji se vezuje za vašu porodicu, stabilnost – ukazuje na to da ćete u ovim danima biti podeljeni između privatnog i poslovnog segmenta. Oba će zahtevati vašu punu pažnju i povremeno će za vas biti naporno da u oba funkcionišete bez problema i nervoze. Komunikacija sa partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu sedmice. Slobodni Ovnovi – i kod vas je druga polovina nedelje emotivno zanimljiva – bilo kroz susret sa nekim koga niste dugo videli, obnovu komunikacije sa bišim partnerom ili simpatijom, bilo kroz nova poznanstva i kontakte.

Posao

Prvi deo nedelje – i dalje vam sleduju komplikacije i otežanja kroz poslovni segment koja će vam oduzimati dosta energije. Drugi deo nedelje – početak rasplitanja i pokretanje. Sve ono što je bilo u zastoju konačno će se pomeriti – bilo da se vezuje za dogovore, za papirološka pitanja. Takođe, po pitanju obaveza više nećete osećati toliki pritisak – njih će i dalje biti mnogo, ali ćete se lakše boriti sa njima i fokusirati na prioritete. Finansije – neka zaostala obaveza može doći na naplatu.

Novac

Zdravlje

Osetljivi sinusi i grlo.

Hrana

Pošto vam je imunitet osetljiva tačka trenutno – vaša ishrana bi trebala da bude energetski jača nego inače. Takođe, trudite se da pijete dovoljno tečnosti, a posebnu pažnju obratite na čajeve – prijaće vam nana, kamilica, zeleni čaj ili onaj od đumbira.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter