savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Za sedmicu koja je pred vama biće vam potrebno više energije nego inače, ali ne kroz prazne kalorije iz slatkiša i testa, već nešto „konkretnije“ – sve vrste ribe, meso, kao i dosta biljnih vlakana.

Ljubav

Slobodni Ovnovi su u ovom periodu u velikom emotivnom zanosu. Osoba koja vam privlači pažnju i koja okupira vaše misli deluje romantično, nežno, krhko, obavijena velom misterije i nećete dugo čekati da joj pokažete koliko vas zanima. Moguće je da ćete u nekom kasnijem periodu shvatiti da ste očekivali previše od svega ovoga ili da ste imali ružičaste naočare na nosu, ali bar za sada – uživajte. Venera, koja vlada vašim partnerskim odnosima, ove je sedmice stacionarna i sprema se za svoje retrogradno kretanje, pa će se ovo na odnos sa voljenom osobom odraziti kroz neku formu zastoja koji će postajati sve očigledniji kako dani budu prolazili. Pošto više ne želite i ne možete da se nervirate zbog ovakvih situacija, povući ćete se malo u sebe da dobro razmislite o svemu.

Posao

Početkom sedmice još uvek se mogu osećati “odjeci” turbulentnih dešavanja koja su vas pritiskala u prethodnim danima. No, vrlo brzo će se poslovni tokovi vratiti u normalu, a donekle poremećeni odnosi sa poslovnim partnerima I saradnicima počeće da se smiruju I sređuju. Razmišljaćete o jednoj poslovnoj ponudi koja je došla do vas, sabirati I oduzimati, ne želeći da donosite bilo kakvu odluku na brzinu. Posebnu pažnju posvetićete kontaktu sa dugogodišnjim saradnicima ili sa stranim partnerima.

Novac

Dosta teško uspevate da napravite zadovoljavajuću finansijsku konstrukciju, jer vam uvek fali jedan deo novca da biste mogli da sve troškove I obaveze pokrpite na vreme.

Zdravlje

Psihička opterećenost I jak odliv energije zahtevaju od vas da više pažnje posvetite sebi. Mogući su problemi sa spavanjem, često umor. Kod starije populacije dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni