Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Držite se čvrsto dragi Ovnovi, a pri tom mislim na one koji su u braku ili emotivnoj vezi – od ove sedmice planete polako počinju da se sele u vaše polje tajni i znak Riba, pa će iz dana u dan jačati mogućnosti da vam se neko podvuče pod kožu i u potpunosti vas opčini. Sa ovako jakim energijama, teško je odoleti, a lako je prepustiti se da vas talas emotivne i seksualne opijenosti preplavi i odnese u pravcu tajnih ili paralelnih veza. Pošto u ovu sedmicu ulazite kroz kvadrat Urana iz vašeg znaka i Meseca koji predstavlja polje doma, ovo je svakako upozorenje za vas – ako odete putem tajni, možete ugroziti ono što imate....Što se slobodnih tiče, vi ste upali u neku prepisku preko interneta koja vam baš, baš prija...

Posao

Ova nedelja prosto miriše na impulsivnost i ishitrenost u poslovnom segmentu. Sve je ovo koliko toliko u redu ukoliko ste sami sebi gazda, ali ako radite za nekog – postoje mogućnosti za veće probleme sa autoritetima i nadređenima. Dobro razmislite pre nego što izjavite nešto ili pre nego što povučete neke poteze. Mnogi Ovnovi osećaju veliku potrebu da prekinu postojeće poslovne saradnje, da promene posao ili da se osamostale. Sa ovakvim tipom odluka nikako ne treba žuriti.

Novac

Ne mogu da kažem da ćete baš u potpunosti biti nezadovoljni svojom finansijskom situacijom, ali ovo je daleko od stabilnosti. Neki od vas će unovčiti svoje ideje.

Zdravlje

I u ovoj ste sedmici „ni tamo ni ovamo“ kada je imunitet i zdravlje u pitanju. Potrebno je da obratite više pažnje na sebe.

Hrana

U ovoj je nedelji potrebna dobra hidratacija, pa unosite više tečnosti, ali i konzumirajte namirnice bogate vodom – krastavce, zelenu salatu, lišće celera, paradajz, spanać, karfiol, mladu šargarepu i grejpfrut. Smanjite unos mlečnih proizvoda, naročito onih sa većim procentom mlečne masti.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter