Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 - 28.10.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom je nešto bolja u ovom periodu, ali i vama je jasno da je to daleko od dobrog i od stabilnosti. Imaćete uspone i padove i u ovoj sedmici, a bolna tačka oko koje ćete se lako „kačiti“ jeste sve ono što se vezuje za finansije ili pak za različite poglede na bitna dešavanja i važne odluke u vašem odnosu. Bilo kako bilo – znate i sami – sa više pozitivne energije lakše ćete pregurati ove nestabilne dane. Oni koji su usamljeni dobiće vetar u leđa punom parom. Ako vam je želja da se nekoj prošlosti vratite – evo momenta kao stvorenog za tako nešto! Ukoliko ste na prošlost stavili tačku – dolazi vam osoba u koju se možete zatreskati na brzu brzinu, neko ko će vas šarmirati „na keca“.

Posao

Nove poslovne šanse će se otvarati preko noći. Nedelja u koju ulazite može biti vrlo plodonosna, ali ne računajte da ćete do rezultata i prilika dolaziti lagano i bez stresa. Ne, on zajedno sa brzinom i velikim preokretima kao da mora da postoji u ovim danima, pa se priviknite na okolnosti. Vaš rad iz proteklog perioda je ostavio veliki utisak na neke osobe, pa će vas tražiti sa više strana, nuditi vam promene i nove prilike. Papirologija ide ka rešavanju i na velike probleme u ovom sektoru ćete staviti tačku.

Novac

U ovoj nedelji kao da sredine nema kada je novac u pitanju. Nagli finansijski prilivi, nagli rashodi, želja da se rizikuje i zaradi. Neko će proći fenomenalno, ali neko može biti na gubitku. Tako je sa rizicima.....

Zdravlje

U ovoj nedelji se znatno bolje osećate. Energija vam se vraća, bolje ćete i spavati, a i hronične tegobe kod starijih će se ublažiti.

Hrana

Pun Mesec u polju koje vlada hranom teško da može da poboljša i popravi vaše navike u ishrani u ovoj nedelji. Posebno će vam prijati meso i mesni proizvodi, posebno će vam prijati jaki začini. Pokušajte da u drugom delu nedelje uvrstite više svežeg povrća i voća, ribe.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter