Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 21.05.2018 - 27.05.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera u znaku Raka baca akcenat na porodične vrednosti, na potrebu za više ljubavi i zadovoljstva sa partnerom. No, pitanje je koliko ćete vi istinski moći da se posvetite svojim ozbiljnim emotivnim partnerstvima. Em situacija na poslu zahteva vašu maksimalnu skoncentrisanost i posvećenost, em ćete svaki čas imati raznorazne aktivnosti koje će vam ostavljati malo prostora za voljenu osobu. Balansirajte nekako, nemojte da vaša draga bića i odnos u celosti trpe. Kod slobodnih – šareno. Mnogo druženja, mnogo aktivnosti sa suprotnim polom, neke osobe će uleteti u vaš život i istumbati ga pošteno. Još kad se u drugom delu sedmice i neko iz prošlosti pojavi, e onda će slika biti kompletna....

Posao

Više opreza u dogovorima. Možete brzopleto uleteti u neku poslovnu priču ili projekat, da biste tek kasnije shvatili da ste očekivali jedno, a dobili nešto potpuno deseto. Samo treba biti realan u procenama i ne očekivati brda i doline. Da su pozitivne promene moguće – itekako jesu, ali one vam neće preko noći doneti stabilnost – za to ćete ipak morati da se malo potrudite. Moguća su češća poslovna putovanja, a nezaposleni će lakše u ovom periodu doći do solidnog predloga za posao.

Novac

Lako se možete zadužiti ili ostati bez dinara u džepu, jer ne vodite računa o svojim troškovima. Ukoliko trebate da investirate u nešto, ostavite to ipak za narednu sedmicu.

Zdravlje

Stariji Ovnovi trebaju da ograniče sebe po pitanju nekih namirnica – vodite računa o holesterolu. Takođe – manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod mlađih – moguća glavobolja, povremeno nervoza.

Hrana

Al će se ove nedelje dobro jesti....baš! Nedelja jakih društvenih aktivnosti, slavlja, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa zadovoljstvom i slatke i slane specijalitete....Još ako mama ili baka naprave vaše omiljeno jelo – ma milina!

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter