Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ovo je sedmica u kojoj se morate hidrirati više nego inače. Takođe, potrebno je da vodite računa o unosu soli u organizam, da je smanjite na najmanju moguću meru i izbegavate korišćenje jakih začina.

Ljubav

Naglašen znak Škorpije, kao I kvadrat vašeg vladara Marsa sa Plutonom, govori o tome da će se kod onih Ovnova koji su u emotivnim ili bračnim vezama pojačati stepen ljubomore I posesivnosti I da ćete postati jako opterećeni vernošću vašeg partnera. Ne sporim, voljena osoba se povremeno ponaša jako čudno, postala je tajanstvena I ćutljiva, i nije ni čudo što vi to odmah povezujete sa pojavom neke druge osobe u njenom životu. Ne pravite odmah dramu, moguće je da je sve ovo samo bezrazložan strah. Slobodni Ovnovi čas « napadaju », čas se povlače – svojim ponašanjima definitivno zbunjujete osobu koja vam je simpatična i koja takođe oseća naklonost prema vama. Pokušajte da se više opustite i prepustite.

Posao

Potrebno je više opreza I samokontrole u odnosu sa nadređenima I autoritetima. Moguće je da osećate da vas šefovi bezrazložno pritiskaju, ali trenutno nije pravo vreme za suočavanja i ishitrenost. Sačekajte svoj trenutak. S druge strane – evidentno je da je vaš rad iz proteklog perioda ostavio utisak na ljude sa kojima ste u kontaktu. Bićete traženi, pa nije ni čudo što će neki od vas sada sklopiti nove poslovne dogovore i saradnje. Posebno je aktivirano sve ono što se vezuje za inostranstvo.

Novac

Dobra prilika da se zaradi, ali i naplate potraživanja od ranije. Početkom nedelje bićete zabrinuti zbog jednog dugovanja ili većeg troška, ali ovo ćete uspeti da regulišete.

Zdravlje

Dobar je momenat da stariji pripadnici ovog znaka odrade kontrolne preglede kod lekara, naročito ako su ranije imali problema sa bubrezima ili jetrom.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter