Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ako je pun Mesec u Blizancima napravio pometnju sa voljenom osobom – sada je vreme da tu tenziju spuštamo i vraćamo se u normalu. Rečeno je što je rečeno, urađeno što je urađeno – oboje ste rashladili glave do sada i trenutak je da sednete i porazgovarate. Generalno gledano – korektna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Slobodni Ovnovi – Venera prelaskom u znak Vodolije u drugom delu sedmice samo dodatno podstiče mnogobrojne aktivnosti sa suprotnim polom koje su sada naglašene. Vreme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje. Nova ljubavna interesovanja se dešavaju ubrzanim tempom.

Posao

Ne planirajte baš mnogo unapred, jer je malo verovatno da ćete te planove moći da ostvarite. Čak i ako uspete, to mora ići uz zavrzlame i konfuziju. Ok, stoji da vama prija da budete aktivni i maksimalno angažovani – ali ne smete biti brzopleti. Biće predloga i pokušaja dogovora koji su samo prazne priče i obećanja, pa ni na šta ne računajte dok ne dobijete zvaničan ugovor sa potpisom. Nove stvari i dogovore je sada teško izdefinisati, držite se više „poznatog tla“ i rešavajte obaveze i dogovore koji su u toku.

Novac

Opušteniji ste sa novcem. Pripazite na troškove u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Zdravstveni segment je uglavnom stabilan.

Hrana

Uživajte u slavskim danima, ukusnim zalogajima i dobrom apetitu. Probavni sistem hoće biti pomalo opterećen, ali šta da se radi – praznična trpeza se mora ispoštovati. Dozvolite sebi i poneku čašicu alkohola, ali nemojte preterivati.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.