savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Lagani obroci, najbolje u krugu porodice. Nemojte jesti na brzinu, jer vam je stomak u ovom periodu izuzetno osetljiv i možete imati problema sa varenjem ili gastritisom.

Ljubav

Jupiter iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i vaš vladar Mars ove su sedmice u kvadratnom aspektu, što ni na koji način ne govori o smirivanju u odnosu sa voljenom osobom. Naprotiv, oboje možete preterivati po nekim pitanjima, truditi se da dokažete jedno drugom da ste u pravu i biti premalo raspoloženi za kompromis. U stvari – može i taj kompromis, ali da je pod vašim uslovima.....Odnos snaga je sada prilično izjednačen i nemoguće je da bilo vi, bilo partner „pobedite“ u ovom psihološkom ratu, tako da biste možda mogli da razmislite o tome da objavite primirje i pokušate da zajednički interes pronađete. Kod onih u braku – usmerite se na decu, a kod onih u emotivnim vezama – okrenite se češćim izlascima. Usamljeni Ovnovi želeće da se tokom ove sedmice opuste, da više uživaju u druženjima i izlascima. Nisam sigurna koliko su ovi dani pogodni za ulazak u neku stabilniju priču, ali će vam svakako kontakti sa suprotnim polom jako prijati.

Posao

Ukoliko pokrećete pitanja vezana za privatni posao, slobodno računajte na zakonske zavrzlame ili na teškoće oko dobijanja potrebnih papira i dozvola. Generalno gledano – ove sedmice vaši planovi mogu biti na nestabilnim osnovama i dobro bi bilo da preispitate i proverite svaki svoj postupak. Realizacija može predstavljati problem. Poslovni partneri i saradnici možda u ovoj nedelji zahtevaju od vas više od onoga što možete da pružite. Moraćete da naučite da idete sporije nego što ste očekivali.

Novac

U finansijskom segmentu vas i dalje prati sreća, što znači da će prilivi biti redovni i stabilni. No, ukoliko imate zaduženja i obaveze iz prethodnog perioda, računajte da protiv vas mogu biti pokrenute i tužbe i zakonske naplate.

Zdravlje

Pokušajte da se povremeno izolujete, osamite – da utišate svoje misli i da se rasteretite. Sklanjajte se od stresa jer izuzetno negativno utiče na vas u ovim danima.

astrolog Olga- 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni