Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner će imati neka svoja gledišta, vi ćete imati svoja. Ta vaša gledišta se i neće baš nešto naročto spajati tokom ove sedmice, pa je možda bolje da iole ozbiljnije teme ostavite za „neki drugi put“. Vi budite inicijator aktivnosti, dešavanja – isplanirajte akcije sa zajedničkim prijateljima ili kraći put za vas dvoje. Nerviraće vas zato što se voljena osoba kilavi i večito ima neke zamerke – ali šta sad, izgurajte. Slobodni Ovnovi – ako se do sada niste pokrenuli, ne znam šta čekate. Ovo je period intenzivnih susreta, kontakata, lakog buđenja leptirića u stomaku, ali i strasti. Leto je za vas počelo, uživajte.

Posao

Poslovna ponuda ili projekat koji su vam ponuđeni bi popravili vašu finansijsku situaciju i poslovni status, ali bi vam istovremeno doneli znatno veću količinu obaveza. Obzirom da ste u periodu kada su ambicije dosta pojačane, verovatno je da ćete se odlučiti i prihvatiti to što vam se nudi. U ovoj nedelji ćete imati nešto zahtevniju komunikaciju sa saradnicima – ne znači da krajnji rezultat neće biti uspešan, ali će postojati napor i usklađivanje da bi se do njega stiglo. Moguća je opomena u vezi nekog dugovanja.

Novac

Zdravlje

Moguće tegobe vezane za želudac i kičmu – naročito rameni i vratni deo.

Hrana

Dosta će vam energije izvlačiti sedmica koja je pred nama – Ovnovi će pokušavati da kroz pojačane obroke, uglavnom one sa najvećom zastupljenošću mesa i mesnih proizvoda nadoknade ovo.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter