Nedeljni horoskop Ovan


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ulazak Marsa u znak Raka i vaše polje doma i porodice vam i ne odgovara nešto naročito. Prvo, to nije vaša energija i možete se osećati malo „udavljeno“ porodičnim obavezama ili pak preteranom emotivnošću i posesivnošću od strane partnera, što će vas činiti svadljivim. Možda bi najbolje bilo da narednih skoro dva meseca iskoristite za preuređenje stambenog prostora ili da se trudite da sa voljenom osobom budete češće van kuće, u nekim zabavnim aktivnostima ili na putovanjima. Slobodni Ovnovi – emotivniji ste nego inače, lako ćete se zaljubljivati ali i češće okretati pogled ka prošlosti.

Posao

Stelijum planeta u vašem znaku će vam i na dalje davati dobru energiju i aktivnost, ali ćete se vi – iz nekog realnog (ili neralnog) razloga osećati nesigurno i imati konstantnu potrebu da se borite i dokazujete – i sebi i drugima. Oni koji se bave privatnim poslovima počeće da ulažu više snage i energije u ovaj segment, pomalo zabrinuti zbog trenutne – prilično promenljive finansijske situacije. Baš ova nedelja vam je novčano nestabilna – iako može biti neplaniranih priliva, troškovi vas opterećuju.

Novac

Zdravlje

Nervoza. Manji stomačni problemi.

Hrana

Imate višak energije koji možete potrošiti i na drugačiji način, a ne samo kroz stalne obilaske frižidera. Sada bi vam odgovarala baš lagana ishrana, ali nisam sigurna da ćete biti baš raspoloženi za to.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter