Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku u noći između ponedeljka i utorka ne daje baš obećavajuće predispozicije za mir u emotivnim odnosima, bar ne u prvom delu nedelje. Vi ćete biti preemotivni i previše osetljivi a partner može biti zatvoren, zahtevan, hladan (bar ćete ga vi doživljavati kao takvog). Neka normalnija i stabilnija komunikacija uspostaviće se u drugom delu nedelje. Slobodni Rakovi – i dalje je malo toga otvoreno za emotivne početke sa novim osobama u vašem životu. Prošlost vas prati u stopu i kod nekih od vas drugi deo nedelje pokrenuće dešavanja sa bivšim partnerima, simpatijama, poznanicima.

Posao

Prevelika okupiranost obavezama i loša komunikacija sa saradnicima pratiće vas u prvoj polovini nedelje. Pritisak i zahtevi od strane onih sa kojima radite biće izraženi. Kada ste u takvom raspoloženju – nije dobro donositi bitne odluke, a svakako ćete morati da više povedete računa o tome da ne napravite grešku u brzini, nefokusiranosti. Mogućnost poslovne ponude ili novog posla od 19-og. Pokušajte da racionalnije raspolažete novcem a definitivno nije momenat da razmišljate o iole većim ulaganjima.

Novac

Zdravlje

Znam da je to teško za izvesti, ali pokušajte da na bilo koji način umanjite stres.

Hrana

Ne dozvolite da vam nervoza I promenljiva raspoloženja diktiraju ponašanja u ishrani. Ne preskačite obroke, ali isto tako – ne pretovarujte se slatkišima, brzom ili konzerviranom hranom, grickalicama. Obavezno više svežeg voća I povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter