Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 10.12.2018 - 16.12.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sa samo malo opreza u komunikaciji sa partnerom I neiznošenje na dnevni red nekih starih pitanja, sve bi u ovoj sedmici moglo funkcionisati baš kako treba. Voljena osoba I vi ćete uspevati da, I pored dosta poslovnih I ličnih obaveza, pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Takođe, spremni ste da se međusobno podržite, ali I da pružite više ljubavi I nežnih momenata. Slobodni Rakovi su u periodu kada mogu upoznati vrlo značajnu osobu za svoj dalji ljubavni život, ali I ući u odnos koji ima sve predispozicije za trajnost I stabilnost. Nemojte biti iznenađeni ako se više osoba vrti oko vas – vaše je jedino da izaberete pravu. Nemojte se voditi samo strastima, gledajte malo I u budućnost….

Posao

Nemojte da vas početkom nedelje izbace iz takta neke vesti ili izjave osoba sa kojima sarađujete. Pitanje je koliko u svemu tome što ste čuli ili dobili kao informaciju ima istine, a koliko je sve prenaduvano, šta više – rečeno baš sa namerom da vas onespokoji. U suštini, realno gledano – vi nemate problema u poslovnom segmentu, bar ne onih koje ne možete rešiti brzo, kratkim angažovanjem I posvećivanjem pažnje. Imate podršku od strane osoba koje su vam bitne I sa njima funkcionišete stabilno I mirno.

Novac

Verovatno imate problem kako da izmirite neko dugovanje ili kredit. Ne opterećujte se – u drugom delu sedmice dobijate priliv koji će vam pomoći u ovome. To može biti čak I pozajmica od prijatelja.

Zdravlje

Nervoza I stres koji vam ne daju da normalno funkcionišete počeće da se smanjuju u drugom delu sedmice.

Hrana

Neophodna je lagana hrana I više tečnosti, jer vam je u ovoj sedmici stomak preosetljiv I može biti teškoća sa varenjem. Izbegavajte mesne proizvode, a meso svedite na najmanju meru. Takođe – neće vam prijati pekarski proizvodi I brza hrana.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter