Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jedan korak napred, jedan unazad. Vi u ovoj sedmici funkcionišete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste spremni da sve podredite partnerstvu, da menjate sebe i prilagođavate se….a u drugom vaši unutrašnji nemiri jako rade, što dovodi do teškoće i problema u komunikaciji. Nije vreme za ozbiljna pitanja i dogovore sa voljenom osobom jer ćete se jako teško uskladiti….Slobodni Rakovi – više se posvetite sebi – čak i ako postoji naklonost i simpatije prema nekome sada je jako teško da može doći do konkretnih dešavanja. Eventualno neka povremena komunikacija, ali i to dosta traljavo.

Posao

Dosta poslovno naporna sedmica je pred vama. Šta god da vam je na pameti – planovi, projekti, dogovori – to će sada biti jako teško pokrenuti, bez obzira na to koliku količinu truda ulažete. Ako nešto ne ide, imajte više strpljenja ili ostavite „za neki drugi put“ a okrenite se onome što se otvara i što je lakše realizovati. Neke situacije na mestu na kojem radite tinjaju, nezadovoljstvo jeste prisutno i moguće je da u ovoj nedelji atmosfera bude prilično teskobna, čak u nekim trenucima uzavrela.

Novac

Finansijski ne stojite toliko loše. Primetni su povećani troškovi za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Pojačana nervoza i stres, mogući problemi sa spavanjem. Meteoropatske reakcije.

Hrana

Bilo bi dobro da svoju krvnu sliku popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, crnog i belog luka, jaja, cvekle, spanaća, paradajza. Još uvek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.