Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi i partner sada možete da pronađete zajednički jezik, iako ćete i dalje oboje smatrati da je ono drugo krivo za situaciju i za eventualni problem koji imate. Neke stvari će vas zbližiti, prosto „poterati“ jedno ka drugom, i moguće je da će to biti zajednički problem ili situacija kojoj morate da se posvetite udruženim snagama. Prosto rečeno – u ovoj sedmici ste spremni da „čupate“ jedno drugo i da se potrudite da zajednički problemi budu rešeni i to što pre. Ukoliko ste sami – prijatelji vas dižu, donose vam osmeh na lice, čine da se osećate dobro. A preko prijatelja vam idu i zanimljivi kontakti kroz koje ćete se osetiti dobro, živo, uzbuđeno...

Posao

Obim posla je sve veći a saradnici i kolege kao da idu iz krajnosti u krajnost, pa povremeno nećete biti sigurni kome od njih možete pokloniti svoje poverenje. Vaše odluke u ovom periodu moraju da budu zasnovane na dobroj proceni pa i savetu od strane drugih osoba – izbegavajte da odlučujete u trenutku i u „žaru“ koji će vas povremeno obuzimati. Ovo važi i za novu poslovnu ponudu koja postaje aktuelna tokom ove sedmice.

Novac

Velike nedoumice po pitanju finansija. Pokušajte da više kontrolišete troškove.

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Stariji – uradite analizu krvi.

Hrana

Neke namirnice vam ni malo neće prijati i mogu izazivati ili problem sa varenjem, nadimanjem ili pojačano lučenje želudačne kiseline. Oni koji već imaju čir na želucu neka u ovoj sedmici striktno vode računa o svojoj ishrani.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.