Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 02.08.2021 - 08.08.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ono što vi želite nije isto što želi i partner. Način na koji vi razmišljate i vidite vaš odnos – sudara se sa partnerovim. Ono što je vama bitno – partneru nije. Prosto rečeno – po mnogim pitanjima stojite nasuprot jedno drugom i bar za sada – ne vidi se kompromisno, zajedničko rešenje. Da li će ga biti kasnije? Pa, možda i hoće ukoliko na tome budete ozbiljno radili. Korak po korak, sitnicu po sitnicu. Slobodni Rakovi – mrducka se neka komunikacija, onako na sitno, na po porukicu, smeškić – ide to sporo, ali ipak ide. Savet za vas – ne požurujte ništa, dobro je ovako koliko god bili nestrpljivi.

Posao

I u poslu – mnogo nervoze a napredovanje brzinom od milimetar na sat. No, to napredovanje je ipak tu – brže ići neće, zatrpati vas novci neće ali i ovaj sistem „korak po korak“ daće svoje rezultate i Rakovi će početi da budu zadovoljniji vrlo brzo. Ukoliko se nadate nekom poslovnom putovanju ili dogovoru sa novim klijentom, saradnikom – ima šansi da se to pokrene i da dobijete povoljne informacije. Sa nadređenima i teškaškim osobama iz poslovnog okruženja gledajte da imate što manje interakcije.

Novac

Pa…ja bih sad jako volela da kažem nešto bolje, ali ovo deluje prilično stisnuto.

Zdravlje

Fizički – uglavnom ste dobro. Mentalno – opterećenje, nervoza, stres.

Hrana

Stomak vam je dosta osetljiv ove nedelje, pa ne biste trebali da ga forsirate jakom ili previše začinjenom hranom. Odgovaraće vam supice, čorbice, neka lagana variva, kao I salate od više vrsta povrća, začinjene limunom I maslinovim uljem.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.