savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove sedmice će vam prijati lakša ishrana, sa smanjenim količinama mesa, a možete povećati unos voća i naročito povrća. Hleb – od više vrsta brašna – integralnog, heljdinog, speltinog, ražanog.

Ljubav

Vaš emotivni život je u poslednje vreme baš povuci – potegni, zar ne? Taman nešto krene, pa stane – u svakom slučaju – nekima od vas je ovih promenljivih situacija već preko glave. Budite malo strpljivi, jer već sledeće nedelje Mars ulazi u vaš znak i nema šanse da vas ta ljubav zaobiđe. No, do tada – veorvali ili ne – ima šansi i u ovim danima da se dogodi nešto fino. Vi ćete biti u nešto boljem raspoloženju, spremni za druženja i izlaske i baš iz ovog segmenta se može pokrenuti jedna fina pričica. Pogotovo ako tu osobu već neko vreme poznajete....Što se zauzetih Rakova tiče, vi i partner ste daleko od idealne ljubavi, ali je ove nedelje ipak nešto bolja atmosfera i komunikacija između vas dvoje. Neki zajednički planovi mogu profunkcionisati, oboje ćete uživati u povremenim momentima bliskosti i jedino što je potrebno da uradite jeste da ne potencirate na različitostima, već da uživate u vašem odnosu.

Posao

Sa Mesecom u svom znaku početkom ove sedmice, svakako ćete biti spremni za akciju. I nemojte da se brinete – biće je i više nego što mislite. Koliko god neka dešavanja bila podsticajna i dobra po vas, ne ide vam nikako na ruku da budete brzopleti i impulsivni. Sve o čemu promislite, ili o čemu pitate prijatelja za savet i pomoć – može se pokazati kao dobra prilika. Ako se zbog nekih situacija nervirate, zapamtite da ste na korak od perioda koji će u potpunosti promeniti vaš način gledanja, i pogurati vas u onom pravcu koji želite. Nekima od vas otvoriće se mogućnosti za napredovanje ili promenu radnog mesta.

Novac

Sa novcem budite oprezniji nego inače. To ne znači da ga neće biti, naprotiv. Samo vi morate voditi računa gde ga i na šta trošite.

Zdravlje

Iako napetost i nervoza i dalje „čuče“ u vama, sada sa njima lakše izlazite na kraj. Polako ulazite u bolji zdravstveni period.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni