Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nedelja u kojoj treba uživati sa partnerom, kada sve ono što eventualno tišti i muči treba gurnuti u stranu i prepustiti se ljubavi. U životu nesavršenih trenutaka ima bezbroj, onih savršenih je malo – e ovih potonjih će sada biti za vas i za osobu koju volite. Ne gledajte očima sumnje i nezadovoljstva, gledajte očima ljubavi, brige i pažnje – i uživaćete u ovim danima. Slobodni Rakovi – nebo vam priprema iznenađenje. I to lepo. Da li je prošlost, da li je novo – ma zar je to zaista važno? Ono što je bitno jeste da ćete osetiti one talase emocija, privlačenja, strasti za kojima već toliko dugo čeznete.

Posao

Imate podršku osoba koje vas guraju, podižu, usmeravaju, ne daju da klonete kad vas obuzmu nesigurnosti i strahovi. Svaki predlog, ideju ili savet čujte – ali uvek uradite stvari na svoj način. Venera je u vašem znaku i u svaki posao je potrebno da unesete deo svoje duše, svoj pečat – samo na taj način će sve krenuti da se razvija onim tempom koji priželjkujete. Rakovi razvijaju sopstvene ideje, šire posao, šire saradnje a i sve ono što se vezuje za inostranstvo počinje da funkcioniše bolje nego ranije.

Novac

Velika borba za poboljšanje zarada je počela. I pored teškog perioda – daće svoje plodove uskoro.

Zdravlje

Problemčići sa spavanjem – ili se borite sa nesanicom, ili idete u drugu krajnost pa spavate više nego inače.

Hrana

Potreba za uživanjem u hrani, period kada je svaki zalogaj sladak, i kada se posebno uživa baš u slatkišima. Malo vam varenje može praviti problem, pa nemojte preterivati ni u čemu. Više biljnih vlakana poboljšaće vam probavu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.