Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Biće odnosa u kojima će partneri lako postizati kompromise, lako prevazilaziti problematične situacije i pronaći zajednički jezik i vreme za uživanje. A biće i onih odnosa u kojima to neće biti baš tako jednostavno. I kod jednih i kod drugih – prošlost mnogo utiče na to kako vam je danas. Kod prvih parova – i ranije ste bili spremni da rešavate stvari iz korena, pa ćete to i sada nastaviti. Kod drugih – ranije ste gurali stvari pod tepih, a one neminovno kad tad – izađu na svetlost dana. Slobodni Rakovi – lepi kontakti, bilo da je u pitanju prošlost (trenutno je jača) ili nešto novo. Bitno je da vas ovo „diže“.

Posao

Venera u vašem polju poslovne svakodnevice sada zaista počinje da radi za vas. Donosi vam posvećenost ciljevima i obavezama, njihovo završavanje na neki lakši i jednostavniji, lepši način. Takođe – donosi vam obnove dogovora, povratke nekih osoba sa kojima ste sarađivali, no – daje šansu da se otvore i novi poslovni projekti. No, sve ovo lepo ne znači da je pred vama jednostavna nedelja. I dalje će biti sporosti i težine u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. I dalje će biti zastoja, grešaka i kašnjenja.

Novac

Zdravlje

Vreme je da menjate navike i više se posvetite sebi. Sada to možete.

Hrana

Uhvatiće vas neka prolazna neraspoloženja tokom ove sedmice, pa će vam svaka hrana biti neukusna, nećete biti ni malo gladni i nećete uživati ni u najomiljenijim jelima. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više voća i više tečnosti, naročito čajeva.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter