Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 19.03.2018 - 25.03.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Retrogradni Merkur se vraća u kvadrat sa Saturnom u vašem polju partnerstava, a u isto polje ulazi i tranzitni Mars…Šta mu sad pa ovo znači, pitate se vi ? Evo – znači da je ova nedelja ne ista kao prethodna, nego čak malo lošija. Očas posla dođe do sukoba mišljenja sa partnerom prilikom čega će on biti tvrdoglav i neće dozvoliti da utičete na njega na bilo koji način, a vi ćete napadati « kao osica », pokušavajući da ga ubedite u svoje stavove i razmišljanja. U prevodu – manite se rasprava, jer ni jedno od vas ne može pobediti. Slobodni Rakovi će biti u dosta dobrom raspoloženju. Atmosfera oko vas je živahna, puna zanimljivih osoba i dešavanja. Može se čak i « probrati » nešto što valja….

Posao

Dragi Rakovi, ulažite svoju snagu i energiju u posao ! Ne obećavam vam kule i gradove i to da će sve funkcionisati savršeno, kao pod konac….ali je ovo definitivno vreme kada će sve ono što u posao uložite, da vam se desetostruko vrati. Nekih problema i nesporazuma će biti u komunikaciji, ali nemojte odustati ukoliko ne uspete da odmah pokrenete one priče koje vas interesuju. Biće i zastoja sa papirima i problema u ugovaranju sastanaka, a verovatno i manjih kvarova kompjutera i mobilnih telefona….

Novac

Osetićete neko rasterećenje kada su finansije u pitanju, ali ne smete se opustiti. Još uvek ste u periodu kada morate biti obazrivi i štedeti.

Zdravlje

Manji problemi sa glavoboljama ili sinusima, po koja prehlada ali kratkotrajna. Stariji Rakovi trebali bi da češće proveravaju krvni pritisak.

Hrana

Ne vodite mnogo računa o ishrani tokom ove nedelje, jer imate prečeg posla. Vrlo često ćete jesti s nogu, na brzinu – pa bi mogli makar da tada konzumirate hranu koja se lakše vari. Preporučuju vam se piletina, ćuretina, mladi sirevi, probiotik jogurti. Po pitanju povrća – pustite sebi na volju….

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter