savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Dobar period da se otarasite nekih loših navika, i kada je ishrana u pitanju, ali i vaš celokupni život. Napravite plan obroka za nedelju dana i pridržavajte ga se. Uvrstite ražano brašno, orašaste plodove, više variva, ali začine „skrešite“ na najmanju moguću meru.

Ljubav

Osoba koja vam se dopada na mnogo otvoreniji način pokazuje svoju zainteresovanost za vas, pa nije ni čudo što je moguće da već u prvoj polovini nedelje dođe do dogovora za susret. Moguće je da se vi pribojavate da ovo ne bude još jedan od vaših ljubavnih promašaja, pa se nećete postaviti u potpunosti otvoreno prema drugoj strani. Od sredine sedmice ulazite u jedan period koji vuče velike strasti I uživanje, pa iskoristite ove dane do maksimuma. U vašim emotivnim relacijama – sve ono vezano za vaš odnos sada sagledavate na potpuno drugačiji način. Više ćete se usmeriti na sebe I na ono što je vama od važnosti, a manje biti spremni za prilagođavanje I kompromis. Voljena osoba je dosta čvrsta po nekim stavovima, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to.

Posao

Samo ste jednim delom zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Ne dopada vam se što vrlo često nailazite na blokade, na neka prolongiranja u vašim planovima, I što u sve morate da ulažete mnogo više truda nego inače da bi donekle korektno funkcionisalo. Venera kreće retrogradnim hodom u vašem polju karijere I možda biste trebali da obratite pažnju na ono što ste zapostavili ili gurnuli u drugi plan. U dogovorima se potrudite da budete jasni I koncizni I ne rasipajte se previše na detalje.

Novac

Nemate jasnu finansijsku konstrukciju u ovom periodu. Mnogo razmišljate, mnogo planirate, ali realni rezultati su daleko od očekivanih.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kožom kod mlađe populacije Rakova. Što se starijih pripadnika znaka tiče, razmislite da uvedete neke nove životne navike koje će vam poboljšati zdravstveni segment.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni