Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Mlad Mesec u drugom delu nedelje donosi Rakovima odličnu mogućnost da krenu sa novim režimom ishrane, dijete, da se okrenu novim, zdravijim životnim navikama. Ako ste u mogućnosti, posetite nutricionistu, da vam odredi pravilan raspored i sastav obroka.

Ljubav

Jupiter u vašem polju ljubavi još uvek se nije pokazao kako treba – u prevodu – nema novog ljubavnog početka slobodnim Rakovima. No, to ne znači da vam nije lepo i zanimljivo – ima mnogo dobre komunikacije, nekih novih osoba u vašem životu, a ima i provoda i radosnih trenutaka. Od drugog dela nedelje vreme je i da vi intenzivnije krenete u akciju. Što da vas drugi osvajaju, kada vi možete da zavedete njih i zavrtite im mozak? Rakovi u emotivnim i bračnim vezama dobili su notu smirenja kroz planetu Veneru, a sada vas očekuje i nov, bolji emotivni početak sa partnerom, obzirom da se mlad Mesec dešava u vašem polju doma i stabilnosti. Ne treba zaboraviti i da vam se polje dece polako puni planetama, pa neki od vas mogu poželeti i prinove...

Posao

Tokom ove sedmice, iako imate nekih jako pozitivnih momenata vezanih za poslovni segment, moraćete da se prilagođavate drugima. Takođe, potrebno je da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste već istrošeni i umorni od prethodnog perioda. No, koliko god sve išlo polako i uz prepreke, evidentno je da se stvari otvaraju pred vama. Možda nećete u potpunosti realizovati neki dogovor ili posao, ali i to će se ubrzo pokrenuti.

Novac

U prvoj polovini nedelje, novac će vam prosto leteti iz džepova. Neće to biti jedan veliki trošak, već gomila malih, posle kojih ćete ostati „goli kao pištolj“.

Zdravlje

Mogućnosti za padove, povrede, naročito u prvom delu sedmice. Ne gledate gde idete, rasejani ste, pa je potrebno da vodite računa i u saobraćaju.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter