Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi i partner imate čas plus, čas minus faze tokom ove sedmice. Zajednički planovi neće funkcionisati baš savršeno, i to iz više razloga. Naime, oboje ćete biti dosta zadrti i nepopustljivi, pa će biti problem doći do kompromisnog rešenja. Takođe, mogu se javiti povremeno čak i sumnje u iskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. No, sve su ovo situacije koje sa malo truda i zajedničkim snagama možete lako prevazići. Slobodni Rakovi – neko vam je u mislima i jako vas privlači pomisao da sa ovom osobom nešto ostvarite, pa čak i ako ste svesni da to možda i nije baš prava priča za vas. No, moram da primetim da je malo verovatno da biste mogli nešto konkretnije da uradite ove nedelje. Sve će ostati samo na mislima..

Posao

Neke situacije na poslu vas zbunjuju, donose vam neizvesnost, čak vas pomalo i plaše. Pribojavate se šta bi one mogle u narednom periodu doneti. Te strahove može podgrejati i neka čudna atmosfera u radnom okruženju početkom sedmice. No, kako god to sada izgledalo – trenutno nemate pravih razloga za bojazan. Neko koga relativno skoro poznajete može vam ponuditi svoj savet ili podršku. Takođe, imate veliku pomoć od strane osoba od uticaja.

Novac

Ne baš prijatno iznenađenje sredinom sedmice. Veći trošak ili ćete morati pod hitno da platite neko zaostalo dugovanje.

Zdravlje

Alergije, problemi sa plućima, bronhijama. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak.

Hrana

Rakovi će baš u ovoj nedelji rešiti da krenu sa nekim promenama u svojoj ishrani. Više ćete se okrenuti svežem povrću, pa će salate, grilovano povrće ili variva postati maltene pa neizostavni na vašem stolu. Moguće je da ćete pojačati i unos mesa – ali tu gledajte da ne preterujete.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.