Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ulaskom Merkura u vaš znak u utorak – istine koje ste skrivali sami od sebe (ili za koje ste mislili da ih partner skriva od vas) osvetliće se i pokazaće se. Ono o čemu ste razmišljali u prethodnom periodu, možda planirali da porazgovarate sa partnerom o tome – sada ćete verovatno i iskazati. Iz vas će izbiti emocije koje ćete sada umeti da pretočite u reči i postupke. Otvorićete se i reći partneru ono što vam leži na srcu. Šta će to doneti? Vama – definitivno olakšanje, a vašem odnosu – e, to već zavisi od natalnih postavki kod oboje. Slobodni – kontakt, komunikacija, susret sa nekim će vas zbuniti i uzbuniti.

Posao

Napunjeni novom energijom, novim/starim idejama i novim elanom – zakoračićete u ovu nedelju spremni da pokorite svet. Dobro, ako to pokoravanje sveta ne može, a ono makar da jače pokrenete i sebe, ali i sve ostalo što se vezuje za posao. Mars iz znaka Bika će vam davati podršku – dobijaćete je kroz one koji vas savetuju, podržavaju, usmeravaju, guraju napred ka vašim ciljevima. Neka vaši potezi ne budu impulsivni i nagli – ne pravite tenziju sa onima sa kojima radite. Finansije – previše troškova.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, meteoropatske tegobe.

Hrana

Apetiti su kod vas još uvek pojačani, ali ćete ih lakše držati pod kontrolom tokom ove nedelje. Tek s vremena na vreme ćete se opustiti, onda kada je na stolu vaša omiljena hrana.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter