Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Cela sedmica je dosta nervozna za one u partnerskim odnosima, s tim što kulminacija može biti baš u danima oko vikenda jer ćete u tom periodu vi biti jako promenljivog i nestabilnog raspoloženja. Nastupajuće potpuno pomračenje Meseca uticaće na sve Rakove i zato treba voditi računa o tome da potencijalna neslaganja sa voljenom osobom ne donesu neke ishitrene odluke I poteze. Usamljeni – razmišljanja o bivšoj ljubavi neka ostanu baš samo to. Ukoliko vam se neki eks partner i javi – najbolje bi bilo ne produbljivati priču i ostaviti prošlost baš tamo gde joj je mesto. Imate sasvim dovoljno novih prilika i mogućnosti za ljubav – zašto biste se vraćali korak unazad ?

Posao

Ulazite u sedmicu koja najavljuje velike promene u poslovnom segmentu. Biće prisutna nervoza, jer je obaveza preko glave, a vi paralelno sa njima pokušavate da ostvarite neke nove dogovore I saradnje. Značajni momenti slede baš u vezi ovoga I mogu se pokrenuti ozbiljne poslovne priče koje bi vas dugo pratile I donosile stabilnost. Ukoliko dođe do nekih negativnih preokreta koje niste očekivali, ne klonite duhom – sve ovo vas samo vodi ka tim promenama koje sam spomenula.

Novac

Pokušajte da novac koji vam dolazi ne prosledite momentalno dalje, bilo da su troškovi ili ulaganja u pitanju.

Zdravlje

Konjukcija Venere I Jupitera u polju zdravlja je izuzetno pozitivna, osim ako je ne iskoristite na opuštenost I preterana uživanja. Podložni ste stresu ovih dana.

Hrana

Potrebna vam je veća disciplina kada je ishrana u pitanju. Treba izbegavati jaku, previše začinjenu i masnu hranu i više se okrenuti varivima, kuvanim jelima, supama. Takođe, ne zanemarujte značaj svežeg povrća – odgovaraju vam salate svih vrsta začinjene maslinovim uljem, limunom i morskom solju.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter