Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Tenzija koja je u protekloj sedmici samo rasla između vas i partnera, sada polako počinje da opada....Nadajmo se da je to zbog toga što ste oboje shvatili da ste preterali u nekim stvarima i da sada sve dolazi polako na svoje mesto. Opet, nadam se da to nije iz razloga što se vas dvoje zatvarate jedno prema drugom i oboje povlačite u svoju ljušturu. Ukoliko je baš to slučaj, onda savet – nemojte to da radite. Iako je to na prvi pogled teško, sada postoji prostor i za razgovor i za dogovor. Iskoriste to. Slobodni Rakovi – stojite na nekoj raskrsnici i pojma nemate kuda ćete dalje. Isto tako, uopšte vam nije jasno – da li ta osoba koja se konstantno mota oko vas hoće da se druži....ili hoće da se ljubi sa vama....

Posao

Ne kaže se bez razloga „preko preče, naokolo brže“ – a to ćete i vi shvatiti u ovoj sedmici. Koliko god ste se nervirali i požurivali neke stvari – dokle god ste to radili, sve je stajalo u mestu. Onog momenta kada ste pustili da se sve odvija svojim tokom, bez vašeg nerviranja – od tog trenutka je sve i krenulo kako treba. Da – polako, ali sigurno. Tako vama polako ali sigurno dolazi red u poslovnu svakodnevicu, polako ali sigurno stižu vesti i informacije koje ste čekali. Neka ovo bude polako ali sigurno nedelja....

Novac

Pokušavate da pobegnete nekim troškovima, ali oni su brži – stići će vas.

Zdravlje

Glavobolja, osetljivi disajni organi.

Hrana

Kad god je tranzitni Mesec u znaku Bika, Rakovi dobiju „napad“ – krenu da kopaju po receptima i samo traže šta će sledeće pripremiti. Ove sedmice vam priprema slatkiša, kolača, torti – neće nikako ići od ruke. Bacite se vi na neka variva, kuvana jela, na pripremu mesa – to će vam ići super.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.