Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 13. do 19. novembra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

U ovom periodu je nešto teže održavati vitku liniju, pogotovo što ste se prilično olenjili, a neizmerno vam prijaju slatkiši svih vrsta. Ako već hoćete da otpočnete sa nekom dijetom, to radite od vikenda I novog mladog Meseca.

Ljubav

Najlepši aspekt – malog I velikog benefika, Venere I Jupitera, dešava se ove nedelje u vašem polju ljubavi, zabave, provoda. Ne samo to, oko vikenda imamo tu I mlad Mesec, što sve zajedno govori o tome da se slobodnim Rakovima otvaraju neke zaista fine prilike za emotivna dešavanja. Neki ljudi su došli u vaš život da bi u njemu ostali I da bi promenili vaše poimanje ljubavi. Prepustite se romantici, emotivnom zanosu I velikim strastima koje će vladati tokom ovog perioda. Uživajte! Ukoliko ste u emotivnom ili bračnom odnosu, malo vam je muka od toga što u vašoj vezi non stop ima “klackanja” – smenjuju se dobri I ne baš toliko dobri dani…I to vam jako smeta. Pokušajte da uvedete neke promene.

Posao

Ova poslovna sedmica je dosta dobra po vas, mada računajte na to da će nivo vaše energije biti smanjen, pa će vam povremeno biti teško da se borite i izlazite na kraj i sa nekim svakodnevnim, uobičajenim obavezama. Mozak će vam zato funkcionisati odlično, jako je naglašena kreativnost I umetničko nadahnuće, što će nekima od vas znatno popraviti stanje u novčaniku, ali I obezbediti dobre dogovore. Generalno gledano – nedelja kada trebate delovati I kada trebate “pojuriti” poslove I saradnje.

Novac

Mogućnosti za baš fina, pozitivna iznenađenja po pitanju novca. Neke od vas, retke doduše, obradovaće I prilivi preko igara na sreću.

Zdravlje

U ovoj sedmici će vam biti potrebno više vremena za sebe, više predaha I nekih opuštajućih trenutaka da biste mogli da nadoknadite energiju koja sada lako “čili” iz vas.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter