savet za dan: 25.06.2017.

"Ljubav je izvanredan cvet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici uzasnog ponora. Stendal"

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 26. juna do 2. jula 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Dokle god je stelijum planeta u vašem znaku, a naročito tranzitni Mars – Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa.

Ljubav

Mnogo planeta u vašem polju ličnosti daje vam potrebu i želju za inicijativom, za jačim aktivnostima prema suprotnom polu. Kod vas je trenutno dosta naglašen element strasti, pa je moguće da ćete prvenstveno težiti ka odnosima koji će u sebi nositi vatru i dašak avanture. Pitanje je koliko ste sada suštinski spremni za neki pravi, stabilan emotivni odnos, jer vaše interesovanje je promenljivo a ni osobe sa kojima budete dolazili u kontakt neće biti baš ono što očekujete od ljubavi. Iscrpljivanje u emotivnim i bračnim relacijama kod Rakova i ove je nedelje potencirano. Vi i partner kao da ne umete da na duži rok održite odnos stabilnim. Mnogo će biti umešane strasti, ljubomora, posesivnost, jedno na drugo možete vršiti pritisak i igrati neke igrice koje ne idu na ruku kvalitetu veze. Usklađivanje će biti zaista teško postići.

Posao

Ulazite u sedmicu koja će za vašu psihološku stabilnost biti prilično naporna. Prosto je nemoguće napraviti zadovoljavajući dogovor sa poslovnim partnerima i saradnicima i gro vaših odnosa sa drugima odvijaće se kroz presiju, kroz neprijatne situacije, kroz pokušaje da izmanipulišete jedni druge. Na sve ovo – vaši planovi kao da su u zastoju, stigli su do jednog nivoa i odatle ne možete da ih pokrenete ni milimetar. Ako očekujete podršku od drugih, ona će tokom ovog perioda izostati, zato je najbolje da se oslonite samo na sebe i ne odustanete od ciljeva koje ste zacrtali. I pored napora koje vam ovi dani donose, itekako možete biti zadovoljni krajnjim rezultatima, jer ćete neke priče ipak aktivirati.

Novac

Finansijski segment vam trenutno zadaje dosta problema. iako ćete se truditi, malo je verovatno da ćete uspeti da pokrijete sve troškove i obaveze koji su sada jako naglašeni.

Zdravlje

Neće vam prijati promenljivo vreme, često ćete se osećati slabo i bez energije. Stres se odražava na stomačni deo. Ukoliko ste pripadnik lepšeg pola, savetuje vam se redovna kontrola kod ginekologa.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni