Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 10.05.2021 - 16.05.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Po nekim pitanjima ste podrška jedno drugom, po nekim pitanjima se pak razmimoilazite. Čak i ova potonja – u kojima niste usaglašeni – tokom ove nedelje možete pokrenuti u nekom pravom smeru. Sesti i razgovarati, u isto vreme ozbiljno i studiozno, ali na neki lakši i otvoreniji način. Sada se mnogo toga može rešiti i pokrenuti na bolje, čak i ako početni momenat to ne obećava. Slobodni Rakovi – neka lepa iznenađenja vam dolaze tokom ove sedmice. Neko će vas u isto vreme prodrmati i pokrenuti, a vi ćete umeti da odgovorite na pravi način. U ljubavnom životu stvari se pokreću na bolje.

Posao

Predlozi koji dolaze od drugih mogu biti u priličnoj meri interesantni za vas. Ono što vam se ponudi ne odbijajte automatski već razmislite jer itekako može pozitivno uticati na vašu poslovnu budućnost. U redu je da date sebi vremena za razmišljanje, jer ovo i nije period u kojem nešto novo možete pokrenuti preko noći. Generalno gledano – podrška od drugih vam je veoma važna tokom ovog perioda. Kao da vas drugi ljudi podstiču da date ono najbolje od sebe i da se pokrenete na pravi način.

Novac

Niste u periodu kada se trebate rasipati, koliko god da zarađujete.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje osećate rasterećenje i pozitivnu energiju koja vas diže.

Hrana

Ova sedmica je prosto savršena da, ukoliko vam je to želja, nabacite kilograme….Ako vam to baš i nije namera, onda bi trebalo povući ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju i truditi se da odolite hedonističkom raspoloženju koje će vas preplaviti.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.