Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 11.01.2021 - 17.01.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera plus mlad Mesec u vašem partnerskom polju jednako je lep i sladak novi početak za zauzete Rakove. No, naravno – samo za one koji su na svom odnosu radili, koji su istrajali jedno pored drugog i pregurali preko glave na pravi način period nedaća, bura i oluja. Ukoliko niste u takvom odnosu – neće vam pomoći ni šesnaest Venera – držite se grčevito za nešto što više ne postoji i samo je pitanje kada će tačno doći do odvajanja. E za slobodne ta Venera i taj mlad Mesec daju šansu da se prebacite u kategoriju „zauzeti“…..dobro, možda će pre to biti kategorija „zatreskani“, ali nije ni to loše….

Posao

Ova nedelja vam može doneti lepe zarade, nove klijente i vraćanje onih sa kojima ste ranije sarađivali. Dosta toga će se namestiti samo od sebe i pružiti vam povoljnosti i olakšanja u poslovnom segmentu. Da se razumemo, to ne znači da pred sobom imate opuštenu radnu nedelju,ne – već pre da i pored napetosti i stresa i žurbe koji će svakako biti prisutni, imate i onaj pozitivan faktor – a to je stabilno funkcionisanje svega onoga što vam je bitno. Da možete da budete malo mirniji i vedriji.

Novac

Ima prostora za poboljšanje finansija u ovoj sedmici.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe mogu mučiti starije Rakove. Mlađi – blaga prehlada.

Hrana

Ono na šta biste posebno trebali da obratite pažnju jeste dovoljan unos vitamina, da bi se vaš imunitet pojačao. Potrebno vam je južno voće – kivi, ananas, pomorandže, limun. Takođe, nešto „jača“ hrana – dovoljno mesa, ali i sezonskih salata – naročito kiseli kupus.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.