Nedeljni horoskop Rak


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

I oni koji su rođeni u znaku Raka, ali i oni kojima je ovo podznak – direktna opozicija Marsa i Saturna dešava se tokom ove sedmice u vašem polju ličnosti i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Uz prisustvo Merkura, koji će još dodatno začinjavati situacije i „talasati“ vaše emocije – zaista je neophodno da sa voljenom osobom pronađete pravi način da razrešite bilo kakve nesporazume, pitanja koja vas opterećuju i isto tako – da ublažite i primirite potencijalne rasprave i svađe. Ovo su dosta komplikovani aspekti koje treba shvatiti ozbiljno – ne inatite se, ne dolivajte ulje na vatru, primirite se. Mogući su burni prekidi odnosa, konfliktne situacije, mentalni, čak i fizički napadi.

Posao

Ovi aspekti o kojima sam pričala u delu vezanom za ljubav, takođe će se osetiti i kroz posao ali na drugačiji način. Oni donose zatrpanost poslom, nervozu u kontaktu sa osobama koje su vam teške i previše zahtevne, ali sa druge strane – donose vam ogromnu snagu i energiju da se izborite za svoje ciljeve. Da, na vas će se sručiti veliki zahtevi od strane saradnika i nadređenih, ali ovo nemojte doživljavati kao kaznu – jer izlaskom iz njih kao pobednik, otvarate vrata svom napredovanju u poslu!

Novac

Uopšte vam nije jasno na šta vam novac odlazi, samo vidite da je novčanik prazan....

Zdravlje

Jaka nervoza, problemi sa spavanjem, teškoće sa varenjem.

Hrana

Ne morate da se brinete kada je ishrana u pitanju. Uspeli ste malo da obuzdate svoj apetit, a i krećete se više. Ove sedmice će vam najviše odgovarati supe i čorbice, izbegavajte suvu hranu...zbog želuca. Zasladite se sladoledom ili voćnim salatama.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.