Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ljubavni odnosi su već neko vreme pod pritiskom i deluje kao da se partner i vi distancirate, umesto da se približavate jedno drugom. Posle više nego prisutnog komunikacijskog zastoja – sada se polako otvaraju mogućnosti da nešto ispravite. Tu ne može da učestvuje samo jedna osoba, jer vašem odnosu nije potreban monolog, već dijalog. Prema tome, nađite način da razgovarate po svim pitanjima i temama – da bi se to približavanje ubrzalo. Slobodne Ribe – flertovanje nije problem, problem je da li imate realnu sliku osobe koja vam se potencijalno dopada i da li očekujete previše.

Posao

Iako neke situacije mogu izgledati dosta povoljno i privlačno – ipak ne žurite u dogovorima i u odlučivanju. Sačekajte, razmislite, dajte sebi malo vremena – pa tek onda donesite odluku. Iako će komunikacija sa saradnicima biti nešto bolja u odnosu na protekli period – ipak i dalje postoji prostor za nesporazume, pa treba biti nešto oprezniji. Što se obaveza na dnevnoj bazi tiče – tu ne brinite ništa, i na dalje ćete ih imati preko glave. Sedmica pred vama je zahtevna, ali sa dobrim rezultatima.

Novac

Zdravlje

Zdravstveni segment je osetljiva stavka.

Hrana

Vi ćete ove nedelje I da jedete I da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tešiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter