Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dokle god „letite“, dokle god situaciju sa emotivnim partnerom posmatrate samo sa one vaše duboko emotivno osetljive strane – sve do tada nalazićete razloge da budete nezadovoljni, opterećeni, u strahu ili sa pojačanom ljubomorom. Obzirom da nas 21-og septembra očekuje i pun Mesec u vašem znaku – postoji realna šansa da ne uspevate da se usaglasite sami sa sobom i da cela situacija sa partnerom ide ka dodatnom opterećenju. Makar na kratko isključite emocije ako je to ikako moguće i razgovarajte. Slobodne Ribe – udvarači su tu, stari i novi. Svega ima, samo nema pravog putokaza na koju stranu ići.

Posao

U poslovnoj sferi ćete se znatno bolje snalaziti nego na polju emocija. Jer, ovde umete da isključite maštu i da uključite stvarnost. A ta stvarnost govori da niste u laganom periodu, da se mnogo očekuje od vas i da nemate baš neku naročitu podršku od najbližeg poslovnog okruženja. Može u prvoj polovini nedelje biti i manjih komunikacijskih problema sa saradnicima, nesporazuma i pogrešno protumačenih informacija. No, umete da zastanete i da sagledate situaciju sa svih strana, pronađete rešenje.

Novac

Novac vam se lako izvlači iz džepova u ovom periodu.

Zdravlje

Umor, stres, nervoza, problemi sa spavanjem. Potrebno vam je više opuštanja.

Hrana

Svesni ste toga da vaši apetiti u ogromnoj meri zavise od toga kako se osećate. Da ste skloni da „gušite“ i zatrpavate hranom snažne emocije, bile one pozitivne ili negativne. Na žalost, niste u mirnom periodu pa je itekako moguće da će apetiti biti znatno pojačani.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter