savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte svoj želudac prženom hranom i slatkišima u većim količinama.

Ljubav

Drage moje slobodne Ribe, znam da vam je ljubavnih neuspeha i onemogućavanja blago rečeno već preko glave, ali morate mi biti još malo strpljive. Ako ništa drugo, ove sedmice idu neke fine stvari, neka slatka i zanimljiva dešavanja, ali moram da primetim da vas to ne vodi ka stabilnosti i sigurnosti u emotivnom segmentu. Ipak, to ne znači da ne treba koristiti prilike koje vam se ukazuju, da se ne treba malo „pustiti“ i uživati u životnim radostima. Biće tu nekih zanimljivih susreta, biće....Ukoliko ste u emotivnoj relaciji – vas dvoje funkcionišete po principu – red ljubavi, red razmimoilaženja. Čas ste odlično, čas „padnete“ na nekim besmislenim pitanjima i problemima. No, bitno je da nisu neki naročito teški dani ispred vas dvoje i da ćete sa svim događajima uspešno izaći na kraj. Čak ćete uspeti da provedete više vremena zajedno, da se bolje osećate i uživate jedno u drugom.

Posao

Biće ove sedmice za Ribe pozitivnih dešavanja u poslovnom segmentu. Stoje vam mogućnosti za nove poslove, za nove ponude, bićete u brzini od sto na sat, i to će vam jako prijati. Ne samo ovo – do nekih od vas mogu stići vesti o unapređenju ili nekoj formi nagrade za vaš rad i angažovanje. Sa nadređenima i autoritetima ćete imati totalno dobar odnos i više je nego izvesno – čak i pohvale. Divna promena u odnosu na prethodni period. Doduše, vi mi lično niste još u potpunosti zadovoljni, ali brzo ćete doći i do onih ciljeva koje ste postavili sami sebi.

Novac

I novčane prilike su u ovom periodu dobre. Neke pare koje se ne vezuju za posao mogu doći do vas, a možete čak naplatiti i dugovanje od ranije.

Zdravlje

Još uvek niste u potpunosti psihički stabilizovani, ali i tu ima pomaka na bolje. Fizički – malo regulišite ishranu i budite aktivniji. Sve ostalo je u redu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni