Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Osećanja će vas preplaviti. Postaćete prenežni, preemotivni, ali na žalost – postaćete i plačljivi i osetljivi. Ako može – manje plakanja a više nežnosti sa voljenom osobom. Jer, partner možda nema dovoljno vremena za vas, ali to ne znači da mu niste istinski bitni. Možda u prvoj polovini nedelje neće imati baš mnogo prilike da vam to pokaže, ali u drugom delu – hoće. Zato, ne pravite buru u mislima i u srcu – sve je u redu i sve je na svom mestu, samo ide malo sporije i teže. Slobodne Ribe – „moja mašta la la la la la, smišlja svašta la la la la la“….Mašta vam je super, realnost – pa, onako. Polako, biće vremena za sve.

Posao

Taj Mars u polju karijere vam ne da da odmorite, da odahnete. Konstantno vas tera na akciju – ili su okolnosti takve pa radite, glavu ne dižete….ili vas saradnici i nadređeni stalno „cimaju“. Taman da danete dušom – stiže nova obaveza. A stižu i stare kojima treba posvetiti vreme, završiti ih ili ispraviti. Sve ćete vi to peglati uglavnom uspešno, jer ipak vam Jupiter u vašem znaku daje motiv i dobru energiju. Da, svesni ste da ste možda preuzeli previše obaveza na sebe, ali to vam je istovremeno i motiv.

Novac

Zdravlje

Mogući problemi sa spavanjem i blaže respiratorne infekcije.

Hrana

Vi vrlo dobro sami znate šta je povoljno za vas kada je ishrana u pitanju, a šta ne. Ipak, skloni ste u ovim danima da svesno ili nesvesno pravite greške. Da zanemarujete potrebe svog organizma. Ili da se zatrpavate slatkišima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter