Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Postoji šansa da se odnos sa partnerom malo stabilizuje u ovoj nedelji, ali ćete oboje morati junački da se potrudite oko toga. Kod vas je potrebno da malo “skrešete” očekivanja, a kod partnera – da se ponaša ozbiljnije I da prekine da vas nervira lakomislenim potezima I rečima. Kao I u prošloj nedelji I u ovoj važi – komunikacija vam je slaba, ali su emocije jake. Igrajte na kartu njih, ostalo će doći samo po sebi. Slobodne Ribe – lepo I interesantno dešavanje sa nekim može vas odobrovoljiti I doneti vam fino raspoloženje I osmeh. Novo poznanstvo koje deluje prilično obećavajuće. Videćemo razvoj situacije…

Posao

Mars je u vašem polju poslovne svakodnevice I sa jedne strane – doneće vam da budete vrlo energični, direktni I ambiciozni. Sa druge – svakako da će doneti I mnoštvo dešavanja koja vas nerviraju I teraju vas da se “borite” sa drugima. No, ove borbe, koliko god povremeno bile naporne jesu pozitivne po vas jer možete kroz njih da pokažete koliko vredite i od kakvog ste materijala napravljeni. Pobedničkog, naravno. Generalno gledano – zahtevna poslovna sedmica, ali ona čijim ćete rezultatima biti ponosni.

Novac

Troškovi su stabilno povećani.

Zdravlje

Pojačan stres.

Hrana

Sve što je vezano za vašu ishranu, sada se vezuje za to koliko ste stabilni psihički. Baš iz tog razloga, postoji variranje I trenutno je zaista potrebno da makar probate da se uvedete u red po ovom pitanju. Ne preskačite obroke I izbegavajte grickalice I slatkiše, naročito u noćnim satima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.