Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Čas se osećate dobro, stabilno a čas vrlo nesigurno i u takvim momentima je dovoljna jedna partnerova pogrešna reč ili postupak koji vam ne odgovara – da dođe do raskola u vama, da se iznervirate….ili pak potonete. Generalno gledano – u vašim emotivnim relacijama ima dosta oscilacija u poslednje vreme, a vi teško sa tim izlazite na kraj. Pokušajte da sami sebi date neke odgovore, pokušajte da realnije i mirnije sagledate celu situaciju. Slobodne Ribe – u vašem polju ljubavi i uživanja nalaze se Sunce i Merkur – neko vam je zanimljiv, inspiriše vas i želite da se komunikacija sa tom osobom pojača. Ima šansi za to.

Posao

Koliko god vi želeli da funkcionišete mirno i bez napetosti – drugi, oni sa kojima sarađujete – izvlačiće iz vas impulsivnost, razdražljivost i nervozu. Usporavaće vas i otežavati vam. Umesto da se završe odmah, situacije će se razvlačiti i bespotrebno otezati. Pokušajte da budete strpljiviji sa drugima, koliko god vam njihovi postupci skakali po živcima. Shvatićete da na neke osobe ne možete računati preterano. Posebnu pažnju obratite na rokove koje morate ispoštovati, naročito kada je papirologija u pitanju.

Novac

Zdravlje

Osetljivost stomaka i respiratornog sistema. Moguće alergije.

Hrana

Trošite više energije I potrebni su vam trenutno češći a količinski manji obroci. Unosite proteinski jaču hranu – belo pileće meso, ribu, jaja, mlečne proizvode (bolje da to budu niskomasni mlečni proizvodi).

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter