Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom na iole stabilnijim osnovama – ova nedelja ga samo može dodatno pokrenuti, usmeriti, učiniti da oboje želite više zajedničkih momenata i više kvalitetno provedenog vremena. Uozbiljavate se, ali na onaj pravi način. Ako ste pak u nekoj nerealnoj priči gde sami sebe zaluđujete ali i pored toga opstajete pored partnera – sve manje će vam se dopadati njegova ponašanja, pogotovo što će sve drugo staviti ispred vas. Slobodne Ribe – ne žurite sa odabirom, jer možete izabrati baš osobu koja je ili zauzeta ili vuče neki veliki emotivni balast za sobom.

Posao

A na poslu ove nedelje – ludnica. Svi su se rastrčali, svi nešto pričaju – šire se i ovakve i onakve informacije, svi su nešto u haosu. I naravno – velikoj većini ste potrebni baš vi, da vam se obrate, potraže savet ili pomoć. Ne dozvolite da vas ova halabuka uvuče i poremeti – savršeno ste sposobni da vladate situacijom. Ne zatrpavajte sebe tuđim problemima – morate da se fokusirate na ono što je istinski važno i da to obavite. Vaše pozicije i stabilnost nisu ugroženi, ali vaš mir jeste.

Novac

Ulazite u ovu nedelju sa troškovima. I verovatno ćete i nastaviti tako.

Zdravlje

Niste loše, ali vam je potrebno više odmora.

Hrana

Ishrana mora da bude u ovoj nedelji svedena, umerena i redovna. Sve što budete išli „preko“ odraziće vam se na rad želuca i doneti vam tegobe. Bežte od grickalica, brze hrane, bežite od obroka „s nogu“. Takođe, neophodno vam je više mlečnih proizvoda i više tečnosti.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.