Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U ovom periodu vaš ljubavni život je borba neprestana. Što sa sobom, što sa partnerom, što sa okolnostima koje baš i nisu na vašoj strani. Voljena osoba i vi se trenutno baš i ne razumete, ali možda je poenta baš u tome da vi lično ne možete da prihvatite da osoba preko puta vas ne razmišlja i ne deluje isto kao vi. To će biti moguće samo onda kada budete u vezi sami sa sobom. Dokle god ste sa drugom osobom, morate razumeti da ona ima pravo na svoje mišljenje i gledište. U prevodu – veza vam je snažna, vi ste dobro, ali pravite probleme sami sebi. Slobodne Ribe – flertovanje preko posla.

Posao

Teško vam je da se sa nekim situacijama u poslovnoj sferi izborite tokom ove sedmice, jer je potrebno da budete maksimalno racionalni i praktični a time možete dovesti druge osobe u problem. Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro – postoje šanse da ćete ispravnim delovanjem doći u sukob sa nekim ljudima. Trebali biste da radite po svojoj savesti, šta god to donelo. Ova vam je nedelja prilično zahtevna i komplikovana. Pripremite se da bijete skoro pa svakodnevne bitke.

Novac

Troškovi se gomilaju.

Zdravlje

Nije sjajno, ali je korektno.

Hrana

Vi ćete ove nedelje I da jedete I da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tešiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva. Kako će se ovo odraziti na vaš stomak I na vaše zdravlje, to je već pitanje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.