Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sam početak i kraj ove sedmice imaju neku, malo negativniju energiju u vašim partnerskim odnosima ali to je daleko slabije od dešavanja u protekloj sedmici. Prosto rečeno – postoji mnogo bolji prostor za kompromise, za rešavanje važnih zajedničkih pitanja i za kretanje napred. U ovom periodu ne slušajte tuđe savete i iskustva – ne dozvolite da vam se na bilo koji način druge osobe mešaju u odnos sa voljenom osobom. Slobodne Ribe – Merkur je u vašem polju ljubavi krenuo direktnim hodom – prošlost polako ostaje iza vas i sada semožete okrenuti novim, zanimljivim osobama koje vam dolaze.

Posao

Iako će i ova radna sedmica biti naporna i zahtevna za vas, ipak ste najveće probleme ostavili u prethodnoj nedelji. Gro onoga što je bilo potrebno je ili rešeno ili rešavanje očekujte sredinom radne sedmice. Ovo se posebno odnosi na sva papirološka pitanja, na dogovore i ugovaranje važnih sastanaka. Oni koji bi želeli da eventualno započnu sa privatnim poslom – dobar je trenutak za prikupljanje informacija, dozvola, za utiranje trase kojom ćete krenuti krajem meseca ili tokom avgusta.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Hronični umor.

Hrana

Bilo bi divno kada bi se rečna ili morska riba nalazile češće na vašoj trpezi tokom ove sedmice. U svakom slučaju – lagani, manji obroci sa više povrća a manje mesa. Nemojte u momentima impulsivnosti, nervoze ili razdražljivosti ova osećanja « daviti » u slatkišima i grickalicama.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.