savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Više mlečnih proizvoda, naročito kiselog mleka, kefira, jogurta. Zaobilazite belo brašno i pokušajte sa raženim, lanenim, speltinim. Čaj od đumbira sa medom i limunom da dodatno ojača vaš imunitet.

Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec desili su se poslednjeg dana protekle nedelje u vašem polju ličnosti. Budite sigurni da je pred vama duži vremenski period kada ćete na dosta drugačiji način funkcionisati u emotivnom segmentu I kada ćete imati dovoljno snage da promenite situacije u kojima ste. Sa emotivnim partnerom ćete pokušavati da u ovoj nedelji ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju, ali će dosta toga ipak ostati nejasno I nedefinisano. No, ovo je samo početak, ne odustajte od onih promena koje želite da napravite. Ukoliko ste slobodni – nova osoba dolazi u vaše okruženje, ali je još uvek samo jedno tiho prisustvo, bez velike inicijative. Ipak, prija vam što osećate da ste na istim talasnim dužinama I uživaćete u razgovorima sa njom.

Posao

Promene će u narednom periodu biti aktuelne I u poslovnom segmentu. Sunce I Merkur u vašem polju ličnosti sada vam daju snagu da izbijete u prvi plan. Neki ljudi na koje ste računali sada vam pružaju svoju pomoć, iako ćete na realizaciju toga morati da sačekate još par nedelja. Ipak, svesni ste da ste dobili jednu izuzetnu priliku. Kod nekih će postati aktuelne I promene radnog mesta, koje se neće dogoditi odmah, već tokom marta meseca, ali sada dolazi do konkretnih razgovora po ovim pitanjima.

Novac

Venera u vašem polju posla I novca je sada stacionarna, pa kreće retrogradnim hodom. Prilivi se mogu usporiti, a više pažnje obratite na troškove.

Zdravlje

Pojačajte ishranu, promenite neke navike, jer vam je to sada potrebno da biste se osećali, ali I izgledali dobro. Više tečnosti, naročito čajeva.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni