Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Neki od vas su već primetili da su se zaokruglili, što je posledica lošeg načina ishrane, ali i preterivanja sa grickalicama, slatkišima. Da biste oporavili svoj organizam, potrebna vam je lagana hrana, sa manje mesa, ali više svežeg i barenog povrća.

Ljubav

Dok vi izmaštate savršenu priliku, tri ne baš toliko savršene vam prođu ispred nosa, a da ih ni primetite, pošto vam je glava u oblacima. Kako god okrenuli, poenta je sledeća – kod slobodnih se mogu dešavati sada neki povremeni kontakti i komunikacija, ali ništa ne pokazuje da se ide u nekom ozbiljnijem pravcu. Ona ljubav, da vas iz cipela istrese, ona koju želite i o kojoj sanjate – e ta još ne dolazi. Ili se zadovoljite onim što vam se nudi, ili nemojte. Vaš život, vaši izbori, vaša stvar. Ribe u emotivnim ili bračnim vezama dobrim su delom uspele da „ispeglaju“ situacije sa voljenom osobom koje su ih u proteklom periodu izbacivale iz takta. Biće tu još nekih sitnijih trzavica ove sedmice, ali nadam se da ćete sa tim uspeti da izađete na kraj. Ako hoćete i želite, možete ostvariti potpuno skladnu komunikaciju sa partnerom.

Posao

Početkom nedelje može doći do nekih nesporazuma sa poslovnim saradnicima ili partnerima. Moguće su kratkotrajne konfuzije, ili pak neke „brljotine“ i sa vaše i sa njihove strane. Na svu sreću, ovo je prolazno i nemojte dozvoliti niti da vas dotiče, niti da utiče na odnos sa onima sa kojima radite. Mars još uvek pravi pometnju u vašem polju poslovnih partnerstava, ali ove sedmice ćete lakše izlaziti na kraj sa njim, jer više ne želite da se opterećujete niti nervirate. Neke dugotrajne probleme sada možete rešiti.

Novac

Solidna je situacija kada je finansijski segment u pitanju. Neke obaveze morate da zatvorite, ali to će relativno lagano proći.

Zdravlje

Vaš energetski nivo se diže i sada je vreme da se uhvatite u koštac sa nagomilanim problemima u zdravstvenom segmentu.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter