Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 15.01.2018 - 21.01.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Koliko god da je dug i komplikovan period iza vas u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, izgleda da ste ga zaista u potpunosti ostavili iza sebe. Komunikacija sa dragim vam bićem funkcioniše iz dana u dan sve bolje, a evidentno je i da ste se vas dvoje konačno „promrdali“ i krenuli u neke zajedničke aktivnosti – u izlaske, neka kraća putovanjca, druženja sa prijateljima koji vam prijaju. Kako dani budu odmicali, i strast se može pojačati i postati vrlo bitan element u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, neko vam preko prijatelja, društvenih mreža ili pak izlazaka daje jasne signale da je zainteresovan i da bi želeo da sa vama pokrene emotivnu priču.

Posao

Mlad Mesec se ove sedmice dešava u vašem polju podrške od strane drugih, ali i društvenih konekcija, veza, prijatelja. Pred Ribama je i dalje izuzetno pogodan period da napreduju, da se povežu sa jakim ljudima, ali i da ostvare odlične rezultate na poslu. Ukoliko ste nezaposleni, više je nego izvesno da možete krenuti u novu poslovnu priču, jer će vas prijatelji povezati sa ljudima kojima treba neko baš vašeg kalibra. Čak i oni koji već rade, mogu otpočeti sa nekim dodatnim poslovnim aktivnostima.

Novac

Nešto više pažnje obratite na dugovanja – moguće je da ste neke troškove ili račune propustili da platite. Što se priliva tiče, oni su korektni i redovni.

Zdravlje

Još uvek se dosta dobro „držite“ kada je zdravstveni segment u pitanju, ali ipak pokušajte da ojačate imunitet. Ulazite u dane kada su moguće manje prehlade....

Hrana

Definitivno pokušajte da kontrolišete svoju potrebu za slatkišima, jer ulazite u period kada će vam ruke „same ići“ ka kolačima i tortama....Primetili ste da u poslednje vreme konzumirate i više mesa, što nije veliki problem, dokle god izbegavate industrijske prerađevine...

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter