Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vi i partner ste suštinski i jako povezani i evidentno je da postoji emocija koja vas spaja – to je ono što je dobro u vašem odnosu. No, ono što je loše jeste da ste u ovoj nedelji pod nekim čudnim uticajima koji će vam u jednom momentu donositi odličnu energiju, a u drugom – stvarati tenziju. Ova tenzija najpre može dolaziti iz razloga što vama neki partnerovi postupci nisu jasni i nikako ne uspevate da to prevaziđete, pustite. Nemojte dozvoliti da vam sitnice stvaraju toliku nervozu. Volite se, to je jedino važno. Slobodne Ribe – ukoliko već niste zainteresovani za nekog, takva osoba se može pojaviti baš u ovoj sedmici. Neko će vam zakoračiti u život i uneti pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Posao

Neke situacije koje su vama vrlo važne su se pokrenule i za sada se sve odvija onako kako biste vi želeli. Nekim Ribama sada mogu doći i neočekivane poslovne ponude i prilike o kojima biste zaista trebali da ozbiljno razmislite. Generalno gledano – iako i ova sedmica može doneti neke nesigurnosti i sigurno je da ćete i dalje biti zatrpani obavezama na dnevnoj bazi – ovo je za vas dobar period koji će pokrenuti mnogo toga. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima – obostrana nervoza.

Novac

Zadovoljavajuća finansijska situacija.

Zdravlje

Vodite računa u saobraćaju. Takođe – mogućnost povreda.

Hrana

U ovoj sedmici bi bilo dobro ukoliko biste uspeli da ograničite konzumiranje slatkiša, grickalica i da ne jedete u večernjim satima. Potrebno vam je povrće, voće, riba, više tečnosti – i zarad održavanja telesne težine, ali i da biste izbegli probleme sa varenjem ili lošijim kvalitetom kože.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.