Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Merkur u vašem znaku stoji I tek pred kraj nedelje kreće direktnim hodom – što I nije neki naročit preduslov da se komunikacija sa dragim vam bićem popravi. No, ulazak Venere u vaše polje ličnosti sredinom sedmice ipak će vas trgnuti I učiniti da nađete pravi način da doprete do voljene osobe I da sa njom pokrenete iskreniji I otvoreniji razgovor koji će rešiti mnogo toga. Dakle – od četvrtka – spremajte se za priču – ovaj period neizvesnosti, sumnji, magle I konfuzije kada su vaša partnerstva u pitanju već predugo traje – vreme je da se to razreši! Slobodni pripadnici ovog znaka – u nekom ste čudnom I nedefinisanom raspoloženju, ali će vas kontakt sa jednom osobom dići I doneti osmeh na lice!

Posao

Iako vi ne biste I ne znate da li je pravi trenutak I non stop ovo odlažete – zaista jeste vreme da porazgovarate vrlo ozbiljno o vašim trenutnim poslovnim pozicijama I mogućnostima da se one u skorije vreme poboljšaju. Nadate se nečemu ali ne činite ništa da to I pokrenete – e sada je pravi trenutak da ovakav vaš način funcionisanja I promenite. Nadajte se najboljem, jer postoje ogromne šanse da sve ide baš u tom pravcu!

Novac

Neprijatno će vas iznenaditi neki troškovi koje definitivno niste očekivali. Ne brinite, uspećete da nabavite potrebnu sumu.

Zdravlje

Ozbiljno razmislite o tome da se što pre učestalije bavite rekreacijom. To vam je zaista neophodno.

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak je odličan za lepotu I šarm, ali nije baš odličan kada je ishrana u pitanju jer donosi potrebu za bogatijom, masnijom hranom I za većom količinom slatkiša. Pa vi sad birajte – hoćete li da budete lepi….ili siti?

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.