Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 01.06.2020 - 07.06.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nešto u vezi doma, porodice – donosi vam nestabilnost. Moguće je da partner posredno jeste uzrok tih problema, ali u svakom slučaju – na vama ostaje da ih rešavate. Može i voljena osoba da vam se pridruži, pogotovo ako ste u braku – onda zajedničkim snagama možete da sredite ovo. Ukoliko vaša ili partnerova porodica pravi problem između vas dvoje, onda ćete morati da odlučite šta vam je prioritet – dobri odnosi sa familijom ili stabilnost vaše veze. Slobodne Ribe – čini vam se da vam neko šalje ljubavne signale ali niste sigurni da li je to zaista istina ili biste vi samo voleli da je tako….

Posao

Promene u poslovnoj sferi su više nego evidentne i mogu doći prilično neočekivano. Ni sami ne znate da li da se radujete ili da budete zabrinuti pa ćete verovatno raditi i jedno i drugo. No, sačekaćemo da vreme da svoj sud koliko su ove promene bile zaista pozitivne po vas. U međuvremenu – sledi vam sedmica napetosti u kolegijalnim odnosima. Čini mi se kao da će se svi truditi da se izmaknu i prepuste vama da rešavate ono najzahtevnije i najproblematičnije. Možete svakako, ali ćete se nervirati.

Novac

Situacija traži od vas da odjednom iskeširate veću sumu novca.

Zdravlje

Problem sa ishranom, sa nervozom, sa spavanjem.

Hrana

Vašem organizmu je potrebna lakša hrana, manji obroci koji će se najvećim delom zasnivati na zelenom povrću, pilećem ili ćurećem mesu, koje je najbolje da bude grilovano. Ne opterećujte svoj želudac prženom hranom i slatkišima u većim količinama.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.