Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 14.10.2019 - 20.10.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Verujem da niste poslušali savete iz prethodne nedelje i da iz tog razloga ulazite u ovu u vrlo nestabilnom raspoloženju i isto tako nestabilnom odnosu sa voljenom osobom. Prva polovina ovog perioda može biti posebno naporna za vas jer kao da će biti nemoguće ostvariti smislenu komunikaciju sa partnerom. A potrebno je samo malo da se stvari srede. Na primer – da vi prestanete da nervirate prvo sebe, a onda i osobu koja je sa vama. Pokušajte, šta vam teško....Slobodne Ribe – nedelja koja nosi zanimljive situacije sa suprotnim polom. Da, biće tu i onih koji će vam samo oduzimati vreme, ali biće i osoba sa kojima će vam biti izuzetno interesantno da provedete vreme u razgovoru i smehu...

Posao

Buran početak sedmice. Od prvog dana će sve krenuti užurbanim i na preskok tokom, a od vas će se očekivati da se svemu ovome prilagodite u treptaju oka. Iako će izgledati kao da su neke situacije prevelik zalogaj za vas, ipak ćete vrlo brzo uspeti da se dovedete u normalu i rešite ono što je najbitnije. No, u svakom slučaju očekujte veliku tenziju i mnogo posla. Kontakti sa saradnicima mogu biti previše naporni za vas, pa se ne iscrpljujte u nekim raspravama i dokazivanjima.

Novac

Prilivi su stabilni, ali vam uznemirenost mogu donositi pojačani troškovi i odliv novca.

Zdravlje

Problemi sa kičmom, zglobovima, zubima.

Hrana

Nervoza koja je naglašena u prvim danima ove sedmice verovatno će vam „ubiti“ apetit ili makar pokvariti svaki obrok. Nemojte vi dodatno da ih kvarite time što ćete navaliti na grickalice i slatkiše. Potrebna vam je redovna i kvalitetna ishrana.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.