Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Zvanično – najnapetiji period, onaj koji je bio prožet sumnjama, nesigurnostima, tenzijom i u kojem niste nikako na duže mogli da se usaglasite sa partnerom – sada je iza vas. Od ove sedmice otvorene su vam šanse da se „vratite“ jedno drugom na pravi način – da se komunikacija poboljša i da uživate u više lepih zajedničkih trenutaka. Pa, idemo polako u ljubavnu renesansu.....Ukoliko ste u neko skorije vreme prekinuli sa partnerom sada ćete početi da se preispitujete i razmišljate da li je to bio baš pravi potez....Slobodne Ribe – u ovoj sedmici ćete dati šansu jednoj osobi. I čini mi se da se nećete pokajati zbog toga. Prijaće vam kontakt i susret sa njom, doneti vam opuštenost i osmeh na lice.

Posao

Gde god da vas poslovne okolnosti bacaju, vi se u ovom segmentu snalazite kao riba u vodi. Prosto rečeno – ja za vaše poslove ne brinem ni malo – kada ste uspeli da prevaziđete neke tenzične situacije u prethodnom periodu, sve ovo što dolazi na dalje za vas je sitnica. Da me ne razumete pogrešno – neće u ovoj nedelji biti nekih posebnih neprijatnosti, samo one dnevne, uobičajene obaveze i žurba. Saradnik iz prošlosti ili neko koga jako dugo poznajete nudi vam povoljnu poslovnu priliku. Vredi razmisliti.

Novac

Onako, neće biti savršeno jer vam sledi trošak početkom sedmice.

Zdravlje

Starijima manji reumatski bolovi u zglobovima i kičmi.

Hrana

Tenzija u vama se smiruje, a samim tim – stabilizuje se i sve ono što se vezuje za ishranu. Polako počinjete da funkcionišete normalno, u vašem fazonu.....Još uvek su apetiti nešto više otvoreni za slatkiše i sladolede – ali ništa preterano.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.