Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaša raspoloženja su u ovoj nedelji vrlo promenljiva – vama je teško da ih kontrolišete, a partneru da ih razume. Ipak, sve se to izbriše i ode u drugi plan pod naletom strasti koja je u ovom periodu izuzetna. No, imamo i one veze u kojima je na prvi pogled sve u redu, ali gde vi bežite u svoj mali imaginarni svet ili se okrećete flertovanju sa nekim drugim. Sve je u redu dokle god znate šta radite. Slobodne Ribe nemaju problem da pronađu partnera u ovom periodu. Samo je pitanje da li ćete se okrenuti nekom realnom, kvalitetnom odnosu ili ćete se uputiti ka vezi koja je tajna, zabranjena i naravno – slatka.

Posao

Ovo jeste naporan period za vas jer vas sa svih strana saleću što saradnici i kolege, što autoriteti. Oseća se neka napetost u vazduhu, koliko god se svi trudili da ste korektni jedni prema drugima. Da se razumemo – ništa u ovoj sedmici neće uticati na vaše pozicije, jer njih ste čvrsto zauzeli – ali može uticati lično na vas jer ste vi osoba koja ne ume polovično da se daje u poslu. Ili sve ili ništa. Sada ste trenutno u „sve“ fazonu i naravno da vam smeta kada ne dobijate iste odgovore od druge strane.

Novac

I jeste i niste zadovoljni finansijama. Jesu prilivi redovni, ali nisu zadovoljavajući.

Zdravlje

Oslabljen imunitet, dosta stresa.

Hrana

Trošite se energetski više nego što je uobičajeno i potrebno je da u ovoj sedmici pojačate ishranu. Potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe. Takođe, potrebna vam je veća količina povrća, najbolje u svežoj varijanti, ali može i ukiseljeno ili bareno, grilovano.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.