Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 12.02.2018 - 18.02.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sa tranzitnom Venerom u polju ličnosti – Ribe će bez velike muke osvajati pripadnike suprotnog pola. Sigurno je da ćete imati više udvarača nego inače, vaše je samo da odredite da li je neko od njih pravi za vas. Pojedini, koji streme ka prošlosti, mogu tokom ove sedmice ostvariti jak kontakt sa bivšim partnerom, koji bi doneo susret koji će obradovati obe strane. Ukoliko za prošlost niste zainteresovani, a trenutno nema ni neke ozbiljnije “prilike” oko vas, nemojte brinuti – već naredna sedmica doneće novu osobu u vaš život. Što se tiče zauzetih, I dalje ne funkcionišete baš skladno, ali se situacija polako popravlja, naročito od drugog dela sedmice. Neke probleme ste uspeli konačno da rešite.

Posao

Neke dileme ćete morati sami sa sobom da rešite u ovim danima I da ne dozvolite da vam naprave problem u svakodnevnom funkcionisanju. Ukoliko ste napeti zbog neke osobe ili osoba iz svoje svakodnevne radne sredine, tražićete način da ovo jednom za svagda rešite I okončate. Generalno gledano – neke stvari vam sada dolaze lakše nego inače I trebali bi da iskoristite ovaj pozitivan uticaj, naročito kroz traženje podrške od autoriteta ili osoba koje su vam nadređene.

Novac

Venera u vašem znaku će vam dati dovoljnu finansijsku podršku da možete da budete stabilni. Neke dugove rešavate tokom ove nedelje.

Zdravlje

Niste baš uvek fokusirani, I možete se u nepažnji povrediti, pasti. Takođe – previše se opterećujete razmišljanjima i brigom, pa možete povremeno imati problem sa spavanjem.

Hrana

Ako želite da zadržite svoju finu liniju, trebali biste da češće pripremate ribu, manje masna mesa, da umereno koristite mlečne proizvode i da gro svoje ishrane bazirate na svežem ili barenom povrću. Odgovaraće vam I integralni pirinač, ovsene I ražane pahuljice.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter