savet za dan: 17.08.2017.

"Potisnute emocije danas mogu isplivati na svetlost dana. Budimo svesni sadašnjeg trenutka."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 14. do 20. avgusta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ribe će dati malo sebi „na volju“ kada je hrana u pitanju ove nedelje. Problem je u tome što to neće biti „malo“, već malo više... ali šta sad. Bitno je da vi uživate i čistite sve sa tanjira...

Ljubav

Venera iz vašeg polja ljubavi tokom ove nedelje je u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom. U prevodu – slobodne Ribe će se tako „udaviti“ u emocijama prema nekom, da prosto neće znati šta ih je snašlo. Ljubav će vas lupiti posred čela i samo ćete maštati, praviti velike planove, na javi sanjati o osobi koja vam je toliko uzburkala misli. Da se nešto konkretnije može desiti – ma može! Šta više, itekako je moguće da započnete neku emotivnu priču koja će trajati toliko koliko će trajati, ali će vam svakako doneti da budete više nego ispunjeni i zadovoljni. No, neće ovi aspekti ići samo na ovu stranu – kad dodamo retrogradnog Merkura u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, skontamo da će neke Ribe itekako potencirati na prošlosti. Ljubavna dešavanja sa bivšim partnerima će biti itekako prisutna. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama nema nekih većih problema tokom ove nedelje. Možda ćete se malo džapati oko novca ili oko dece, ali generalno gledano – sve će biti ok.

Posao

Nije vreme za pokretanje novih poslovnih priča, jer je malo verovatno da će vam one doneti ono čemu se nadate. Naime, vaše su želje i očekivanja preveliki u ovoj nedelji, ne vidite jasno i realno situaciju, i možete ući u neki poslovni projekat ili dogovor koji će samo na prvi pogled biti bajan i sjajan. Ono što je loše i što je problem skontaćete tek kasnije. Ionako svojih obaveza imate preko glave, bolje je da ih rešavate i odrađujete na vreme, nego da pravite sebi dodatni posao... i to neisplativ. Takođe, ako su vam na pameti neka ulaganja u posao – nemojte. Sačekajte neko bolje vreme, jer ova nedelja to nije.

Novac

Ovolike troškove koje vidim kod vas ja mogu jedino da opravdam ako imate nameru da odete na godišnji odmor ili da pokupujete neke stvari za kuću ili za decu. U suprotnom – samo ćete baciti pare.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa nogama, sa nesanicom, sa urinarnim traktom. Mlađe Ribe funkcionišu dobro i osećaju se vrlo solidno.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni