Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 17.02.2020 - 23.02.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Nekako ćete čudno započeti ovu sedmicu – ili vam neće prijati nešto što je partner rekao, uradio….ili vam se ni malo neće dopasti informacije koje budete dobili, nešto što budete videli….U svakom slučaju – vidi se da ćete doći u određeni disbalans i da će vam biti potrebno vremena da se vratite u normalu. Ne pravite filmove u svojoj glavi, partner je tu za vas – sačekajte sa impulsivnim reakcijama. Šta god da je – rešiće se ubrzo. Slobodne Ribe – ukoliko vam je pogled uperen u prošlost – gledate na pogrešnu stranu. Budućnost je tu, vrlo živa i živahna i željna da vas osvoji. Dajte jednoj osobi šansu.

Posao

Situacije u kojima ste bili zablokirani, u kojima niste znali šta da uradite ili koje su vam bile nejasne – počeće da se otvaraju i rešavaju u drugom delu ove sedmice. Generalno gledano – za vas je ovo nedelja preokreta, iznenađnja, mnogobrojnih dešavanja i aktivnosti koje će vam suštinski prijati iako u početnom momentu možete biti zbunjeni, nefokusirani, neorganizovani. Neke stvari se definitivno pokreću i idu u pravcu koji vama odgovara. Imate podršku onih koji su vam istinski bitni.

Novac

Potrošićete u ovoj sedmici više novca nego što ste planirali.

Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja.

Hrana

Vašem organizmu, ali i probavi sada prijaju lako svarljive namirnice – nešto što neće opterećivati vaš želudac a što će vam donositi dovoljno energije. Supice, čorbice, variva, dosta povrća i žitarica, manje mesa, mesnih i mlečnih proizvoda.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.