Nedeljni horoskop Ribe


Nedeljni horoskop | Od 10.06.2019 - 16.06.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Od voljene osobe ili bračnog partnera dobijate mnogo, ali to mnogo sada vama nije dovoljno. I da vam daje tri puta više i ljubavi i pažnje i obzira i nežnosti i razgovora – vi biste se opet osećali uskraćeno, kao da vam eto još samo zrnce fali da biste bili kompletno mirni i sigurni. Prekinite da tražite hleba preko pogače i konačno počnite da uživate u onome što imate. Jer u suprotnom – partnerova pojačana emotivnost se može pretvoriti u razdražljivost i nervozu. Slobodne Ribe – udvarači su sve aktivniji i aktivniji. Što se oni više trude da vas osvoje, vi ih sve podozrivije gledate....S druge strane – možete biti privučeni nekim ko kao da ne obraća pažnju na vas ili vas tek povremeno „čačne“ nekom porukicom...

Posao

Nadređeni ili neko ko sebe smatra autoritetom može vam u ovoj sedmici skrenuti pažnju na neke vaše nepravilnosti ili propuste iz prethodnog perioda. Ništa to ne bi bilo problematično – greške u poslu uvek postoje, da vi niste stopostotno sigurni da niste uradili ništa van propisa i pravila poslovanja. Moraćete da isterate pravdu i dokažete da ste u pravu, koliko god to dugo trajalo i koliko god se natezali sa onima koji su oko vas. Generalno gledano – sedmica koja donosi mnogo obaveza i užurbanost.

Novac

Kontrolišite svoje troškove tokom ove nedelje.

Zdravlje

Reumatski bolovi, osetljivost disajnih puteva.

Hrana

Energija je u usponu, pa je samim tim i apetit porastao. Počeli ste da se osećate bolje, poletnije, pa je svaki zalogaj slađi i ukusniji. Tako vi zalogajčić po zalogajčić, pa morate i na neku rekreaciju, da ne bi šlauf oko stomaka postao prevelik...šalim se naravno – malo se opustite i uživajte!

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.