Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera je kod vas. A šta je Venera u znaku Škorpije nego vatra i led? Led je spolja, a vatra unutra. Spolja je mirna površina reke a unutra virovi divlje kovitlaju. Kada dodamo naglašeno polje tajni u koje sredinom nedelje ulazi Mars, vaš vladar – šta dobijemo? Dobijemo tajne odnose. Dobijemo misli koje idu ka nekim osobama, koliko god vi pokušavali da ih kontrolišete. Dobijemo strasti koje je teško obuzdati. Dobijemo i ljubomoru i nesigurnost i milion i jedno pitanje u glavi. Dobijemo karmičke početke i karmičke povratke. Dobijemo ćutanje iza kojeg stoji milion i jedna reč. Dobijemo tenziju koja samo raste.

Posao

Ta će vam Venera pomoći po pitanju posla. Dovešće vam saradnike, doneće vam povoljnosti, staviće vam pare u džep. Ali ako mislite da će to ići lagano i bez opterećenja – ma nema ništa od toga. Moraćete da budete mnogo odgovorni, mnogo posvećeni poslu i obavezama, mnogo spremni da dajete sebe stopostotno. I neće biti jednostavnog puta kroz ovu sedmicu. Planovi su vam dobri, ideje su vam odlične, ali još uvek nije vreme da u potpunosti ugledaju svetlost dana. Razrađujte, analizirajte, smišljajte.

Novac

Para će biti, ali će biti teško zarađene a pokazivaće nameru da lako odu. Ne dajte im.

Zdravlje

Mogući problemi sa hormonima, urogenitalnim traktom, lumbalnim delom kičme, grlom.

Hrana

Teško je biti umeren i kontrolisati ishranu sa Venerom u polju ličnosti, koja prosto „traži“ svaku vrstu uživanja. Vi ste i inače gurman, a sada ste to postali na kvadrat. Ukoliko je moguće – pokušajte da budete umereni, makar po pitanju slatkiša.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter