Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Napetost u vama raste. Ovih ste dana kao tempirana bomba – maksimalno se kontrolišete, ali nešto što želite da kažete ili uradite kada su vaša partnerstva u pitanju – čuči u vama i izaći će, pre ili kasnije. Možda već u ovoj sedmici, a možda ćete uspeti da sačekate još malo. Površinski i kroz strast gledano – odnos sa voljenom osobom sija i gori, dajete podršku jedno drugom. Šta je to unutar vas i šta ćete to partneru istresti u lice – to ćemo tek videti. Slobodne Škorpije – talasi straha i talasi strasti se prepliću u vama. Čas biste napravili korak prema nekom, čas se povlačite i ćutite. Nedoumicama gledate u oči.

Posao

Ogromna fizička i mentalna iscrpljenost je nešto što vas očekuje u ovoj sedmici. Ne pravite nikakve planove jer je malo verovatno da ćete moći da ih ispoštujete. Čak i kad budete zaista želeli to, nešto će se događati da vas sapliće, vraća korak unazad i zatrpava drugim situacijama i obavezama. Vidite – za stabilnost i za finansije ovo je odličan period za vas. No, problem je u tome što vas taj odličan period „jede“ energetski i donosi vam nervozu pa očas posla možete napraviti raspravu sa saradnicima.

Novac

Zaradićete i tu nema šta da se priča više. No, svesni ste da postoji i nastavak, a on je – odoše pareeee..

Zdravlje

Loše spavanje, nervoza, problemi sa kičmom i ekstremitetima, prehlade, glavobolje, sinusi, meteoropatske reakcije, urinarno – genitalni trakt…..hoćete još? Vi ste u periodu kada na žalost, uvek može još po pitanju zdravstvenih problema. Zato, pamet u glavu – čuvajte se, štedite sebe.

Hrana

I ove će nedelje biti aktuelni povremeni problemi sa vrenjem. Izbegavajte testa, mesne prerađevine, pohovanu i prženu hranu. Konzumirajte mlečne proizvode, ovsenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju moguću meru.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.