Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bilo da ste zauzeti ili slobodni – čas ste puni nade, optimizma, mašta vam radi sve u šesnaest….a čas se osećate kao zarobljenik u okolnostima, u nemogućnosti da promenite ili pokrenete situaciju u kojoj ste. Zauzeti – komunikacija sa partnerom je ili slabašna, onako reda radi – ili se pak konstantno vraćate na iste teme koje nikako da rešite iz korena, već se samo vrtite u krug, možda čak i u međusobnom optuživanju. Porodični segment i vaš osećaj stabilnosti – baš i nisu najbolje postavljeni. Slobodni – ono što biste vi hteli sada jednostavno nije moguće. Zadovoljite se mrvicama….ili maštajte.

Posao

Jedini sektor u kojem se trenutno „pronalazite“ jeste onaj koji se vezuje za posao i novac. E da je tu bar sve lako i jednostavno – ali nije. Ali kada je posao u pitanju, iako vam je prava motivacija slaba – ipak umete sebe da pokrenete, da jednostavno – naterate sebe da budete odgovorni. Cimaće vas kojekakva sitnija ili krupnija poslovna problematika – ali ćete vi to savladavati u hodu i nastavljati dalje. Život vam se uglavnom pretvorio u obaveze i ono što se mora – ali bar ćete videti neke koristi od toga. Finansijske.

Novac

Zdravlje

Onako ste, polovično. Osetljivost grla i disajnih puteva.

Hrana

Znate, kada vam se kaže da vam je potrebna kaloričnija ishrana, podrazumeva se da su to zdrave kalorije koje treba da vam donesu energiju za svakodnevno funkcionisanje. Nikako se ne podrazumeva da te kalorije “pronalazite” u slatkišima, testima, pecivima…..

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter