Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mars u znaku Raka je borac za osećanja. A još ako je taj isti Mars u odličnom aspektu sa Saturnom koji donosi stabilnost iz polja ljubavi, uživanja – onda je pred slobodnim Škorpijama period da pronađu „onu neku“ osobu sa kojom će umeti da traju. Venera i Uran u polju partnerstava donose iznenađenja – možda osobe koje niste očekivali, možda instant privlačnosti, možda nekog potpuno različitog od vas sa kim se tako dobro uklapate. Što se tiče zauzetih – u emocijama ćete se spajati, u tvrdoglavosti razdvajati. Ova vam nedelja donosi oscilacije i talasanja, ali će strasti itekako raditi i vraćati vas jedno drugom.

Posao

Polje poslovne svakodnevice vri od dešavanja, od akcije, od osoba sa kojima se u jednom trenutku potpuno razumete a već u drugom – idete na živce jedni drugima. Ovo je nedelja u kojoj savladavate prepreke – a njih svakako hoće biti. Kroz poslovne saradnje imaćete i prijatna i neprijatna iznenađenja i preokrete – ali ćete u svim dešavanjima biti stabilni, znati šta hoćete a šta ne i stići do svojih ciljeva. Finansijski sektor je dobro postavljen i pored velikih troškova koje vi uspevate da pokrpite.

Novac

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Hrana

Redovni obroci, više kuvane hrane i salata, kao i izbegavanje mesnih prerađevina i preterane upotrebe začina. Vaše navike po pitanju ishrane su nestabilne, trebali biste nešto da uradite po ovom pitanju

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter