savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ova sedmica će vam čas kidati živce, čas vam donositi euforično raspoloženje. I po pitanju ishrane ćete vrlo varirati, i što se količine, ali i broja obroka tiče. Jedino bih vam preporučila da povrće bude u velikoj meri zastupljeno.

Ljubav

Venera je u konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Marsom ove nedelje. Tačka. Šta hoćete više? Vi hoćete nekog, neko hoće vas. Šta se čeka, momci i devojke? Umesto što se gledate i čekate da druga strana napravi neki potez, izvolite pa ga napravite sami. Jeste da je Venera vladarka partnerskih odnosa i konjukcija sa Uranom joj daje inicijativu, ali dragi moji – i vaš je vladar u sekstilu sa tim istim Uranom, pa i vi možete uraditi nešto. Nemojte samo da od svega ovoga ispadne da sve vrca od varnica, želje, potrebe – a da se ne dogodi ništa! Neočekivani potez rešava sve! Iznenadite jedno drugo, za promenu! Ukoliko ste u emotivnim relacijama – pregurajte prvih par dana ove nedelje, u kojima će se još uvek osećati uticaj opozicije Saturna na vašeg vladara – i posle toga ste mirni. Koristite period koji je pred vama da promenite nešto u svom odnosu, idite negde zajedno, ludujte, volite se! I sve će biti u redu.

Posao

Osećaj sporosti, blokiranosti i nemogućnost da neke svoje poslovne planove ostvarite, počeće da nestaje i u potpunosti biti izbrisan već do polovine nedelje. A ono što vas očekuje na dalje su zaista – preokreti. Pozitivne promene, aktivnost, velike mogućnosti koje se otvaraju pred vama. Neki od vas će poželeti da promene radno mesto, firmu, da krenu nekim potpuno novim putevima. Ova nedelja je vreme kada treba napraviti prve korake u tom pravcu. Grabite šanse koje vam se ukazuju, jer na njih ste čekali dugo!

Novac

Novca ima i nemojte da kukate kako nemate pare. Dolaziće što vašim zaslugama, što potpuno neočekivano, kroz poslove na koje niste računali. E sad, šta ćete sa njim – to je već drugo pitanje. Ne treba zaboraviti da dosta toga iz prošlosti niste raščistili, pa bi baš bilo fino da novac ode na tu stranu.

Zdravlje

Još ćete neko vreme osećati posledice iz prethodnog perioda koji vas je „smlavio“. No, vrlo brzo idete ka oporavku i boljitku.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni