Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Ukoliko je u protekloj nedelji dolazilo do trzavica između partnera i vas, čak i ako smatrate da su odnosi nepovratno poljuljani – ipak u ovoj sedmici možete stvari ako ne vratiti u normalu, a ono makar krenuti da rešavate. Partner je spreman da vas sasluša a vi za uzvrat – budite spremni da ne reagujete impulsivno i ishitreno. Možda vam ova nedelja neće biti savršena i možda nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, ali makar to vreme koje dobijete iskoristite pametno. Slobodne Škorpije – zanimljivih kontakata može biti, ali sve to nešto ide suviše sporo za vaš ukus.

Posao

Mnogo toga vam je odvlačilo pažnju u prethodnoj sedmici, pravilo vam haos i vraćalo vas korak unazad baš onda kada smatrate da ste blizu cilja. Ova je sedmica drugačija i u njoj ćete moći da ispoljite sve svoje kvalitete na pravi način. To ne znači da će se obim obaveza smanjiti, ne – već pre da ćete vi uspevati da se na bolji način uhvatite u koštac sa svim situacijama. Koristite ovo vreme jer možete završiti čak i ono za šta ste smatrali da je maltene pa neostvariva misija za vas.

Novac

Prilivi će biti dobri, ali to ne znači da ćete uspeti da zadržite pare u džepu.

Zdravlje

Osećate se bolje, ali je i dalje prisutan veliki odliv energije kod vas.

Hrana

U ovoj nedelji je još potrebnije nego ranije da se pridržavate nekog zdravog režima ishrane. Izbalansirani obroci, najbolje u tačno određeno vreme, ali količinski manji. Užine koje se sastoje od voća ili orašastih plodova. Bez mesnih prerađevina ili ih značajno smanjite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.