Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mala nesuglasica ili tenzija početkom nedelje samo će doprineti da odnos sa voljenom osobom živne. Vas dvoje ste, realno gledano – skroz dobro i neka tako i ostane. Možda biste voleli da ste kao par aktivniji, ali nema ništa loše ni u ovom mirnom i sporom toku vašeg odnosa. Slobodne Škorpije – neko će želeti da obnovi kontakt sa vama i vi zaista nećete imati ništa protiv, ali ovo će biti trenutna zainteresovanost i zanimacija, ništa više. Realno gledano, sada ste ipak najviše usmereni na sebe i na ono što vi želite (a što se ne mora vezivati za ljubav) i tako ćete i funkcionisati. Nema naznaka ulaska u vezu.

Posao

Tekući poslovi se odvijaju dobro, ali sve ono novo što želite da pokrenete ide uz zastoj i uz čekanje. Čekajte, ništa vam neće faliti jer ćete dočekati. Ako je nešto usporeno, postoji razlog za to bez obzira da li vi taj razlog vidite ili ne vidite. Ono što je najbitnije jeste da imate ogromnu podršku od onih osoba koje su vam bitne i koje će vam, ako vi ne možete – otvoriti vrata ka onome što želite. Zato se ne nervirajte nego se usmerite na ono što je važno. I gurajte, bez zastoja i bez oklevanja.

Novac

Malo ste se opustili i raspojasali po pitanjima novca....Čuj - „malo“.....

Zdravlje

Utopljavajte se, možete se prehladiti. Ili dobiti upalu urinarnog trakta.

Hrana

Potreban je pojačan unos tečnosti – voda, čajevi, sokovi od ceđenog voća, ali i supice, čorbice – sve ono što će vam pomoći da se vaš organizam rastereti od nakupljenih štetnih materija. Ukoliko možete – prijala bi vam lagana ishrana, zasnovana najviše na povrću.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.