savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Još uvek osnovu vaše ishrane sačinjavaju meso i mesni proizvodi, jer bez njih trenutno ne možete da „pregurate“ dan. Obogatite svoje obroke mešavinom povrća, a mogli biste da konzumirate više i ribu, koju u ovom periodu nekako često „preskačete“.

Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec koji su se dogodili poslednjeg dana prethodne sedmice u vašem polju ljubavi, pred Škorpijama otvaraju duži period u kojem će doći do velikih promena na emotivnom planu. U ovoj je nedelji već itekako moguće započeti neku priču koja će krenuti kroz veliki zanos, romaniku, I možda dašak tajnosti I koja će vam svakako doneti ogromnu količinu uživanja. Da li će trajati ili ne, zavisi od mnogo faktora, ali će bar ovi početni momenti biti izuzetni. Emotivni partner, prikazan stacionarnom, pa retrogradnom Venerom, u ovoj nedelji počinje da obraća mnogo manje pažnje na vas nego do sada. Kao da se distancira, možda sklanja od vaših promena raspoloženja I više se okreće sebi. Pokušajte da razgovarate, dok ne dođe do većeg jaza između vas dvoje.

Posao

Naglašena je kreativnost, gomila novih ideja koja vas zaokuplja I koja vas “tera” da napravite neke velike promene u poslovnom segmentu. Ne možete sve odjednom da ostvarujete, pa dobro razmislite šta ćete od ovih svojih planova “pogurati”. Imate konstantan problem sa manjkom vremena, jer ste razvučeni na sto strana odjednom, a čini vam se da rezultati ne idu u korak sa vašim trudom. Samo polako, I to će doći na dnevni red, vi za sada nastavite ovim tempom I ne dozvolite sebi da se nervirate zbog nekih sitnih trzavica sa poslovnim partnerima I saradnicima.

Novac

Sami sebi ne dozvoljavate da budete mirni kada je finansijski segment u pitanju. Trošite, pa ne umete da stanete. Povucite malo ručnu kočnicu.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka moguće je ponovno aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađe Škorpije neka pripaze – možete se povrediti, poseći – bilo na radnom mestu, bilo prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, čak i u kuhinji.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni