Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mars će se u utorak lagano ušetati u vaše polje partnerstava otvarajući veoma značajnu fazu za Škorpije, bilo da su one slobodne ili zauzete. Mars je planeta akcije, volje, usmerenja, ali i rata i borbe – pa računajte da će u narednih mesec i po dana vaše emotivne veze uhvatiti određeni pravac, a koji će to biti – zavisiće od partnera i vas. U ovoj sedmici bi trebali da funkcionišete prilično mirno – a koliko će to zatišje pred akciju i dešavanja trajati – zavisiće od mnogo faktora. Slobodne Škorpije – mešaće se u narednih mesec i po dana prošlost i iznenadni „upadi“ novih osoba u vaš život. Ko će odneti pobedu i osvojiti vaše srce – videćemo.

Posao

Sam početak nedelje će vam doneti veliku nervozu, brza i intenzivna dešavanja na poslu a verovatno i stres kroz odnose sa kolegama i saradnicima. Pokušajte da ne budete impulsivni i da ne donosite nikakve značajne odluke u brzini. Količina i tempo obaveza će i u ovoj nedelji biti pojačani, a postoji prostor i za greške i papirološke propuste – sve u brzini i nefokusiranosti na ono što radite. Troškovi će vam pojesti veliki deo zarade, ali i dalje nećete moći da se požalite na količinu novca koja pristiže do vas.

Novac

Zdravlje

Pojačana nervoza. Češći problemi sa zglobovima, mogućnost povreda. Starije Škorpije – kičma.

Hrana

Akcenat stavite na sveže povrće – patlidžan, spanać, tikvice, šargarepu, blitvu. Od mlečnih proizvoda trenutno bi vašem stomaku prijali samo jogurt I kiselo mleko – sireve izbegavajte, kao i pavlaku.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter