Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Preterano ste osetljivi, preemotivni i sve vas dotiče dublje nego što biste to želeli. Iako svoje reakcije potiskujete i trudite se da partner to ne vidi ne zaboravite da taloženje takvih stvari u sebi može dovesti do burne reakcije u nekom momentu. Takođe, lako je moguće da zauzete Škorpije za tu svoju preemotivnost mogu da zahvale pojavi osobe koja ih je zaintrigirala i dotakla. Ukoliko se upuštate u bilo šta tajno, vodite računa o posledicama.....Oni koji su sami – Venera šeta kroz vaše polje partnerstava što nagoveštava pojavu novih osoba u vašem životu. Uključite „radare“ i spremite se da osvajate...ili da budete osvojeni....

Posao

Često ćete tokom ove sedmice preispitivati i svoje želje i svoje planove i sebe i nećete znati na koju biste stranu tačno trebali da se okrenete. Mnogo nedoumica se nakupilo u dužem vremenskom periodu unazad i sada lutate jer vam ni jedna od trenutnih okolnosti ne daje odgovore na pitanja koja vas muče. Možda je najbolje da pustite da se sve odvija samo od sebe, da vas dešavanja vode korak po korak baš tamo gde je to potrebno. Nije vam neki period za drastične odluke....

Novac

Veći priliv u prvoj polovini nedelje će vam baš dobro doći.

Zdravlje

Osetljiv želudac. Sklonost povredama.

Hrana

Ne opterećujte svoj stomak mesom i mesnim prerađevinama, slatkišima, konzerviranom hranom. Potrebni su vam lagani obroci koji neće iritirati vaš želudac, a koji će vam istovremeno donositi dovoljno energije koja vam je u ovom periodu neophodna.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.