Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U proteklom periodu ste talasali unutar sebe, vodili unutrašnje dijaloge i borbe a sada ćete hteti da sve to što ste toliko dugo ćutali – kažete i pokažete. Da se razumemo, ovo će se najvećim delom odraziti kroz poslovni segment, ali ni emotivni neće proći bez ovakvih dešavanja. Setićete se ko ste, šta želite i bićete spremni da sebe i svoje želje i potrebe stavite na prvo mesto. Kod nekih parova, ovo će pojačati strasti ali će kod drugih – pojačati tenziju koja će i u narednom periodu rasti. Slobodne Škorpije – sudarate se sa prošlošću koliko god pokušavali da se sklanjate od nje. I noviteta ima, ali je prošlost trenutno jača.

Posao

U ovu sedmicu ulazite sa Marsom (koji vlada vašim znakom) i Mesecom u svom polju posla, karijere, pozicije, nadređenih. Ulazite u period pojačanog poslovnog angažovanja, period jakih ambicija i potreba da osvojite i zablistate, ali i period u kojem ćete morati da se poprilično naporno borite za svoje ciljeve. Neke saradnje su već na klimavim nogama i u narednom periodu mogu biti prekinute. Škorpijama stoje veliki poslovni zaokreti i promene – možda na teži način, ali ipak vrlo povoljne po vas.

Novac

Novca ima. I biće ga i na dalje.

Zdravlje

I sada ali i u narednom periodu pojačne su mogućnosti za probleme sa pritiskom, krvnim sudovima, kičmom i želucem.

Hrana

Ne odustajte od zdravih navika po pitanju ishrane – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko ili jogurt. Takođe – više se hidrirajte.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.