Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 22.07.2019 - 28.07.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Pred vama je lepa i prilično mirna nedelja u kojoj ćete se vi osećati rasterećenije i opuštenije nego inače. Partner je okupiran svojim obavezama, vi svojim – ali zajednički trenuci, koliko god da su retki – ipak vam donose opuštenost, glatku komunikaciju i razumevanje. Sve ide nekim svojim tokom, pa da ne kvarimo....Slobodne Škorpije – neko pokazuje naklonost prema vama, ali vi onako, pomalo sa visine i kritičkim okom gledate na ovu osobu. Našli ste joj sto i jednu manu – u stvari, mislim da vas trenutno baš i ne interesuje ta ljubav, imate vi prečih stvari na pameti i stvarno ne želite da gubite vreme na neke tamo emocije i muvanje i sve ostalo što uz to ide....

Posao

Vaš vladar je u polju karijere, početkom nedelje tu ulazi i Sunce, a na samom kraju sedmice – Venera. Polako se okuplja planetarno društvance u znaku Lava i vašoj kući pozicije i statusa – i dok drugi odmaraju, Škorpije tek kreću sa pravim udarničkim tempom. Osećaj neizvesnosti koji je dosta dugo bio prisutan kod vas počeće ove nedelje polako da jenjava. Vi ćete od ovog perioda pa na dalje samo i sve više privlačiti pažnju na sebe i na svoje sposobnosti. Samo polako, ono pravo tek dolazi.

Novac

Novca će biti taman za sve. I da se vrate dugovi i da se plate obaveze....ali i da se potroši.

Zdravlje

Odlično. Sve ste snažniji i poletniji.

Hrana

Konačno ste u skladu sami sa sobom. ili ste na novom režimu ishrane ili ste pronašli ono što vam zaista prija i čini da se osećate u isto vreme lagano, ali i poletno i puni energije. Šta god da radite – nastavite jer odgovara i vašem organizmu.....a i čini dobro vašem izgledu.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.