Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 11.10.2021 - 17.10.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

To polje podsvesti, tajni, nedoumica – suviše je nakrcano planetama da bi Škorpije mogle da u svojim emotivnim relacijama funkcionišu opušteno i mirno. Što više „radite“ na tome da osvestite i osvetlite šta je to što vam pravi problem kada je partner u pitanju – lakše će vam biti. Generalno gledano – odnos sa voljenom osobom i ne bi trebao da bude toliko loš u ovom periodu. Samo vidite šta ćete sa tim tajnama i strahovima….Slobodne Škorpije – možda ste slobodne, ali niste slobodne od sopstvenih misli, sećanja i prošlosti. Za sada ništa spektakularno ne možete uraditi – nije na vama da povlačite poteze.

Posao

Isto kao i u emotivnom –i u poslovnom segmentu postoji opterećenje po mnogim pitanjima. No, tu vi već funkcionišete drugačije. Znate da morate biti posvećeni i odraditi svoje obaveze i onda to i činite. S druge strane, finansijski segment se pokrenuo (naročito kod privatnika) i sada vam to dodatno daje motiv da i poslednje atome svoje energije uložite u posao. Da je pred vama energetski dobar period – pa i nije, crpi vas. Takođe, opterećuje vas odnos nadređenih i prema vama i prema poslu.

Novac

Zdravlje

Mrljavi ste, polovični, dosta istrošeni energetski.

Hrana

Čas jedete redovno, kvalitetno….čas vas situacije i okolnosti uhvate „u mašinu“ pa zaboravite na hranu ili glad zadovoljavate brzim obrocima ili grickalicama. Takođe, uhvatila vas je pomama za slatkišima i ne možete da je se otarasite nikako….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter