Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dogovor kuću gradi, a kad Venera u istu tu kuću uđe – ma milina, dogovori slatki da slađi biti ne mogu. Generalno gledano – u vašim emotivnim odnosima sada je mir i sklad a sada će biti i više pozitivne energije, više lepih momenata, više uživanja i zajedničkih aktivnosti. U odličnom ste periodu, a ukoliko nešto ne štima – sve se može rešiti očas posla. Slobodne Škorpije – niko ne kaže da neće biti i zanimljivih momenata i druženja i lepih dešavanja i interesantnih ljudi. No, veza kao veza u smislu ozbiljnijih dešavanja – teško da se sada može postići. Strasti ima, ako to hoćete. A što i da nećete, kad možete.

Posao

U suštini, sve ide kako treba. Da, povremeno se mogu desiti neke situacije, može biti propusta i problema sa papirima i u dogovorima – ali realno gledano – ništa od toga vas ne može niti zakočiti niti usporiti. Sa Marsom u svom znaku i u dobrim aspektima sa Saturnom – sve što hoćete, doći će vam. Budite aktivni, budite inicijator – vaše je da bacite „varnicu“ i pokrenete dešavanja, sve ostalo prepustite drugim ljudima, okolnostima. U odličnom ste periodu, i ako radite za drugog i ako ste samostalni.

Novac

Mnogo para dolazi, al još više odlazi....Kao da imate bunar bez dna u novčaniku – nikako da ga napunite.

Zdravlje

Starijim Škorpijama manje reumatske tegobe.

Hrana

One Škorpije koje kao vode računa o ishrani ili su na nekom režimu, zdravlja ili skidanja killograma radi – neka lepo odmah odustanu od toga, jer nema teorijske šanse da taj isti režim neće prekršiti. Suviše je đakonija oko vas da biste mogli da im odolite....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.