Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 17.02.2020 - 23.02.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Solidna nedelja je pred vama po pitanju ljubavi. Biće tu nekih finih i interesantnih trenutaka sa voljenom osobom, biće mnogo dobre energije, biće pozitivnih promena i iznenađenja. U svakom slučaju – nećete imati razloga da se žalite. Dobro, voljena osoba će povremeno umeti da bude previše naporna ili zahtevna – ali to nije nešto sa čime ne možete izaći na kraj. Slobodne Škorpije – sedmica koja će vas pomeriti, dotaknuti. U stvari, neće to uraditi sedmica, već osoba – neko će vas jako privući i situacija između vas dvoje će se uraganskom brzinom razbuktati. Uživajte i lep provod želim!

Posao

Vaš vladar Mars ušao je u polje koje vlada komunikacijom, okolinom, trgovinom, dogovorima, kratkim putovanjima, informacijama. Zajedno sa njim i vi ste ušli u period koji je izuzetno aktivan i podsticajan za vas. Očekujte tokom ove nedelje pojačane aktivnosti i moguće poslovne ponude i prilike koje će u prvom trenutku biti iznenađenje za vas, ali ćete shvatiti da ste ih itekako zaslužili svojim trudom u prethodnom periodu. Značajni kontakti i važni dogovori su pred vama.

Novac

Nedelja dobrih priliva, moguće iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste.

Hrana

Ulazak Marsa, vašeg vladara u znak Jarca – donosi vam period odgovornosti i fokusiranosti na ciljeve. Ukoliko je vaš cilj zdrav život i pravilna ishrana – onda je ovo pravo vreme i pravo mesto za vas. Samo vidite kako ćete da se izborite sa pojačanom potrebom za slatkišima….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.