Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Opozicija Marsa, vašeg vladara i Venere, vladarke partnerskih odnosa, kao i još uvek aktuelna kvadratura obe planete sa Uranom, može u nekim odnosima kod zauzetih Škorpija stvarno dobro prodrmati stabilnost. Iako vam drugi aspekti idu u prilog – oni Merkura i Jupitera iz vašeg znaka, budite svesni da u ovoj nedelji stvarno treba umeti stati. Ono što će rešiti svaki problem je komunikacija – pa se vodite savetom – pričajte, otvoreno, iskreno ! Ne svađajte se ! Ukoliko ste sami, Venera u polju karijere može da vam donese simpatiju, zagrejanost prema osobi sa kojom radite, ali koja više nego izvesno zauzeta. Budite svesni – sve započeto u ovom periodu nema stabilnosti, koliko god da traje !

Posao

Ako nešto ne ide kako valja po pitanju posla, ne dramite i ne gurajte na silu. Ako ne može, ne može. Pritiskom i tvrdoglavošću možete samo učiniti da se stvari dodatno pokvare i zakomplikuju. Nadređeni vas podržavaju, ali ne možda po onim pitanjima koja su vama važna. Šta da se radi – prihvatite pomoć u onom segmentu u kojem se nudi. Možete pokrenuti dogovore i komunikaciju sa stranim firmama, ali će početni koraci biti traljavi. Tu već ne trebate da pustite – ne odustajte, pokušajte ponovo !

Novac

Cini vam se da što više jurite stabilnost po pitanju finansija, ona vam sve više izmiče. Prosto – takav je period, snalazite se kako znate i umete.

Zdravlje

Pritisak, ishrana, glavobolja, nesanica, čak su moguće i kratkotrajne prehlade. Povremeno se osećate baš onako traljavo….

Hrana

Ne odustajte od zdravih navika po pitanju ishrane – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mlečnih proizvoda – kiselo mleko ili jogurt. Takođe – više se hidrirajte.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter