Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti – pokušajte da poslušate savet i da se ne uplićete ni u kakve tajne ili mutne ljubavne priče i pričice. Pogotovo je ovo važno za one koji imaju partnere, jer sedmica je takva da bi tajne lako mogle izaći na površinu i biti otkrivene. Uopšte ne mora da bude u pitanju neka konkretna ljubavna dogodovština, čak i da je samo tajna prepiska ili neke sitne laži – to bi moglo ozbiljno poremetiti odnos sa osobom koju volite i dovesti do velikog nepoverenja. Ako ste slobodni – odnos sa osobom koja je zauzeta bi mogao napraviti dar mar u vašem srcu, zato je bolje preskočiti ga. U ovoj sedmici ste vođeni zanosom, iluzijama – zato ovo nije dobro vreme za odabir partnera.

Posao

Ne zanosite se obećanjima i ne verujte baš mnogo onima koji vam „prodaju“ velike poslovne priče. Ljudi oko vas su skloni obmanama, praznim obećanjima – i ne treba se hvatati za ono što vam govore. Period je dobar jedino ukoliko imate nameru da pokrenete konkretnije neke ideje koje već duže vreme sazrevaju u vama. nemojte da budete razočarani ukoliko odmah ne dobijete konkretan rezultat, on svakako dolazi već u narednih petnaestak dana. Oslonite se na sebe, ne na druge.

Novac

Niste nezadovoljni svojom finansijskom situacijom, ali se nadate da ćete u neko skorije vreme ipak moći da lakše dišete....

Zdravlje

I dalje ste u periodu velikih oscilacija i što se energije tiče, ali i pritiska. Možete imati problema sa disajnim putevima i glavoboljama.

Hrana

Promenljiva raspoloženja, pa promenljiva i ishrana u ovoj sedmici. Vrlo često će se dogoditi da vam vreme proleti, pa da se i ne setite da jedete. Trudite se da imate dovoljan broj obroka u toku dana, a u ovoj sedmici pojačajte hidrataciju.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.