Nedeljni horoskop Škorpija


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2023 - 04.06.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mirno, pa nemirno. Razumete se odlično, pa se onda ne kopčate uopšte. Emocije i strasti nabujaju, da biste se već u sledećem momentu oboje povukli. Imate lepe zajedničke trenutke, pa onda nemate vremena jedno za drugo. Cela će vam sedmica proći u ovakvom fazonu. Na kartu ljubavi i strasti uvek možete da igrate, oboje. Sve druge karte nemaju smisla. Slobodne Škorpije – ljubavnih prilika ima i biće ih i na dalje. Šta više – neko vam se baš lepo može „uvući“ u misli i pokrenuti vam leptiriće u stomaku. Da li bi se ovo moglo pretvoriti u nešto ozbiljnije ili će samo protrčati kroz vaš život – pa, videćemo.

Posao

Što bi se reklo – napeto, tenzično – ali rezultata ima. I oni nisu ni malo loši. Vaša energija je naglašena, kao i motivisanost i nadahnuće po poslovnim pitanjima. Druga je stvar što će biti osoba koje će vas nervirati, što će biti promena planova u poslednjem trenutku, što ćete povremeno imati osećaj da se borite sa vetrenjačama. Ali, sve to ide u rok službe. Neke vrlo povoljne, mada iznenađujuće informacije će doći do vas u drugom delu nedelje. Finansije su dobre, ali troškovi vas pojedoše.

Novac

Zdravlje

Problemi sa grlom ili sa vratnim i ramenim pojasom. Stariji – pritisak, krvni sudovi.

Hrana

Ukoliko hoćete sebi da pomognete – potrebni su vam manji a češći obroci. Sa manje mesa i mesnih prerađevina, drastično smanjeni mlečni proizvodi. Voće, povrće, orašasti plodovi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter