Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Stabilnost i mir vas baš neće u partnerskim odnosima. Čak i kada dođe do perioda kada funkcionišete skladno, on prođe očas posla i opet vas vrati oboje na iste početne pozicije. Partner ne vidi svoje mane, ali zato odlično primećuje svaku vašu....a mora se priznati da ni vi baš niste cvećka – vi radite samo ono što je vama po volji i itekako umete da se pobunite ukoliko vam voljena osoba to prebaci. Ukoliko ste sami – iako se neke prilike pojavljuju u ovoj sedmici, vi ćete ih ili propustiti ili se nećete osetiti dovoljno potaknuto da se više angažujete. Takođe, moguće je da vam se dopada neko ko je zauzet i da vam je ova osoba u potpunosti okupirala misli....

Posao

Pred vama su mnogobrojne odluke a nikakav način da sebi pomognete i usmerite se baš na onu stranu na koju bi trebalo. Nova ponuda vam dolazi ove sedmice, ali moguće je da vi smatrate da bi ona na neki način bila „korak unazad“ za vas i ili ćete je odbiti, ili odložiti odgovor. Dok se vi tako preispitujete šta ćete dalje i hoćete li ili nećete – posao se gomila i obaveze vas lagano zatrpavaju. Potrebno je da se trenutno usmerite na tu stranu – sve ostalo ostavite za neko drugo vreme...

Novac

Koliko god da zaradite, nije dovoljno. Večiti finansijski manjak je prisutan kod vas.

Zdravlje

Osetljivi ste na promene vazdušnog pritiska.

Hrana

Povrće bi i dalje trebalo da bude na prvom mestu kada je vaša ishrana u pitanju. Najviše bi vam odgovarali brokoli, šargarepa, kupus, mladi luk, tikvice i paradajz. Izbegavajte slatkiše i trudite se da unosite što više tečnosti.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.