savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Suviše je vaša ishrana jednolična i trebali bi da je obogatite – najpre povrćem, jer ste u periodu kada vam je potrebno više vitamina i minerala koje ono sadrži. Pravite kombinacije kada su salate u pitanju, jer sa dodatkom neke paste možete napraviti lagan, ali ukusan i hranljiv obrok.

Ljubav

Venera u vašem polju ljubavi ove je sedmice stacionarna I kreće retrogradnim hodom. Kod slobodnih Strelčeva sada imamo dve mogućnosti – sigurno je da postoji nov emotivni interes….ili bismo ovo pre mogli nazvati nov seksualni interes, jer više vuče na neobavezne susrete I jake strasti….a sa druge strane – mnogi od vas su radi da se okrenu prošlosti I obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerom. Na koju ćete vi lično stranu, to je već pitanje. A možda izaberete da odete i na obe….U emotivnim relacijama – pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju doma, govore o postavljanju odnosa na neke potpuno drugačije osnove. Neke će situacije krenuti ka razrešavanju, a vi ćete u sebi pronaći snagu da konačno stavite tačku na neke stvari.

Posao

Vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava Merkur, u znaku je Riba gde nema snagu I mogućnosti za konkretizaciju onoga što je vama potrebno, pa očekujte da nedelja pred vama donese zastoj, kočenja u dogovorima, odlaganja onoga što je već započeto ili nejasna I konfuzna obećanja za koja je pitanje da li će uopšte biti ispunjena. Sve će vas ovo nervirati, a “ulje na vatru” će vam sipati I gomila nekih sitnih obaveza kojima ćete biti zatrpani bukvalno preko noći. Samo polako, ni ovo neće trajati večno.

Novac

Tek od drugog dela sedmice očekujte neko blaže popravljanje u finansijskom segmentu. Uglavnom ćete u periodu pre toga gledati u poluprazan novčanik.

Zdravlje

Potrebno je da provodite više vremena na svežem vazduhu, suviše ste se olenjili, otromboljili. Bacite se makar na šetnju, ako već ne želite neku jaču fizičku aktivnost.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni