Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 10.12.2018 - 16.12.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve tamo negde do polovine nedelje bićete pod negativnim uticajima kada su vaša partnerstva u pitanju. Nervirate se zbog onoga što ste uradili ili rekli, nervirate se zbog onoga što ste prećutali – u svakom slučaju – pronaći ćete vi razlog da opterećujete mozak I da vam to ne dozvoljava da funkcionišete normalno. E, od drugog dela sedmice ulazite u jednu normalniju, pozitivniju fazu u kojoj ćete možda shvatiti da ste se većim delom bez pravog razloga brinuli I nervirali. U suštini – tek tada će I odnos sa voljenom osobom krenuti na bolje….Slobodni Strelčevi intenzivno razmišljaju o nekom I nadaju se da će ta osoba pokrenuti kontakt sa njima. Ništa od tog posla – moraćete vi da se angažujete.

Posao

U ovu sedmicu ulazite sa mnogo nedoumica, mnogo nerviranja, mnogo nedefinisanih pitanja i situacija u svojoj glavi. Samo polako, to što nešto izgleda kao da ne može nikada da se reši, to je samo vaš utisak I nagomilani strahovi I nesigurnosti. Videćete I sami kako će od polovine nedelje sve početi da dolazi na svoje mesto, kako se neke situacije pokreću I kako se pred vama otvaraju putevi koji vas vode ka nekim stabilnijim I ozbiljnijim poslovnim dešavanjima. Blizu ste kraja ovog perioda mraka….

Novac

Više se vi pribojavate I opterećujete nego što istinski imate razloga za brigu kada su finansije u pitanju. Idu vam prilivi koji će vas stabilizovati.

Zdravlje

Vaša energija polako počinje da se diže I Strelčevi ulaze u bolji zdravstveni period. Malo sredite tu ishranu, više se pokrenite I sve će biti kako treba.

Hrana

Neka će vas neprijatna situacija prosto naterati da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. To mogu biti stomačni problemi ili otežano varenje. U suštini, pravi je trenutak da se vratite ili nekom starom režimu ishrane ili da ponovo počnete da praktikujete dijetu koja vam se ranije super pokazala…

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter