Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Dokle god emociju i strast gurate u prvi plan, sve će biti kako treba. U ovoj nedelji je najbolje da ćutite i da se volite, ništa drugo. Jer, komunikacija će vam biti kamen spoticanja, dogovori će biti komplikovani i teški, koje god pitanje da pokrenete – vrlo brzo ćete naići na prepreke, zastoj i nemogućnost da se usaglasite. Nema pobednika u raspravama u ovoj sedmici, to neka vam bude na pameti. Zato ih ni ne pokrećite. Slobodni Strelčevi – slatki i primamljivi izazovi, uživanja koja vas zovu da zaronite u njih i da se prepustite. Pa uradite to, ako vam se već nudi. Ne razmišljajte previše, od toga glava može da zaboli.

Posao

Dok će neke poslovne situacije da se odvijaju bez ikakvih problema i zastoja i tu ćete se snalaziti kao riba u vodi…..postojaće i one druge, sa kojima lepo ne znate šta da uradite. A čini mi se da će ovih drugih u ovoj sedmici biti više. Ili će vam one biti posebno važne i bitne, a nećete moći da ih rešite na zadovoljavajući način. Očekujte i probleme sa papirima, dozvolama, ugovorima, dogovorima. U svemu što radite postojaće jedan element blokade i nerviranje zbog toga što ne možete da to obavite odmah.

Novac

Pa….smeše vam se neki veći troškovi u ovoj nedelji….

Zdravlje

Ne preterujte ni u čemu. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Hrana

Potrebna vam je umerenost kada je ishrana u pitanju. Umesto da to praktikujete, vi kao da puštate da loše navike nadvladaju i uzmu primat. U periodu ste kada možete ograničiti sebe I nekim namirnicama, ili samom dosadašnjem načinu ishrane reći – stop!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.