Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 04.07.2022 - 10.07.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kvadrat Jupitera koji vlada vašim znakom sa Merkurom koji vlada poljem partnerstava – govori da će komunikacija u odnosu sa voljenom osobom predstavljati kamen spoticanja. Ovo ne mora da govori automatski o raspravama – vrlo lako može da se desi da ste vi u jednoj energiji a partner u drugoj – i da je potrebno usaglašavanje. Posle početne napetosti – do tog usaglašavanja će se ipak lako doći. Slobodni Strelčevi – i dalje na vaš znak deluju aspekti koji govore i o prošlosti, ali i o potencijalnim novim pričama. Jedno je sigurno – komunikacija sa nekim ko vas vrlo privlači će postojati i biti inspirativna po vas.

Posao

Ulazak Marsa u polje obaveza, poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama doneće pojačane aktivnosti u ovim sektorima u narednih mesec i po dana. U ovoj nedelji konkretno – imaćete neki komunikacijski problem sa saradnicima ili pak otežanje po pitanju papirologije. Takođe – proces obavljanja nekih obaveza će vas stresirati – vi ćete žuriti i želeti da nešto obavite što pre, a iskakaće prepreke i otežanja. No, nakon početne nervoze – sledi uspešno razrešenje. Kontrolišite stanje svojih finansija.

Novac

Zdravlje

Potrebno vam je da se opustite i resetujete.

Hrana

Osećaj težine u stomaku I problemi sa varenjem. Ovo je za vas jedna vrsta upozorenja, da ozbiljnije zakoračite ka promenama u ishrani. Ne preterujte sa suhomesnatim proizvodima i mesom.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter