Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16.09.2019 - 22.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Polako, korak po korak – situacija sa emotivnim partnerom će krenuti da se rešava i stabilizuje. Voljena osoba uspeva da pronađe prave načine da vam priđe, a vi ćete na njene pokušaje umeti da odgovorite. Tenzija se smiruje i ponovo je lako dogovoriti se i pronaći kompromis po svim pitanjima. Doduše, vi lično još uvek imate neke nedoumice, ali hajde da pustimo da vreme ovo razreši i pokaže vam put....Slobodnima je ovo odlična sedmica za jedno novo poznanstvo i za veliki pokret na emotivnom planu. Jedna nova osoba može ući u vaš život totalno neočekivano, najpre preko poslovnog segmenta ili eventualno – preko društvenih mreža.

Posao

Tenzija se spušta i ponovo je lako funkcionisati kada je posao u pitanju. Zategnuti odnosi, bilo sa saradnicima ili nadređenima kreću ka rešavanju i sada je itekako moguća stabilizacija. Ne samo to – od ove nedelje očekujte i nove poslovne šanse i mogućnosti dogovora oko saradnji koje bi bile jako isplative po vas. Pregovori idu tačno onako kako ste priželjkivali i vaš stari optimizam će ponovo početi da se budi. Dobra nedelja koja će vam doneti prave prilike i velike poslovne pomake.

Novac

Novac vam dolazi sa dve strane. Zatvarate neko staro dugovanje.

Zdravlje

Osećate se dobro.

Hrana

Prija vam i privlači vas hrana koja je više začinjena – odgovara vam bogatstvo i eksplozija ukusa na jeziku i nepcu. Gledajte da ne preterate i pokušajte da uživate umereno (ukoliko je tako nešto uopšte moguće). Uzimajte dovoljno tečnosti, potrebna vam je jača hidratacija.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.