Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Prošla sedmica je bila nešto napornija kada je odnos sa partnerom u pitanju – a ova već daje šanse da stvari između vas dvoje budu jednostavnije. Propričaćete otvorenije, pokrenuti se, rešiti nešto što vas je kočilo. A možda ćete imati priliku da u ovoj sedmici provodite i više vremena zajedno i da to vreme bude ispunjeno akcijom i dešavanjima. Neće sve biti savršeno, jer postoji prostor da se u par momenata onako dinamično raspravljate – ali gde je rasprava, tu će biti i rešenje iste. Slobodni Strelčevi – potražiće vas osobe sa kojima ste bili ranije u nekom tipu odnosa, ili ćete se slučajno susresti. Mnogo priče vas čeka.

Posao

Sad je trenutak da rešavate – ako ste u proteklom periodu nešto zabrljali onda da ispravite, ukoliko ste se suočavali sa preprekama onda da ih prevaziđete, da ponovite situacije i razgovore kojima niste bili zadovoljni ranije. Imate dobru energiju u ovoj nedelji, a istovremeno imate i sposobnost da malim promenama u svom ponašanju, funkcionisanju – završite mnogo toga. Po nekim pitanjima ste se opametili i više nećete praviti iste greške. Poboljšanje finansija u drugom delu sedmice.

Novac

Zdravlje

Prehlade, virusi, osetljivost disajnih puteva. Oprez u saobraćaju je i dalje neophodan.

Hrana

Neki put ste zaista besni na sebe kada je ishrana u pitanju I u tim momentima uskratite sebi svako uživanje. A onda vas bes prođe I apetit se vrati, čini vam se – još veći nego inače. Teško je boriti se sam sa sobom u ovom periodu, ipak – pokušavajte i dalje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter