Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Neke situacije između partnera I vas se kreću na bolje, na drugima se i dalje saplićete. One stavke gde ima poboljšanja potencirajte i njih dodatno jačajte, a ove druge – polako, dan po dan, korak po korak – ako ima volje ima i načina da se stvari reše. Pokušajte da organizujete zajedničko vreme da bude što sadržajnije – opustite se, izađite iz ustaljene kolotečine. Prijaće vam, oboma. Slobodni Strelčevi – sentimentalnost i prošlost i dalje su u prvom planu. Ako se vi ne vraćate, vraćaju se vama. Nije da ste bez šansi za nova ljubavna dešavanja, pa makar to bila i kratkotrajna flertovanja ili avanturice.

Posao

I promene i velike aktivnosti na dnevnoj bazi su nešto što ne može da vas zaobiđe u ovom periodu. E sad, kad biste mogli da se oslonite na saradnike i kolege, na ljude sa kojima ste u kontaktu – mnogo lakše bi vam bilo, ali bojim se da to sada baš i nije slučaj. Pre će vam odmoći i vratiti vas korak unazad nego vam pomoći.Budite strpljivi sa drugima i sa njihovom neozbiljnošću.Ono što je interesantno jeste da vam se od ove nedelje otvara sve ono što se vezuje za inostranstvo i kontakte sa jakim državnim firmama.

Novac

Korektno, ali ne sjajno.

Zdravlje

Sem nervoze – zdravstveni segment je prilično solidan.

Hrana

Mislim da i vi sami itekako znate da morate menjati nešto po pitanju ishrane, ali nikako da se nakanite I napravite prvi, ozbiljniji korak. Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.