Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 18.11.2019 - 15.11.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vaše poznavanje ili maštovitost u pogledu onostranog ce vam pomoci da impresionirate pripadnike suprotnog pola, što vam zvezde obecavaju u ovom period. Postoji neko ko vas posmatra. Muškarci bi trebalo da fokusiraju svoju energiju na sve oko sebe, vreme je. Neko interesantan je blizu vas.

Posao

Tokom ove nedelje je za vas najbolje da ne dozvolite da vas isprovociraju. Niste ni svesni posledica. Neke komplikacije na ovom polju su vec zapocete tokom poslednjih tri meseca, a na vama je da se pokrenete u ovoj nedelji i da sredite sve. Odnosi sa okolinom bice više nego dobri tokom druge polovine nedelje.

Novac

Doživecete potpuno satisakciju nakon nekog priliva novca. Možda ste ga dugo cekali.

Zdravlje

Pazite na ishranu. Virus kod može da izazove povracanje i mucninu.,

Hrana

Nema potrebe da postanete vegetarijanac ako to ne možete. Bitno je da se klonite šecera i belog brašna i sve ce biti u redu. Sport ili šetnja je takode jedna od idealnih varijanti za vaše ceelokupno zdravlje.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.