Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16. do 22. oktobra 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Trude se Strelčevi da budu umereni ili da se zdravije hrane. Ne poričem, stvarno ste rešili da se sredite u ovom segmentu. E sad, drugi je problem što vam se sve nekako nameće da grešite, da kršite sopstvena pravila... u prevodu – ne možete da odolite nekim namirnicama, pa nikako...

Ljubav

Venera se baš lepo smestila u vašem polju prijatelja, društvenosti, društvenih mreža. Sa te strane slobodnim Strelčevima ove nedelje idu neke fine emotivne prilike. Biće tu lepih poznanstava, biće kontakata sa osobama sa kojima ćete se skroz povezati, sa kojima ćete se „skopčati“ koliko odmah. Da li će se nešto konkretnije dogoditi ove sedmice? Pa iskreno, ne bih rekla, ali to vas ne sprečava da u svemu što se dešava itekako uživate. Za one u vezama i brakovima – vaš vladar i vladar partnerstava su u istom znaku, što bi jel da, trebalo da kao donese da se vas dvoje bolje razumete. Problem je što je taj znak Škorpija, pa se vi možete danas razumeti, a sutra već ratovati. Ja glasam da pokušate da idete na prvu stranu, a vi radite kako god hoćete...

Posao

Ono što vam je izuzetno dobro, jeste da imate veliku podršku od strane drugih. Sada možete aktivirati nekog prijatelja, kolegu, nekog „preko veze“ da biste ostvarili ono što vam je potrebno. Lepo zamolite, iznesite svoj slučaj i više je nego izvesno da će vam se izaći u susret. Ono što je onako, bezveze, jeste što vam je polje karijere i dalje pod uticajem Marsa, pa tu ne može u ovom periodu biti mirno i stabilno. No, i ovaj tranzit je pri svom kraju, pa već od sledeće nedelje očekujte neke pozitivnije promene.

Novac

Nije savršeno, ali je prilično solidno. Nekima od vas se nudi mogućnost da refinansiraju postojeća dugovanja ili da uzmu nov kredit. Razmislite o tome, dobro.

Zdravlje

Opterećeni ste nekim situacijama već duže vreme, pa nije ni čudo što je kod vas još uvek jako prisutan stres. Neki od vas mogu imati i problema sa spavanjem. Starijima – urinarni trakt.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter