Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Jedna onako, baš fina tenzijica čuči u vama. A rekla bih da ni partner nije u nešto boljoj situaciji od vas. E sad, kad se dve potisnute tenzije udruže naravno da postoji šansa da izbiju na površinu i naprave dar mar. Šta izaziva tenziju to samo vas dvoje znate – da li ljubomora, da li poslovne obaveze ili nešto deseto. Ako želite da na fin način izađete iz ove sedmice – gledajte da se uklapate i dana tenziju tenzijom ne odgovarate. Pričajte, normalno. Možete ako se potrudite. Slobodni Strelčevi – kažu da je ponavljanje majka mudrosti. Ne znam da li to važi i kada je ljubav u pitanju? A da pređete na novo gradivo?

Posao

U nedelji ste koja vam donosi brza dešavanja i malo je verovatno da će se nivo obaveza iole smanjivati. Početkom perioda možete imati manjih problema u komunikaciji sa saradnicima koje će biti lako rešiti ukoliko vaš pristup bude opušten i pozitivan, sa željom da se situacija razreši što pre. Generalno gledano, imate prilično dobre predispozicije za solidnu i uspešnu radnu nedelju, koliko god vas neke situacije kočile. Ono što je najbitnije je da trenutno imate veliku podršku na koju možete da se oslonite.

Novac

Vi lično nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom iako ona nije baš toliko loša.

Zdravlje

Mogući su problemi sa spavanjem.

Hrana

U periodu ste koji je zahtevan za vas, pa vam je potrebna kaloričnija ishrana. Uzimajte više mesa, jaja, tvrdih sireva, a od povrća će vam najviše prijati i odgovarati zeleno lisnato. Slatkiše zaobilazite ukoliko je to ikako moguće.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter