Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 22.07.2019 - 28.07.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner će i ove sedmice isterati sve ono što hoće, ali možda na drugačiji način nego do sada. Možda suptilnije, mekše, sa više lepih reči....a možda ste jednostavno, vi sada otvoreniji, raspoloženiji i spremniji da osobi koju volite izađete u susret. Zar je zaista bitno da li je voljena osoba sposobnija da vas ubedi ili ste vi raspoloženiji da popustite? Jedino je važno da će odnos funkcionisati. Još ukoliko putujete negde zajedno, opustićete mozak totalno i uživati....Slobodni Strelčevi se tek spremaju da pokažu ko su i šta su kada je ljubav u pitanju. Ukoliko putujete, avanture vam se nude na dlanu. Vaše je da li ćete ih uzeti. Čak i ako ne idete nigde – saleću vas sa svih strana. Samo polako, ovo je tek početak dešavanja...

Posao

Da, možda morate da ponovite neke situacije, da radite neke stvari ispočetka....ali uvek ih privedete kraju na onaj način na koji ste zamislili i koji vam odgovara. Poboljšava se komunikacija sa saradnicima, a uspeli ste da i sa šefovima pronađete zajednički jezik po pitanjima na kojima ste se do sada saplitali. U ovoj sedmici vam idu mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vreme bili odustali. Ukoliko sarađujete sa strancima, poslovi kreću uzlaznom linijom.

Novac

Opuštenija sedmica po pitanjima novca.

Zdravlje

Dobro se osećate.

Hrana

Iz vama potpuno nepoznatih razloga – odjednom ste osetili jaku potrebu da napravite neke velike promene u svom načinu ishrane. Čak i da to ne planirate, desiće se spontano i vama neprimetno. Bitno je da ćete se uskoro osećati dosta bolje, lakše, poletnije.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.