savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Veliki odliv energije, koji vi na žalost, ne nadoknađujete na pravi način. Okrećete se brzoj hrani, obrocima koji su obilni, ali premasni i prezačinjeni. Unosite suviše praznih kalorija, i nije ni čudo što se suviše često osećate bezvoljno i iscrpljeno.

Ljubav

Ako ste slobodni pripadnik znaka, vi birajte šta hoćete ove sedmice, jer su vam mogućnosti bukvalno neograničene kada je ljubav u pitanju. Možete aktivirati prošlost i kontakte sa bivšima, ako je to ono što želite. Možete kroz novo poznanstvo odjednom uploviti u emotivnu priču. A možete se jednostavno – ludo zabaviti, ne razmišljajući o iole ozbiljnijim potezima. Samo uživajući u kontaktima sa suprotnim polom, koga će sada biti neuporedivo više nego inače. U vašim emotivnim relacijama – samo jedan kratak predah, čisto da udahnete vazduh kada je odnos sa partnerom u pitanju. Iskreno, ne mislim da ćete bilo šta trajnije srediti tokom ove nedelje, ali ćete dobiti makar dašak mira. A onda nastavljate dalje – mislim da bi neki od vas zaista istinski trebali da razmisle šta hoće od voljene osobe i zašto su uopšte tu. Ako vaša veza i na dalje bude mrcvarenje, zapitajte se – ima li ovo uopšte smisla?

Posao

Malo je mirnija sedmica pred vama u poslovnom segmentu. Neke ćete probleme ili rešiti, ili ćete makar uspeti da ih odložite i da se jednim delom opustite. Ipak, i na dalje vam stoji povećan obim obaveza i kontakti sa osobama koje nisu korektne prema vama, koje su jako zahtevne i koje nemaju razumevanja ni dva posto. Neki od vas će ipak biti „srećnici“ pa će dobiti novu ponudu za posao – doduše, ovo mi više liči na neki sezonski aranžman, na povremeno angažovanje ili kratkotrajan poslić, ali i to je sada dobro.

Novac

Uspećete da naplatite neko dugovanje ili ćete imati veći priliv od poslova koje ste u prethodnom periodu obavili. U svakom slučaju, malo ćete se oporaviti finansijski.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu i na dalje stoji iscrpljenost i istrošenost, pa je neophodno da se više odmarate, jedete kvalitetno i rasteretite.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni