Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 14.01.2019 - 20.01.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U emotivnim i bračnim relacijama ovo je jedna promenljiva nedelja, nedelja krajnosti u kojoj možete istinski uživati sa osobom koju volite, ali se i onako vrlo ozbiljno sporečkati po nekim pitanjima. Na primer – nesuglasica može biti oko finansija – vi ste sada široke ruke, ali voljena osoba se nešto stisla i samo vam prebacuje za svaki dinar koji izađe iz vašeg novčanika. Ili – vi biste da se provedete i uživate, a drago vam biće nema nameru da se makne iz kuće i samo vas nešto mrači svojim rečima i postupcima. No, malo slatko, malo gorko – zajedničkim snagama izguraćete ovu nedelju. Slobodni – polomiše se udvarači oko vas. A vama fino. Samo se smejuljite I flertujete I uživate u svemu što se dešava.

Posao

Nemojte da se ljutite, ali u ovoj nedelji ćete verovatno imati više sreće nego pameti. Sa konjukcijom Venere I Jupitera u svom znaku vi prosto privlačite svaku vrstu povoljnosti, dobrih okolnosti, pravih dogovora, pravih osoba. Ne tražite vi posao, posao traži vas. Vaše je samo da napravite prave odabire I da se pokažete u najboljem svetlu. A to ćete sada svakako moći. Nekima od vas ovaj period doneće I promenu radnog mesta, unapređenje ili neke prilično velike beneficije.

Novac

Gledajte da mudro koristite novac koji vam u ovom periodu dolazi. A ima ga poprilično. Baš iz tog razloga – nemojte odmah da postanete kupoholičar I da potrošite sve očas posla.

Zdravlje

Svaka vrsta preterivanja pre ili kasnije obiće vam se o glavu. Imajte to negde na umu.

Hrana

Zaista se trudite da se hranite zdravije nego inače, ali to vam baš i ne uspeva u potpunosti. Suviše je izazova oko vas i vi povremeno popustite i prepustite se uživanju. Ako možete, ograničite sebe makar po pitanju slatkiša, konzervirane hrane i začina.

astrolog Olga - 0906 200 600 (fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter