Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 25.03.2019 - 31.03.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner se u ovoj sedmici u potpunosti povukao, ućutao I ne daje glasa od sebe. Vaši pokušaji da situaciju pokrenete neće proći baš uspešno. Na sve ovo, vaša voljena osoba može postaviti pitanja koja su davno gurnuta pod tepih ili izneti informacije koje definitivno ne želite da čujete. I pored ovoga, sve se može srediti, pogotovo što u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje doma I pokreće situaciju na bolje. Slobodni pripadnici ovog znaka – u drugom delu sedmice se može pokrenuti poznanstvo sa osobom koju posmatrate iz prikrajka neko duže vreme. Takođe, ukoliko već imate simpatiju sa kojom je bio zastoj u komunikaciji u prethodne tri nedelje – ponovo pokrećete kontakt I priču…

Posao

Promene I poslovne prilike pokreću se u drugom delu nedelje. Sav trud iz prethodnog perioda konačno ima smisla. Doduše, još uvek vas čeka da se bakćete papirologijom ili dozvolama u vezi ovog posla, ali I to je nešto što ćete ubrzo rešiti. Takođe, oni Strelčevi koji su planirali početak privatnog posla, verovatno će se baš u ovoj nedelji odlučiti da startuju. Bićete više nego zadovoljni početkom, ali posebnu pažnju odmah obratite na knjigovodstveni segment, da ne biste kasnije imali problema.

Novac

Na samom početku sedmice očekujte jedan veći trošak. Za ostatak nedelje ne berite brigu – prilivi će biti vrlo solidni.

Zdravlje

Čuvajte se preterivanja, posebno u ishrani jer će se to odraziti na stomačni deo I doneti vam probleme sa varenjem. Stariji – uradite krvnu sliku.

Hrana

Ulazite u ovu sedmicu sa jednom jakom I pokretačkom energijom I nećete imati baš mnogo vremena da se bakćete načinom ishrane. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji realna šansa da u ovoj nedelji funkcionišete samo na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.