Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 22.04.2019 - 28.04.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Po nekim pitanjima vi i partner imate ista razmišljanja i stavove i lako vam je da se dogovorite. No, postoje i one situacije koje vas oboje uznemiravaju i koje iznova i iznova pokreću konflikte. Ovih drugih bi u ovoj sedmici moglo da bude više, pa bi bilo dobro da ne pokrećete ona pitanja za koja već negde znate da svaki put izazovu raspravu. Ovo je pogotovo naglašeno ukoliko su druge osobe „okidači“ za lošu energiju između vas dvoje. Slobodni pripadnici ovog znaka – više osoba je u vašoj blizini i nedvosmisleno vam pokazuje zainteresovanost. Ne izgleda mi da ćete u ovoj nedelji napraviti neki konkretniji odabir, već pre da ćete uživati u komunikaciji i dešavanjima.

Posao

Period velikih promena kod vas je već započeo, bez obzira na to što se vama može činiti kao da se situacija nije pomerila sa mrtve tačke. Da, vi trenutno vidite samo sitnice, ali baš ove sitnice će dovesti do korenitih promena i velikih dešavanja u narednom periodu. Neke naznake ćete dobiti već tokom ovog perioda i to najpre kroz kontakte sa ljudima koji vam daju dobre predloge i savete. U ovoj se sedmici ne zalećite sa konkretnim dogovorima – sačekajte da vam neke situacije budu malo jasnije.

Novac

Bez velikih oscilacija tokom ove sedmice. Nešto veći troškovi u prvoj polovini perioda.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Samo je stres nešto više naglašen...

Hrana

Nešto će se u ovoj sedmici dogoditi što će vas bukvalno naterati da iz korena preispitate svoje životne navike i sklonosti kada je ishrana u pitanju. Ova sedmica je odlična da prvo odlučite o tome, a onda i da pokrenete velike promene.

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.