Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 20.01.2020 - 26.01.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Sve ono što imate da kažete reći ćete. Ne možete više da neke reči čuvate u sebi dok se one otimaju pokušavajući da izađu. Pa kome se svidi, svidi. Voljenoj osobi će se svakako dopasti, ali ne možda drugim članovima vaše ili porodice dragog vam bića. No, bitno je naravno da vi i partner u ovoj nedelji stojite jedno pored drugog, čvrsto i da je između vas dobra i podsticajna energija. Slobodni Strelčevi na jednu osobu namiguju, sa drugom se dopisuju, trećoj udvaraju a četvrtu su već „ošacovali“. Vi jurite, jure vas – sve u svemu jedna opšta zbrka u kojoj se ne zna ko će koga na kraju uhvatiti....

Posao

Dobijate pozitivne informacije, dobijate prave putokaze na svom poslovnom putu. Odličan period za dogovore, za nove kontakte, za pokretanje saradničkih priča, ma odličan period za sve! Posla ćete imati, ali je vaša energija sada na vrhuncu i ništa vam neće padati teško. Jedino vas sada može saplesti prevelika brzina pa da naivno, lakomisleno ili sa preteranim optimizmom uletite u nešto što nije za vas. I sa kolegama imajte više strpljenja – znam da vas koče, ali probajte da iskulirate.

Novac

Stabilnost u finansijama.

Zdravlje

Reuma starijima. Mogućnost povreda i viroza mlađim Strelčevima.

Hrana

Strelčevi se zaista jednim delom znatno bolje osećaju, ali još uvek ste vi daleko od one prave energije. Morate da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu i shvatite da manje jeste više kada je hrana u pitanju. Potrebna vam je hrana bogata vlaknima, povrće i meso.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.