Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kažu da dogovor kuću gradi, a u vašoj „kući“ nešto ovih dana baš i ne funkcioniše kako treba kada su ti dogovori u pitanju. Dogovorite se jedno, mislite na drugo, a uradite treće. Onda partner kaže da ste vi krivi, a vi tvrdite da je jedina krivica do njega. Vama se čini da voljena osoba baš i nije mentalno dobro ovih dana, jer je vi ništa ne razumete. A čini vam se da ni ona samu sebe ne razume. Jednom rečju – potpuna konfuzija po nekim pitanjima, ali to ni ne bi trebalo nešto mnogo da vas brine – ionako će se sve rešiti samo od sebe. Ukoliko ste usamljeni, možda previše očekujete od neke osobe koja vam je simpatična. Ne znači da neće biti dobro, samo nemojte da gradite nerealne planove u glavi...

Posao

Čini vam se da ste se u nekim situacijama zakucali i da ne uspevate da ostvarite nikakav, pa ni najmanji napredak. To samo tako izgleda, a ne može se poreći da ste vi trenutno u takvom stanju da ste skloni da preuveličavate problematiku a umanjujete značaj onoga što je dobro. Pun Mesec u vašem polju karijere u opoziciji sa Merkurom i Neptunom govori o tome da će već od marta meseca sve početi da se odvija mnogo jasnije i povoljnije po vas. Radite, pa čak i ako ne vidite konkretne pomake.

Novac

Jako ste usmereni na finansijski segment i tu se trudite da ispravite neke pogreške ili propuste za koje znate da ste lično vi krivi.

Zdravlje

Čuvajte grlo, čuvajte se prehlada jer ste izuzetno osetljivi u ovom periodu.

Hrana

Tvrdi sirevi, domaći suhomesnati proizvodi, mleko i mlečni proizvodi sa smanjenim procentom masti – e to će vašem stomačiću prijati ove nedelje. Ne eksperimentišite mnogo sa novim ukusima i začinima, jer vas može zaboleti želudac, a možete i varenje pokvariti....

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.