Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 10.08.2020 - 16.08.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partner je video da od vas trenutno vajde nema i preuzeo celu situaciju oko vašeg odnosa u svoje ruke. Druga strana će vas energetski „dizati“, podsticati, organizovati neke lepe momente opuštencije, a možda će čak i uspeti da vas pokrene i odgura da provedete negde zajedno par dana. Vi ćete se svojski braniti od toga u fazonu „jao, potrošiću previše i novca i vremena, ne mogu sad to“ ali drago vam biće će uspeti da izgura svoje. I videćete, biće vam lepo, opustićete se i uživati. Slobodni Strelčevi – itekako ima prostora za ispaljivanje Amorovih strelica na više strana. Opustite se i dajte malo sebi na volju.

Posao

Prvo da se razumemo – vi nećete lako pobeći iz ove faze u kojoj ostavljate srce na terenu a zauzvrat dobijate mrvice. I to je sada jednostavno tako. Ali ne zaboravite – sve ono gde sada „ginete“ vratiće vam stostruko kada za to dođe vreme. Ova je nedelja nešto jednostavnija po vas – lakše se uklapate i dogovarate sa saradnicima, funkcionišete sa manje napora i optimističnije gledate na vreme koje je pred vama. Brže se završavaju sva pitanja koja su vam bitna.

Novac

Sa novcem ne smete da budete lakomisleni i previše opušteni.

Zdravlje

Dobro ste. Gledajte samo da se ne ušinete ili da se ne prehladite.

Hrana

Ono čemu nećete moći da odolite ove sedmice je sve što je slatko – voće, sladoledi, kolači, torte. Bolje je da potrebu za šećerom zadovoljite kroz voćne salate, i sveže voće, to vam je valjda jasno…Kada su druge vrste namirnica u pitanju, imaćete kakvu takvu ranotežu.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.