Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 16.12.2019 - 22.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Gde je bilo tenzije u prošloj nedelji – sada treba da nastupi smirenje. Međutim, to što će smirenje doći, ne znači da će se i objasniti i izaći na videlo pitanja koja i partner i vi postavljate sami sebi. Bilo bi zaista dobro da ipak sednete i popričate, otvoreno koliko god je to moguće. Ukoliko ste u paru koji je kroz prošlu nedelju prošao mirno, ova će vam biti ista takva. Slobodni Strelčevi – Venerica vam ulazi u polje okoline i kontakata, pa će biti flertića i zabave i kojekakvih finih dešavanja. Tražiće vas emotivne prilike, a vi se nećete baš mnogo odupirati i nećkati. Biće ovo fina i podsticajna sedmica.

Posao

Dobar poslovni period je pred vama. Vi tačno znate šta hoćete, imaćete dobru inicijativu i bićete na visini zadatka. Ono što će vas malo kočiti jeste što želite mnogo i to mnogo želite odjednom, a to baš i neće biti izvodljivo. Situacije vas uče da funkcionišete na drugačiji način, da ne trčite i ne zalećete se, već da odrastete i sazrite. Sve ono u šta uložite sebe, doći će vam. Samo ćete morati da budete malo, malkice strpljivi. Puni ste ideja i neke od njih nisu ni malo loše. Vidite koja je najrealnija i krenite od nje.

Novac

Stabilna finansijska situacija. Samo vi da ne rasipate na sve strane i biće super.

Zdravlje

Stariji neka obrate pažnju na pritisak. Mlađi – moguće manje prehlade.

Hrana

Jao kad se Strelčevi raspojasaju ove nedelje....Sedmica pred vama je kao stvorena za uživanje i u iću i u piću, s tim što ovo prvo – nemojte preterano, a ovo drugo – nikako nemojte preterano! Znam, znam....reći Strelcu da ne pretera je potpuno besmisleno, ali šta sad – vredi pokušati....

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.