Nedeljni horoskop Strelac


Nedeljni horoskop | Od 26.08.2019 - 01.09.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da ćete imati i na dalje ljubavnih prilika – ma hoćete, u tome nije problem uopšte. No, neke ljubavne „prilike“ vrlo lako mogu postati ljubavne „neprilike“ pa je zaista bitno da pre nego što se prepustite strasti i ljubavi ipak pokušate da proverite ko je osoba preko puta vas. Ukoliko osećate ludu strast a svesni ste da je predmet vašeg interesovanja neko ko je zauzet ili ko je spreman samo na seksualnu avanturu – onda budite svesni i kakve to posledice može doneti. U prevodu – oni koji žure ka ljubavi zatvorenih očiju, lako i brzo se mogu u narednom periodu saplesti....Zauzeti Strelčevi – ako je na trenutak bilo bolje, ne znači da će i uvek. U odnos se mora ulagati i vreme i trud....

Posao

S jedne strane – vaše polje karijere je izuzetno naglašeno, pogotovo što ove sedmice tu imamo i mlad Mesec kao osnovu za neki nov, dodatno povoljan početak za vas. S druge strane – ako očekujete da će se pred vama situacije otvarati lako i glatko i bez vašeg nerviranja – bojim se da od tog posla nema ništa. Dakle, povoljnosti su tu i kroz vreme će vam doneti velike poslovne uspehe, ali su istovremeno prisutni i ograničavajući faktori i ljudi sa kojima se teško sporazumevate i koji vas jako, jako nerviraju.

Novac

Malo je bolje. Samo nemojte da preterate sa troškovima u ovoj sedmici.

Zdravlje

Manja zdravstvena problematika. Ipak, nemojte je zanemarivati.

Hrana

Možete tokom ove sedmice da malo pojačate svoju ishranu, ali ne brzom hranom, slatkišima, gaziranim napicima, pecivima....Mlečni proizvodi će vam prijati, kao i jaja, meso, riba i naravno – sve vrste povrća. Od voća vam trenutno najviše prija lubenica....

astrolog Olga -astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.