Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 27.03.2023 - 02.04.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Kako god da se trenutno odvija situacija u vašim emotivnim partnerstvima – vi se ne osećate dobro, lako, opušteno, stabilno i mirno. Em vas šaltaju promenljiva osećanja, em vam se čini da nikako da u potpunosti ostvarite kompromis sa partnerom. Odnos u suštini nije ugrožen, ali vas dvoje kao da se mimoilazite i teško pronalazite zajedničko tlo. Što se tiče slobodnih Vaga – konjunkcija vaše vladarke Venere sa Uranom mogla bi da donese nove iskre zainteresovanosti, mogla bi da vas aktivira preko društvenih mreža i eventualno vam donese avanturu ili pak – provod sa prijateljima.

Posao

Mars je ušao u polje koje se vezuje za karijeru, poslovna dostignuća. U polju nasuprot vas je stelijum planeta – sve ovo govori o jakim aktivnostima na poslovnom planu, o mnoštvu kontakata i događaja – ali onih u kojima se vi nešto teže snalazite jer vam donose energiju koja vas uznemirava i aktivira nervozu. No, uz pomoć i podršku osoba koje su „vaše“ – lakše ćete izaći na kraj sa svime. Suštinski, nije jednostavan poslovni period za vas – iako će se pozitivno odraziti na stanje vašeg bankovnog računa.

Novac

Zdravlje

Osetljivo grlo.

Hrana

Nemojte svoje nemire lečiti hranom. Em to nije dobro za vaše zdravlje, em se definitivno može odraziti na vašu liniju. Potrebna vam je kuvana hrana i dosta povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter