Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 13.09.2021 - 19.09.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Na prvi pogled i vaš odnos i vi ćete biti u redu. Teško je da će sa partnerom biti nekih iole većih problema ili nesuglasica u ovoj nedelji. No. Vaša vladarka je u znaku Škorpije koji joj daje notu preosetljivosti, isključivosti, snažne emocije koje nisu mirne već talasaju žestoko. Takođe, vaša je vladarka u ovoj nedelji pod kvadratom od strane Saturna koji dodatno donosi osećaj da niste zadovoljni. Vi lično. To svoje nezadovoljstvo ili šta god da vam je u glavi za sada ćete držati u sebi i ćutati. Za dalje – videćemo. Slobodni – gledate u budućnost a misli su vam okrenute ka prošlosti. Prošlost je za sada jača od svega.

Posao

Malo ćete se nervirati početkom nedelje jer se stvari neće odvijati po vašim planovima, a i imaćete problem sa konkurencijom i onom vidljivom – u poslovnom okruženju, ali i onom nevidljivom – jer ćete osećati da vam neko priča i „radi“ iza leđa. Generalno gledano, vaši će se poslovi u ovom periodu odvijati nekim normalnim tokom, ništa presporo, ništa prebrzo – ali vi nećete biti zadovoljni svojim učinkom, smatraćete da ste mogli da postignete mnogo više. Ne budite prevelik kritičar sami sebi.

Novac

Lepi će vam prilivi dolaziti i vi ćete ih još lepše komplet potrošiti.

Zdravlje

Malo problem sa nesanicom, malo problem sa hormonima, malo sa urogenitalnim traktom.

Hrana

Nije vam lako da se borite sa napadima gladi koji vas povremeno preplavljuju, a kojima prosto ne možete da se oduprete. Potrebna vam je lakša hrana, a to će biti teško praktikovati tokom ovog perioda. Slatkiši su nešto čemu ne možete i ne uspevate da odolite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter