Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 17.01.2022 - 23.01.2022


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Konstantno se osećate kao da ste na nekoj klackalici. Ali to su najpre unutrašnje klackalice, unutrašnja ispitivanja i preispitivanja, nezadovoljstva ili vraćanja u prošlost po odgovore. Period je takav kakav je, evidentno je da se dosta toga nakupilo u vama – ali makar jednim delom stvari možete rešiti, ili pokušati da rešite time što ćete razgovarati – sa voljenom osobom, sa prijateljem, čak i sa psihoterapeutom – bitno je da ne gomilate stvari u sebi. Slobodne Vage – može biti nešto više flertovanja u ovoj nedelji. Emotivne stabilnosti – teško. Prošlosti – koliko ti duša ište (ili ne ište). Sve ukupno – ništa spektakularno.

Posao

Sve što je vezano za posao – ide. U prvim danima nedelje ide uz nerviranje, gomilanje obaveza, ide uz vaše pokušaje da se organizujete kako valja da biste sve ispoštovali i završili na vreme. Ide uz vraćanje na stare obaveze i ispravljanje grešaka. Ide uz ponavljanje. Ali ide. U drugom delu nedelje – vi ste nekako mirniji, stabilniji – pa će sve to „idenje“ biti lakše po vas. Bićete fokusiraniji ali i voljniji za posao, a verovatno je da će i ideje i kreativnost biti pojačani. Novac – on dolazi, vi ga trošite. I tako u krug.

Novac

Zdravlje

Svaki tip fizičke aktivnosti bi vam prijao. Utopljavajte se, osetljivi su vam grlo i disajni putevi.

Hrana

Treba vam pola dana da nabacite kilogram, a nedelju dana da skinete….i to jedva. Znam da je teško kontrolisati apetite, a još teže je kontrolisati to “lepljenje” – kod dama je moguće da su hormoni malo pošandrcali. U svakom slučaju – krećite se više, previše ste se učaurili.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter