Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 21.09.2020 - 27.09.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Vage moraju da mere reči tokom ove sedmice. No, to što ćete odmeriti ne znači da će situacija u emotivnom partnerstvu biti savršena. Od druge strane idu „bockalice“ na koje vi itekako možete odreagovati. Za voljenu osobu i vas bi bilo najbolje da se ove nedelje samo volite, strasno – batalite ozbiljne teme i pitanja bitna za vašu vezu – sada se tu ne može pronaći rešenje, možete se samo isposvađati…..ili zaćutati. Slobodne Vage – energija, emocija i vatreni fluid rastu između vas i osobe koja vam je simpatična. Da li to znači da će se nešto konkretno dogoditi? Paa….mislim da je to još uvek teško.

Posao

Taman ćete završiti sa jednom obavezom i spremiti se da duboko udahnete i opustite se na momenat….a onda će se pojaviti sledeća, još kompleksnija i još zahtevnija. U ovoj se nedelji suočavate sa zahtevnim, opterećujućim i raspravama željnim osobama – volela bih da mogu da kažem da ćete biti hladni kao špricer i da nećete odreagovati, ali nešto nisam sigurna u to. Situacije vas gađaju baš u osetljive tačke i moguće je da ćete napraviti svađu ili pak kiks, da ćete u brzini pogrešiti.

Novac

Još dugo ćete biti u fazonu – pare došle, pare otišle.

Zdravlje

Moguće povrede, problemi sa ekstremitetima i sa kičmom. Manjak energije.

Hrana

Ukoliko ne budete vodili računa i bili odmereni po pitanju ishrane, u ovoj ćete se sedmici češće nego inače suočavati sa stomačnim problemima. Ne možete da odolite nekim namirnicama i to je skroz okej – ali probajte da budete umereniji.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.