Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 18.09.2023 - 24.09.2023


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Potreba za promenama je naglašena, a od vikenda će te promene i startovati. U stabilnim ljubavnim odnosima – te promene naravno da idu ka vrlo pozitivnim dešavanjima. U onima koji nisu stabilni – pa, vi ćete sebe evidentno staviti na prvo mesto i od vas će zavisiti pravac i dalji tok odnosa. Energija vam nije loša, neuporedivo ste bolje nego u dužem prethodnom periodu. Budite mudri i usmerite i partnerstvo, ali i sebe – na pravu stranu. Slobodne Vage – između vas i nekog ko vas privlači sve više rastu energija i varnice. Možemo da pričamo o konkretnim dešavanjima, ali od ulaska u dane vikenda.

Posao

Imaćete par čudnih i nejasnih situacija na poslu, najverovatnije u prvoj polovini nedelje. Da li ćete otkriti da neko od kolega nije iskren prema vama ili da vam radi iza leđa, da li ćete prisustvovati nekim mahinacijama, ili ćete se razočarati u neke saradnike – to je već individualno. Šta god da je – prevazići ćete i nastaviti dalje. Što se obaveza i radne svakodnevice tiče – spremite se na nastavak zahtevnog perioda. Od vikenda Sunce ulazi u vaš znak i tada ćete imati priliku da zablistate i sve naplatite.

Novac

Zdravlje

Klackate u zdravstvenom smislu, ali to kreće na bolje od vikenda.

Hrana

Ukoliko ne budete odmereni po pitanju ishrane, brzo ćete se suočiti sa viškom kilograma (ukoliko već niste). Ne možete da odolite nekim namirnicama i to je okej – ali probajte da budete umereniji.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter