savet za dan: 28.05.2017.

"Oni koji se penju stepenicama uspeha nikad se ne žale da su ostali bez daha."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 29. maja do 4. juna 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ove sedmice ste kao u struju uključeni, brzo ćete se trošiti, pa je potrebno da unosite hranu bogatiju kalorijama. Preporučuje vam se „jače“ meso, naročito govedina. Bilo bi dobro da vam i uzimanje svakodnevne doze meda postane navika.

Ljubav

Za slobodne Vage – vaša vladarka Venera ove je nedelje u trigonskom aspektu sa retrogradnim Saturnom, konjukciji sa Uranom i sekstilu sa Marsom. Gde ćete bolje prilike da uskočite u nešto što odavno čekate? Ili da se prepustite nekom novom poznanstvu, da se zaljubite preko noći i uplovite u more strasti i uživanja? Da li ovo mogu da budu stabilne veze? Pa, iskreno rečeno – zar zaista sada želite da razmišljate o tome? Kukali ste kako se ništa ne dešava – pa evo, sad se događa, a gde će vas odvesti....to neka pokaže vreme. Za one koji su u emotivnim vezama – najbolje je da sa partnerom što više budete u pokretu, da što više izlazite i družite se i da zajedničke, intimne momente koristite samo za strast. Na taj način, ništa nećete pogrešiti i sve će biti baš onako kako vam odgovara, potaman.

Posao

Nema mira, nema stajanja, nema vremena čak ni vazduh da se udahne kako treba. To vam je maksimalno skraćeni opis radne nedelje u koju ulazite. Da se razumemo, neće ovde biti nikakvih katastrofalnih dešavanja, nikakvih padova niti velikih stresova i nerviranja – dani pred vama su odlični da napravite promene, da uhvatite šanse koje vam se pružaju, da uradite nešto za sebe. Biće novih ponuda, biće novih poslovnih prilika. Sigurno je da nećete moći da se požalite da ste prošli loše – naprotiv!

Novac

Novca će biti, i to mnogo više nego što mislite. Neki od vas mogu pomisliti da vas sa svih strana zasipaju parama – ne, ovo nije slučajno, već je posledica prethodnog perioda u kojem ste vukli prave poteze. Zato ćutite, uživajte i skupljajte novce. Osim ako sve ne potrošite dok kažete „keks“.

Zdravlje

Zbog velike užurbanosti možda nećete imati dovoljno vremena za sebe. Malo ćete biti nenaspavani, umorni, ali generalno – dobro ćete se osećati.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni