Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 13.07.2020 - 19.07.2020


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Mnoga pitanja i nedoumice su rešena u prethodnoj nedelji između partnera i vas (neka lepo i lako, neka uz rasprave). Ova sedmica koja je pred vama nosi dobre osnove za dodatno regulisanje i dodatno napredovanje vašeg odnosa. Naravno, i dalje će postojati momenti koji vas mogu neprijatno čačnuti, isto kao i voljenu osobu – zato u tim trenucima ne reagujte impulsivno i stavite emocije na prvo mesto. Slobodne Vage – mislite da ste našli rešenje i način da pojačate komunikaciju sa osobom koja vas privlači. Trenutno vas zanima samo ono što je novo – prošlosti okrećete leđa definitivno.

Posao

Primetan je veliki disbalans između privatnih i poslovnih obaveza. Svaka vuče na svoju stranu, a vi pokušavate da pronađete način da i jedne i druge rešite na zadovoljavajući način. Merkur u vašem polju pozicije i karijere krenuo je direktnim hodom, pa će jednim delom biti lakše rešavati poslovnu tematiku. Pogotovo će lakše ići sva papirološka problematika i dogovori sa saradnicima. No, osećaj razapetosti i velika potreba da izbalansirate sve ono što vam je bitno biće i dalje prisutni.

Novac

Nemate velikih razloga da se žalite na prilive, mada biste trebali da razmislite o smanjenju troškova

Zdravlje

Dobra sedmica da uradite nešto za sebe po pitanju zdravlja. Lakše rešavanje tegoba.

Hrana

I testa i slatkiše u potpunosti batalite u ovoj nedelji. Ne zanosite se onim vašim čuvenim – evo samo ovaj kolačić….ili – pa ovo su integralne kiflice…Lepo se vi, blago meni okrenite voću I povrću. Može I meso I mlečni proizvodi, ali I to – vrlo umereno.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.