Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 29.05.2019 - 26.05.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Okrenuli ste se sebi, svojim potrebama i promenama koje vam izuzetno prijaju. Sve ovo ne znači da je odnos sa partnerom loš, ali kao da se polako razmimoilazite, odvajate jedno od drugog. Voljena osoba je mnogo nervoznija nego što vama to izgleda, opterećena priličnim problemima i sada ste joj potrebni, bez obzira da li to otvoreno traži od vas ili ne. Budite korektni, strpljivi i prilagodljivi sa osobom koju volite. Ukoliko ste sami – i niste baš nešto zainteresovani niti otvoreni prema udvaračima kojih standardno, uvek ima oko vas. Čak i ako vam neko bude simpatičan na momenat, vrlo brzo vam dosadi. Trenutno, sem mogućnosti za kraću avanturu, nema pravih prilika oko vas.

Posao

Izgleda da je kod vas u poslednje vreme postalo standardno da ste zatrpani poslom, a vama je odmor ali onaj pravi, neophodan. No, odmaraćete neki drugi put a u ovoj nedelji morate da se skoncentrišete i organizujete bolje jer će kontakata, dogovora, osoba koje sa vama hoće da naprave neki poslovni dil ili da vam predlože nešto – biti u velikom broju. Neki od njih će vas iritirati u manjoj ili u većoj meri ali ćete uspevati da se distancirate od svega...

Novac

I pored više nego solidnih priliva, nećete biti u mogućnosti da regulišete sve što ste planirali.

Zdravlje

Hronično ste umorni.

Hrana

Pojačajte hidrataciju tokom ove sedmice, bilo kroz povećan unos vode, čajeve, voćne sokove – bilo kroz namirnice koje ćete koristiti za pripremu obroka. Neka na vašem stolu što češće bude povrće u svim varijantama. Slatkiše izbegavajte.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.