Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 14.06.2021 - 20.06.2021


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Partnerova pozicija prema vama je u ovoj nedelji prilično korektna i za to kako se osećate nemojte svaljivati krivicu na drugu stranu. To što ste vi preosetljivi,sa velikim oscilacijama raspoloženja – e za to bar trenutno nije krivo voljeno biće. Dajte šansu drugoj strani da vas „podigne“ i da u ovoj nedelji zajednički uživajte u ljubavi i strasti. Slobodne Vage – sentimentalni ste, osetljivi i jako reagujete na sve ono što se vezuje za prošlost. Sa druge strane – itekako šansi imate da u ovoj nedelji dođe do iznenađenja i promena – samo ako date sebi šansu da se otvorite za nove ljude i nove ljubavne prilike.

Posao

Poslovni segment je prilično dobar – probleme rešavate, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom sektoru osećate kao svoj na svome. Trenutno su najinteresantnije te nove prilike za vas – one vam mogu doći kao iznenađenje, ali nema tu ničeg neobičnog – vaš rad iz prethodnog perioda je zaslužan za njih. Razmislite, jer ovo mogu biti prilično interesantne saradnje, sa dobrim finansijskim momentom. Generalno gledano – pred vama je jedna ispunjena obavezama ali vrlo pozitivna radna sedmica.

Novac

Solidno.

Zdravlje

Malo osetljiv stomak i promenljivo raspoloženje. No, suštinski – dobro ste.

Hrana

Imate želju da budete u top formi u ovom periodu i trudite se da se dovedete u red po pitanjima ishrane. Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, jer to je maltene pa nemoguće za vas, ali ćete u svemu ostalom biti disciplinovani. Posebno slaba tačka su sve vrste sladoleda.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.