Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 09.12.2019 - 15.12.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U emotivnim relacijama – ista meta, isto rastojanje. Vi se osećate nekako bez veze, letargično i dosadno vam je i sve se vrti oko već sto puta prežvakanih tema i dilema sa voljenom osobom. Sigurno je da će još neko, kraće vreme stvari funkcionisati ovako. Šta da se radi, pregurajte nekako. Ne volite se manje i sve je u redu – zato ne pravite sebi haos u glavi, pokušajte da i ovaj period ulepšate – organizujte neko zajedničko druženje sa prijateljima ili izlazite više, osećaćete se bolje. Slobodne Vage – trenutno ništa novo što vredi nije oko vas, samo se mota neka prošlost – bilo vama u mislima, bilo kroz stvarni kontakt.

Posao

Mnogo ćete morati da ulažete sebe, mnogo da se trudite, mnogo da budete odgovorni. I nije problem u tome već u osećaju da i pored svog ovog maksimalnog zalaganja vi tapkate u istom mestu. To nije istina, to je samo vaš doživljaj stvarnosti – prosto rečeno, morate pustiti da sve ovo što radite pokaže svoju vrednost. A to će biti uskoro. U ovoj nedelji morate rešavati neka pitanja iz prošlosti, a mogu vam se javiti i stari saradnici. Može biti dogovora na starim osnovama. I nema ničeg lošeg u tome.

Novac

Red troškova, red dobitaka. Ipak, uspevate da održite finansijsku stabilnost.

Zdravlje

Kod mlađih – prehlada. Kod starijih – kostobolja, problemi sa kičmom.

Hrana

Važno je da konzumirate mlečne proizvode – jogurt, kiselo mleko, kefir, sireve, važno je da uzimate što više povrća – naročito karfiol, brokoli, zeleno lisnato povrće, važno je da riba bude makar par puta tokom nedelje na vašem meniju. Nisu važne grickalice i slatkiši – njih možete slobodno da preskočite.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.