savet za dan: 26.02.2017.

"Karijeristi nemaju prijatelje_ oni imaju svoje ljude."

postavi pitanje

Postavite pitanje vašem astrologu, i potpuno besplatno dobićete odgovor na sve što vas zanima!

Da biste besplatno postavili pitanje astrologu, morate biti registrovani i ulogovani.

Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju budućnost
astrolog Olga tarot tumac i numerolog Vesna Virgo astrolog i astro tumac Jelena astrolog Dragica Gala prorocica astrolog Rada astrolog Dragana astrolog Tina astrolog Tina
cena sa fixne i mobilne mreže:
42 din/0,5 min

astrologija i numerologija

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Više tečnosti, mnogo voća i povrća u ishrani, a ako ste ljubitelj mesa – onda ga grilujte, dinstajte ili kuvajte. Izbegavajte teške sosove, prezačinjenu hranu i belo brašno.

Ljubav

Ako ste slobodni, možda ni vi u ovom periodu ne znate šta želite. S jedne strane – voleli biste da vam se desi neka emotivna priča, da vas ljubav pomakne iz statičnosti u kojoj ste, da ponovo osetite onu buru I leptiriće u stomaku. S druge strane pak – kao da ste nekako trenutno dovoljni sami sebi I ne možete da zamislite da imate partnera kojem ćete morati da se prilagođavate ili da se odreknete jednog dela svoje slobode. U suštini, ono što vam je sada potrebno jeste neobavezna priča, pa će neki od vas otići baš na tu stranu….U emotivnim vezama – malo ste se primirili, zastali, čisto da biste sebi dali vremena da razmislite kako funkcionisati dalje sa voljenom osobom. Malo vam je već muka od nekih situacija I potrebna vam je promena.

Posao

Venera, planeta koja vlada vašim znakom, ove je sedmice stacionarna I kreće retrogradnim hodom u znaku Ovna I vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava. Preispitujete postojeće saradnje, a svakako primećujete da komunikacija sa saradnicima nije zadovoljavajuća I da je teško napraviti pravi dogovor. Možda bi bilo dobro da u ovoj nedelji više pažnje obratite na svakodnevne obaveze, kao I da ispravite nešto za šta ste primetili da ne funkcioniše kako treba. Nove saradnje sada neka ostanu samo na nivou planova I razmišljanja.

Novac

Trend koji vas u poslednje vreme prati – da uspevate da potrošite I poslednji dinar iz novčanika, a da posle ne možete da se setite gde su vam pare otišle, nastavlja se I dalje…

Zdravlje

Pokušavate da promenite neke životne navike, da se više posvetite stanju svog organizma, ali to sada dosta traljavo funkcioniše.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni