Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 18.01.2019 - 24.02.2019


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Da ste zadovoljni – pa niste. No, kad pogledate sa druge strane – da se dosta toga smirilo i utišalo – ma jeste. Vi i partner sada kao funkcionišete nešto malo bolje, ali primetno je da ste vi i dalje okupirani lošim mislima i odjecima onoga što se dešavalo u prethodnom periodu. Samo polako, sve će se ovo srediti i doći na svoje. Ne budite opsesivno okupirani negativnostima – ima i dobrih stvari u vašem partnerstvu kojima se možete okrenuti. Ne gledajte baš toliko mračno i tvrdo na sve. Oni koji su slobodni – Venera između Saturna i Plutona vraća vas korak unazad, želeli vi to ili ne. Neko iz prošlosti sada vam se može uvlačiti u misli ili „nasrtati“ na vas pokušajima da obnovi komunikaciju. Vidite šta ćete sa ovim.

Posao

Obim posla se konstantno povećava i vi na svaki način pokušavate da uhvatite konce dešavanja i kontrolišete situaciju. Sa svih strana ste bombardovani informacijama, zahtevima, molbama – i samo vam vaša racionalna priroda sada pomaže da se u svemu ne pogubite u potpunosti. Na druge se ne oslanjajte, jer nema ništa od tog posla. Obećaće i zaboraviće ili će ih nešto odvući na drugu stranu. Sami ste sa sobom. Vi i vaša ogromna snaga ruku pod ruku. Zato, napred u borbu – do pobede!

Novac

Uspevate vi da se nekako izborite sa svim situacijama u finansijskom segmentu, iako ćete verovatno u prvom delu nedelje biti jako nervozni zbog svega. Mogućnost nekih većih priliva vam stoji.

Zdravlje

Muka vam je od toga što ste vrlo statični, što iz nekog razloga niste u mogućnosti da budete više u pokretu. Jako vam je potrebna fizička aktivnost.

Hrana

U ovoj nedelji se držite čvrsto nekih zdravih navika koje su već počele lepo da se ukorenjuju kod vas. Možda još uvek ne vidite rezultate kojima se nadate, ali polako – i to će vrlo brzo doći na dnevni red. Izbegavajte slatkiše.

astrolog Olga:0906 200 600(fix. i mob. tel: 42 din/0,5 min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter

kliknite, izaberite operatera i pozovite!
zatvori
Kliknite na zeleno dugme i pozovite naše astrologe, numerologe i tarot tumače. Za pozive iz fiksne mreže, pozovite broj ispisan iznad zelenog dugmeta.