Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 17.09.2018 - 23.09.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

U partnerskim odnosima se u jednom momentu osećate super, a već u drugom kao da ste sputani. Neke nesigurnosti mogu izbijati iz vas tokom ove nedelje, pa možete početi da uslovljavate voljenu osobu ili pokušavati da je na neki način kontrolišete. Ukoliko možete, izbegnite ovakva ponašanja, pogotovo što je više nego izvesno da nemate razloga za njih. Živite ljubav, strast i divne i raspoložene trenutke sa voljenom osobom. Vage koje su usamljene mogu ući u tajnu emotivnu priču sa osobom koja je ili zauzeta ili koja nije spremna da se obaveže na nešto više od povremenih seksualnih kontakata. Da će vam biti zanimljivo – ma hoće, sigurno! Da li ćete biti zadovoljni i mirni – to je već neko drugo pitanje....

Posao

Poslovni segment malo varira tokom ovog perioda i jako će vam smetati što ni u koga i ni u šta ne možete da budete sigurni sto posto. Da se razumemo – ništa nije toliko strašno, ali će se vama činiti da ste non stop na nekoj klackalici i da čas stojite, a čas morate da jurite dvesta na sat. Malo vas umara cela ova situacija, ali šta da se radi – skupite sve svoje snage i borite se. Od drugog dela nedelje počinje da vam se vraća entuzijazam i želja za pokretom i promenama. Biće ovo sve u redu....

Novac

Ni na novac ne možete da računate. U jednom momentu ste zatrpani njime, u drugom se već prebirate po novčaniku. Situacija ide iz krajnosti u krajnost.

Zdravlje

Pored problema sa ishranom koju definitivno treba kontrolisati, bićete osetljivi i na sve viruse i bakterije. Moguće su manje tegobe i sa žlezdama.

Hrana

Nije vam lako da se borite sa napadima gladi koji vas povremeno preplavljuju, a kojima prosto ne možete da se oduprete. Potrebna vam je lakša hrana, a to će biti teško praktikovati tokom ovog perioda. Slatkiši su nešto čemu ne možete i ne uspevate da odolite.

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter