Moj astrolog

Moj Astrolog je astro call centar i astro internet servis. Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumaci.

Upoznajte vaše astrologe i zavirite u svoju buducnost
cena: 42 din/0,5 min

Nedeljni horoskop Vaga


Nedeljni horoskop | Od 18.06.2018 - 24.06.2018


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Ljubav

Venera se nalazi u vašem polju prijatelja, Mars u polju ljubavi i zabave. Njihova opozicija govori o mogućnosti da malo pomešate ljubav i prijateljstvo u ovom periodu…Takođe, sledi vam « atak » udvarača preko društvenih mreža, a prilikom izlazaka – nećete moći živi da ostanete od osoba koje će se vrzmati oko vas pokušavajući da vas osvoje…Da, znam, sve su to muke….ali slatke, zar ne ? Ludujte, provodite se, dajte malo sebi na volju – potrebno vam je da zablistate ! Što se tiče onih u vezama i brakovima, ako nećete da se svađate – onda menjajte nešto ! Otputujte zajedno, izađite – budite u pokretu, oboma vam je potrebno da « razbijete » svakodnevicu. Onda ni svađa neće biti….

Posao

Vreme je da potražite podršku drugih. Neće vam baš svi izaći u susret, ali će biti dovoljno onih na koje možete da se oslonite. Takođe, pravi je trenutak da se razmisli o svojoj karijeri, trenutnoj poziciji…i da se nešto uradi po pitanju poboljšanja. Vreme je i da razgovarate, pregovarate, dogovarate se. Ukoliko ste privatnik, imaćete neku manju problematiku, koju ćete uspešno rešiti, ali će sve biti začinjeno velikom dozom nervoze. Ukoliko radite za druge – bićete u kontaktu sa zahtevnim i teškim saradnicima.

Novac

Kojom god vam brzinom novac stizao, vi ćete uspevati istom, ili još većom – da ga potrošite. Nije pravi trenutak za neke rizične finansijske poteze…

Zdravlje

Obrni, okreni - jedno te isto i ove sedmice. Kod mlađih su potrebne promene u životnim navikama, a stariji moraju da obrate pažnju na holesterol, šećer, generalno – krvne sudove.

Hrana

Venera, vaša vladarka u tranzitu kroz znak Lava, skreće poglede na vas, pa imate želju da budete u top formi ! Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, jer to je maltene pa nemoguće u ovom periodu, ali ćete u svemu ostalom itekako biti disciplinovani !

astrolog Olga - 900 988 0 700 (2,99 USD/min)
dnevni horoskop - ljubavni

Prijavite se na MOJ ASTROLOG newsletter